Selasa, 7 Jun 2011

Saya Kunci Kata Kunci Ini!



Aku gelak sorang sorang pukul 2 pagi tadi. Gile ah! Sebab apa aku gelak? Ni haaa... Aku pergi singgah nuffnang kejap. Lepas tu aku pergi kat bahagian analytics, aku tengok keywords. The most searched keyword ialah teka teki susah! Tapi bukan keyword tu yang buat aku tergelak. Keyword yang kelakar bagi aku ialah bosan nak buat apa! Errr... Kelakar tak ni? Apasal aku rasa macam kelakar je ni? Oh. Lupa pulak! Meh sini aku google bosan nak buat apa sekarang. Jom tengok!




Boleh pulak macam tu? Masalahnya sekarang ialah bukan 1 hit je tapi lebih daripada 10 hits kot! Dahsyat betol. Siapa pulak yang bosan sangat sampai sanggup google bosan nak buat apa ni? Kelakar gile! Errr... Kelakar tak sekarang? Kelakar kan? Takpe la kalau tak kelakar. Apa apa pon, kau cuba ah google bosan nak buat apa sekarang, kot kot kau tak percaya apa yang aku merepekkan ni... =,=



potpetpotpet : Siapa tengah bosan sekarang?

20 ulasan:

aqmalazmi berkata...

Sama-sama.....smlm pon tengok analysis dekat nuff tu.. HAHAHAHA..
tengok area negara :D

Bintang Biru. berkata...

bosan nak buat apa ye. LOL tak boleh belah sungguh.

ika~~ berkata...

BOSAN NAK MATI ADE TAAK?
ahahaha..

MiSz fiFiEyQa berkata...

Ahaha..ade pulak org camtu...tapi,sy pun bosan gak ni..nak buat ape ye?menaip kat google la!! :-D

Pak Syahot berkata...

BOSAN NAK BUAT PE TU MESTI YG TGH CUTI SEM TAK TAU NK BUAT PE MCM SY...HAHA!!

Bella Bell berkata...

saya pon bosan la.. tak tahu nak buat apa.. hahahahah!!!~

cancerGreen berkata...

haha..mmg betol punye bosan tu..:D

Mila Ahmad berkata...

bosan nak MAM!!!Gamaknya haha..

DanieL AdiE berkata...

SY BOSAN!

tieha ismail berkata...

btol tuh...kdg2 kalo tgk kat ketword tuh, mmg rase nk tergelak...mcm2 mmende yg org carik kan? adess~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

hahaha..gelam smbil bosan2...

aliesha kirana berkata...

hahah..ok sokong. AK rase klakoo.. ade jugak org yg bosan, search keyword tu kt google..mhahahaaha..

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

bolos saja kata kunci itu! heh! -.-'

kembatolo™ berkata...

hahaha. bosan main teka teki boleh? =P

miss'ENH berkata...

hahaha...mmg klaka poon..tbe2 na search keyword tu..hahahha..

ok.ak mmg rase kelaka smpai nak terkomen.besenye,,singgah aje =)

hafiz berkata...

bosan+boring+gler-gembira X pening=blur hahahahah

ayie berkata...

haha bosan yang tak tahu nak apa.. kalau bosan cari blog ni sebab ada jawapan bosan tak tahu nak buat apa..

SyahmiFikri berkata...

hhaahaa..

agak la kannn... aku suka gelak bila baca keyword nie.. hehe

najihah sahami berkata...

haha...nak buat jugak aaaaaa entry ni. leh lawan zami. kah3..ade hat nak lawan kan kan??

Mra Mastura berkata...

bosan!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com