Sabtu, 4 Jun 2011

Seronok Jadi Blogger Kacak?

Aku terharu gile bila ada blogger buat entri pasal aku. Tak kisah la pasal apa pon. Bukan apa, aku sama je macam dorang. Tapi bila dorang sebut nama aku, for me, tu satu penghargaan. Okay. Meh sini aku kongsi dengan korang entri entri yang tersebutlah nama Budak Lelaki Sebelah Pintu. Both entries sebut pasal blogger kacak. Errr... Dorang kata aku kacak? Adeh. Kalau hempat puloh hempat orang cakap aku kacak, muka aku yang asalnya tak berapa kacak ni terus jadi betol betol kacak. Boleh? Ngeee... Seronok jadi blogger kacak? Eh. Aku tak soal kau. Aku soal diri sendiri. Haha. Riak nampak? Astaghfirullah al azim. >.<





Cikgu Suraya telah menghasilkan satu entri pasal blogger kacak. Dan aku tersenarai! Eh. Excited nampak? Haha. Mana tak excited, Cikgu Suraya tu cun derrr... Tak percaya? Pergi ah tengok blog dia sekarang! Anyway, aku tak kenal dia sebelum ni. Tapi hari tu dia ada tinggalkan jejak kat shoutbox. Dia kata nak pinjam gambar aku kejap. Aku tanya nak buat apa la kan. Dia jawab ada laaa... Seperti biasa, aku tengok stats blog ni. Tiba tiba aku check kat bahagian traffic sources, aku jumpa entri dia tu. Aku tak sangka pulak dia selitkan aku sebagai salah seorang blogger kacak. XD





Syafiq Elf? Kenapa elf? Entah. Tanya la dia. Jangan tanya aku sebab aku memang tak tahu langsung. Tapi kalau kau nak sangat tanya aku jugak pon boleh je. Tapi takde jawapan ah. Haha. Entri terbaru dia pasal Top 10 Blogger Kacak & Cantik. Menarik! Sebab apa menarik? Sebab aku turut disenaraihitamkan sebagai salah seorang blogger kacak kat situ. Haha. Gurau la. Anyway, blog dia kira dahsyat jugak. Aku tengok dia tak kerap update blog macam aku. Tapi pembaca blog dia memang ramai laaa... Siriyes. Tengok la sendiri kalau nak tahu rahsia dia. >.<



potpetpotpet : Syukur atas nikmat yang Allah diberikan. ;)

34 ulasan:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ berkata...

bila kata kacak tak percaya!

cest!

Nisa Kay berkata...

heheh alaaa alaa zami malu2 pulakk., hahaha tahniah!!

Alia Sa'ad berkata...

Eh , anda KACAK la . :)

AfiQ berkata...

fuhhh! zami kacak! hahahaha..doa tu.. amin kan cepat2.. hahahaha..

Amoi MiyaSya berkata...

i admit ! mmg u hnsem pun :) ehh , first time jejak kaki kat sini :) nice to meet you :D
i follow you okayhh !
i tak ramai kawan blogger lelaki :)

Terbang Bersamaku berkata...

mmg kacak..dah mcm artis korea..(^___^)

kembatolo™ berkata...

nak sainnnn!!!~ haha

nadiya taqwa adam berkata...

kamu memang hensem !
siriyess ! :D

ohh ddy berkata...

u memang hensem ape. i like. :)

dah ade gf ke lom??

hehhehe

Taufan Bin Ribut berkata...

aku x kacak macam ko bro,.xde sape pon nak buat entri pasal aku..huhuhu.

Entri terkini : yeah!!!akhirnye siap gak banner baru aku ^_^

DanieL AdiE berkata...

Waaa..bestnye...

FAW berkata...

yup..macam KPOP artis dowh....
ada kena mengena ngan MAX 247 ke?
Hehehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

hamboi~ kembang2 idong tak? ngeh3... :P

syukur la ngan kelebihan yg diberi.. :)

cancerGreen berkata...

wah....dua2 list pertama tu! :D

my younger sister yg umur 7 tahun pon said the same thing..hehe ^_^

alhamdulillah..kurniaan tuhan tu^^.

Cik Nyna berkata...

untunglahh ~

kalau cantik luardalam lagi best kan ;)

syukur dengan kurniaan-NYa ;)

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

kacak luar..kacak dalam kacak sini sana..erkkk..tetibe nak nyanyi lak..ahaak..:P

zizidiazora berkata...

Zami,
Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough. begitu juga dengan paras rupa.

Tahniah, anda memang dilahirkan kacak.

Dah contact Daniel Adie lom? and satu lagi adik zami macamana?

ayie berkata...

habis la alor gajah fofular sbb lahir anak gajah yg kacak..anak gajah???

Kumbang Jingga berkata...

hizami memang kacak..aku sbg blogger comot memang jeles hehehe

SyahmiFikri berkata...

great! tahiah! bilaa la nak disenarai cmnie.. hahahahha

Awan Biru berkata...

Anugerah Allah. Subhanallah...

Rtp Farra Arisha berkata...

so, be grateful to God :)

restu resort berkata...

yg penting kacak ek..

cik heroin berkata...

Yeke kacak?

Taib T.i.M berkata...

wah jeles!!!!
tp trima je la seadenye...
thniah hizami...

Izwanie Halim berkata...

loh~ baru kelmarin saye buat review untuk awak ni haa...

http://disstoryisabotcikchitaje.blogspot.com/2011/06/review-blog-bulan-ini.html

Mra Mastura berkata...

tahniahh la ye~ =P

Cikgu Suraya berkata...

seee....haa..kan da kp awak kacak :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

wahh.. untunglah kalau kacak + cantik.
ramai yg buat review. hek =))

najihah sahami berkata...

kembanglaa hidung zami...

Syafiq_Elf berkata...

kacak .. kacak .. kacak .. ahaha~
No.1 in my Bloglist.
Sorry sb x slalu update blog (SPM) ^^

Darkbatman berkata...

ahahaa... kacak 2 satu bonus.. kehkehkeh

sayang kamu lahrh!! berkata...

@Darkbatman ELF . bukan ker EVER LASTING FRIENDS ?

sayang kamu lahrh!! berkata...

ELF ?? BUKAN KER EVER LASTING FRIENDS CIKGU ?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com