Sabtu, 4 Jun 2011

Seronok Jadi Blogger Kacak?

Aku terharu gile bila ada blogger buat entri pasal aku. Tak kisah la pasal apa pon. Bukan apa, aku sama je macam dorang. Tapi bila dorang sebut nama aku, for me, tu satu penghargaan. Okay. Meh sini aku kongsi dengan korang entri entri yang tersebutlah nama Budak Lelaki Sebelah Pintu. Both entries sebut pasal blogger kacak. Errr... Dorang kata aku kacak? Adeh. Kalau hempat puloh hempat orang cakap aku kacak, muka aku yang asalnya tak berapa kacak ni terus jadi betol betol kacak. Boleh? Ngeee... Seronok jadi blogger kacak? Eh. Aku tak soal kau. Aku soal diri sendiri. Haha. Riak nampak? Astaghfirullah al azim. >.<





Cikgu Suraya telah menghasilkan satu entri pasal blogger kacak. Dan aku tersenarai! Eh. Excited nampak? Haha. Mana tak excited, Cikgu Suraya tu cun derrr... Tak percaya? Pergi ah tengok blog dia sekarang! Anyway, aku tak kenal dia sebelum ni. Tapi hari tu dia ada tinggalkan jejak kat shoutbox. Dia kata nak pinjam gambar aku kejap. Aku tanya nak buat apa la kan. Dia jawab ada laaa... Seperti biasa, aku tengok stats blog ni. Tiba tiba aku check kat bahagian traffic sources, aku jumpa entri dia tu. Aku tak sangka pulak dia selitkan aku sebagai salah seorang blogger kacak. XD





Syafiq Elf? Kenapa elf? Entah. Tanya la dia. Jangan tanya aku sebab aku memang tak tahu langsung. Tapi kalau kau nak sangat tanya aku jugak pon boleh je. Tapi takde jawapan ah. Haha. Entri terbaru dia pasal Top 10 Blogger Kacak & Cantik. Menarik! Sebab apa menarik? Sebab aku turut disenaraihitamkan sebagai salah seorang blogger kacak kat situ. Haha. Gurau la. Anyway, blog dia kira dahsyat jugak. Aku tengok dia tak kerap update blog macam aku. Tapi pembaca blog dia memang ramai laaa... Siriyes. Tengok la sendiri kalau nak tahu rahsia dia. >.<



potpetpotpet : Syukur atas nikmat yang Allah diberikan. ;)

34 ulasan:

  1. bila kata kacak tak percaya!

    cest!

    BalasPadam
  2. heheh alaaa alaa zami malu2 pulakk., hahaha tahniah!!

    BalasPadam
  3. Eh , anda KACAK la . :)

    BalasPadam
  4. fuhhh! zami kacak! hahahaha..doa tu.. amin kan cepat2.. hahahaha..

    BalasPadam
  5. i admit ! mmg u hnsem pun :) ehh , first time jejak kaki kat sini :) nice to meet you :D
    i follow you okayhh !
    i tak ramai kawan blogger lelaki :)

    BalasPadam
  6. mmg kacak..dah mcm artis korea..(^___^)

    BalasPadam
  7. kamu memang hensem !
    siriyess ! :D

    BalasPadam
  8. u memang hensem ape. i like. :)

    dah ade gf ke lom??

    hehhehe

    BalasPadam
  9. aku x kacak macam ko bro,.xde sape pon nak buat entri pasal aku..huhuhu.

    Entri terkini : yeah!!!akhirnye siap gak banner baru aku ^_^

    BalasPadam
  10. yup..macam KPOP artis dowh....
    ada kena mengena ngan MAX 247 ke?
    Hehehe

    BalasPadam
  11. hamboi~ kembang2 idong tak? ngeh3... :P

    syukur la ngan kelebihan yg diberi.. :)

    BalasPadam
  12. wah....dua2 list pertama tu! :D

    my younger sister yg umur 7 tahun pon said the same thing..hehe ^_^

    alhamdulillah..kurniaan tuhan tu^^.

    BalasPadam
  13. untunglahh ~

    kalau cantik luardalam lagi best kan ;)

    syukur dengan kurniaan-NYa ;)

    BalasPadam
  14. kacak luar..kacak dalam kacak sini sana..erkkk..tetibe nak nyanyi lak..ahaak..:P

    BalasPadam
  15. Zami,
    Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough. begitu juga dengan paras rupa.

    Tahniah, anda memang dilahirkan kacak.

    Dah contact Daniel Adie lom? and satu lagi adik zami macamana?

    BalasPadam
  16. habis la alor gajah fofular sbb lahir anak gajah yg kacak..anak gajah???

    BalasPadam
  17. hizami memang kacak..aku sbg blogger comot memang jeles hehehe

    BalasPadam
  18. great! tahiah! bilaa la nak disenarai cmnie.. hahahahha

    BalasPadam
  19. Anugerah Allah. Subhanallah...

    BalasPadam
  20. wah jeles!!!!
    tp trima je la seadenye...
    thniah hizami...

    BalasPadam
  21. loh~ baru kelmarin saye buat review untuk awak ni haa...

    http://disstoryisabotcikchitaje.blogspot.com/2011/06/review-blog-bulan-ini.html

    BalasPadam
  22. seee....haa..kan da kp awak kacak :)

    BalasPadam
  23. wahh.. untunglah kalau kacak + cantik.
    ramai yg buat review. hek =))

    BalasPadam
  24. kembanglaa hidung zami...

    BalasPadam
  25. kacak .. kacak .. kacak .. ahaha~
    No.1 in my Bloglist.
    Sorry sb x slalu update blog (SPM) ^^

    BalasPadam
  26. ahahaa... kacak 2 satu bonus.. kehkehkeh

    BalasPadam
  27. @Darkbatman ELF . bukan ker EVER LASTING FRIENDS ?

    BalasPadam
  28. ELF ?? BUKAN KER EVER LASTING FRIENDS CIKGU ?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com