Sabtu, 18 Jun 2011

Nasyid? Aku Masuk Nasyid? Okay. Aku Tak Tipu. Ini Betul Punya Cerita!



Gambar kat atas ni takde kena mengena dengan raya tahun ni ye. So, tak payah nak start fikir ni baju raya aku. Actually, aku sekarang kat kampus. Latihan nasyid derrr... Bila masa pulak aku masuk nasyid kan? Haaa... Ni aku nak bagitahu ni. Aku baru masuk nasyid semalam. Boleh? =,=

Eh. Nak tahu tak? Aku tak pernah masuk nasyid pon sebelum ni. Ni first time derrr... Kira pengalaman pertama la kot. Excited? Takut ada la... >.<

Aku segan ni sebenarnya. Aku sorang je tak tahu nasyid kat sini. Yang lain semua dah biasa wakil universiti. Siap dah pernah jadi johan kot dulu. Adeh. Malu ah... T-T

Macam mana aku boleh join pulak ni? Panjang ceritanya. So, tak payah la cerita. Eh. Kau nak dengar aku nyanyi? Okay. Aku nyanyi sekarang ek? ;)

Insan cemerlang... Ummah terbilang...

Dah dengar kan? So, sedap tak kau rasa? =,=



potpetpotpet : Doakan suara aku sedap ye. Haha!

39 ulasan:

meaw berkata...

insan cemerlang ummah terbilang tu meaw penah bawak dan wakil negeri :D


p/s:go go go nasyid :D

Nurul Afiqah berkata...

woahhhh! tahniah-2 msuk nasyid utk kali prtama..hakhakhak :) good luck!

iKhRam berkata...

wow.. tak pe.. nyanyi ramai.. kurang sket nervous.. pastikan pitch jgn ke laut beb!!

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice baju

cucu umie berkata...

semoga serasi bersama mereka..boly punye nak bernasyid

AesyaZealous berkata...

haha goodluck bro!!

Rozuan Ismail berkata...

pitching lari la =)

Eazy Izzuddin berkata...

pasti sedap punye...
xD
good luck!

nurul nadia nasir berkata...

gud luck!nyanyi molek2 ngee hhi

MIRA :) berkata...

aisehmen nasyid tu ...

MiSz fiFiEyQa berkata...

Fuiyoo..masuk nasyid la..nak sign!ehehe

Tyrah Stalker berkata...

gud luck ek,make sure suare tu x pecah cam kucing nak beranak,hak3 :)

Farah ^_^ berkata...

good luck ^_^

SANDRA AZWAN berkata...

ALL Da best!

myravea berkata...

Good luck! teringat lak experience bernasyid masa zaman sekolah dulu..hehee :)

.:|kamaryeah|:. berkata...

xpe...
xpernah masok lah boleh gain knowledge baru~

all the best~

najihah sahami berkata...

haha..nk tau jugak..camane leh tercampak ke kancah nasyid ni. xkan dpt wahyu kot...aih..

azraftarmizi's blog berkata...

dah lama ak x terjebak dlm nasyid ni...rindu rasanya...btw gud luck...and baju tu kena sgt dgr ur jeans :)

miwwa J berkata...

all the best zami !! =)

eddy syrol berkata...

teringat dolu2 time join nasyid, the day b4 pertandingan aku embunkan air asam jawa.. esok dia minum sebelum nak melalak.. suara seyes tak pecah..keh3x.... melentingggg.... ahhh,cite dulu2 kot...

jom terjah..

http://eddysyrol.blogspot.com

ayie berkata...

atas melayu(songkok)
tengah cina (baju ala2 cinese)
bawah omputih (jeans)

hmm kasut maybe ala2 capal..hehe

sodap eh sore..
lom nyanyi dah sodap ni camno..hehe

IMHAYS berkata...

hahaha... dah lah muka cam syahir..maybe lepais nih boley ikot step shahir..(: gud luck der! *thx 4 ur entertaining way of writing..it cured my wutsoeva probs!..XD

zizidiazora berkata...

Asslamualaikum ya ustaz hahaha.....

Pojiepooh Abdullah berkata...

jejaka pilihan mak mertua ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

Nur Farah Hani berkata...

hahahaha... sangat sangat sedap.. *pengsan.. :P

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ berkata...

all the best bro~ (^_^)

K O R I E berkata...

gudkuck derr~ nasyid ni mudah jea~

ADam Dryx berkata...

Tu dier songkok tingginya!
Import dari Johor kot?

.Cik Nana. berkata...

peyh!!
dasyat tu..haha..
semangat oke!!

d_LA berkata...

1st time msk cni..terkejut mak kau jap..Ingatkan Lin Dan tadi..heee :P

SyahmiFikri berkata...

wow.. great!

haha.. aku zaman sekolah rendah jer..

skarang? hahhhaaa...

Oasis berkata...

Ustaz... Bila nak gi karaoke ni? Mentang2 la dh join nasyid skrg. Hahaha

fierapirot berkata...

kekekeke...sedap woo..sampai gegar blog ni...kekeke..gudluck...=)

puteri ain berkata...

good luck .

aisYahzaCk berkata...

nasyid mmg terbaik..good luck dude..

kechixx berkata...

gudlark pakcik!;)

suriani sakura berkata...

dari cikgu jg penyayi nasyid ye....

Gadis HaruBiru berkata...

sedap....dh mng dh pon...johan lg tu...

aDiNDaNiL berkata...

muhahaha sodap gila haha .

wahhh dasyat !!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com