Khamis, 16 Jun 2011

Mari Join Aku Bercanda Di Pasiran Pantai!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Berduduk.


Okay. Ni posing kat tepi pantai. Tapi pakai baju macam takde gaya nak mandi pantai pon. Boleh ke? =,=

Tak kisah la. Anyway, persalinan ni ditaja oleh Gabana Boutique & Beauty. Bagi mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut pasal butik tu, boleh la search kat facebook, cari Gabana Boutique & Beauty. Eh. Kalau kau telah dilahirkan sebagai pemalas, boleh la klik kat sini je. =,=

Anyway, pakaian kat Gabana Boutique & Beauty ni murah je. Paling penting, sesuai untuk semua lapisan masyarakat. Okay? Haaatok kau nak pakai baju yang aku pakai ni pon boleh, takde orang kata tak boleh. Sebab orang mungkin akan kata buang tabiat. Tu je kot. =,=

Baju yang aku pakai tu harga dia RM 35 je. Ada saiz M, L dan XL. Nak tak? :)

Seluar yang aku pakai tu pulak harga dia cuma RM 51. Murah derrr... Saiz bermula daripada 30 sampai la 38. Nak tak? :)

Ada sesiapa nak beli? Sila cekkidaud page Gabana Boutique & Beauty kat facebook tu haaa... Actually, butik dia ada banyak menawarkan pakaian perempuan yang gojes. Siriyes! So, perhatian kepada perempuan perempuan sekalian, sila jenguk page butik tu ye. Mana la tahu ada yang berkenan di hati. >.<


Berdiri.



potpetpotpet : Tajuk entri memang selalu keluar topik. Errr...

27 ulasan:

Qarl berkata...

nak nak!

thanks blanja

Qarl berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Qarl berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Qarl berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
DanieL AdiE berkata...

Wah..dh promote!

Nnti i copy n paste je la entry u..

Same je kan..

Nur berkata...

dah tolong promote dah tuh..terima kasihla sebab sediakan link tuh. Memang malas pon. KIh3

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

nice dude =)

ayie berkata...

woo.. nice pokok blakang tu..hehe

.Cik Nana. berkata...

officially jd model ke cekgu?hihi..

YusRa berkata...

mmg tetap handsome haha

vampire's lovex berkata...

model ......

kembatolo™ berkata...

err.. nak ade penaja jugak bole? haha

iKhRam berkata...

harga berpatutan.. nak kene tau ni tempat tu..

adrinaqamarina berkata...

ni bukan nak ajak bercanda tapi nak ajak beli baju.


:P

::FAIZ FARISH:: berkata...

artis

momochan berkata...

mari ramai-ramai beli la baju yg zami pakai tu... HEHHE :P


new! http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/06/black-and-white-contestmomochan-join.html

Nurul Amira berkata...

cm best je , nak usha jappp ! :P

Arshieda Nabila berkata...

baju2.....sluar2.....lelong2...;-)

Suhazli berkata...

smart!! tp perkataan 'berduduk' tu boley pakai ke cikgu? haha

Hans berkata...

wah ingat abang model mana tadi
hahahaha

Review Filem Green Lantern Disini

mr.syazwan berkata...

peewwiiitt

tetap terpikat dan merenung ngan watermark tu je

>.<

ishiko berkata...

haishh.. chegu ni.. nk kena saman bhasa ni.. berduduk plk..
ha.. tgk da chekedout itu butik

zizidiazora berkata...

Zami, belikan satu...

Reen berkata...

haha.. bercanda d pasiran pantai tp mcm tak bercanda jer.. hehe

IMHAYS berkata...

waa..nice2 XD

Diva Divana berkata...

jeles plis..

najihah sahami berkata...

waaa...kasut tu pulak tajaan sape?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com