Rabu, 1 Jun 2011

Lelaki Lelaki Lelaki

Errr... Kenapa tajuk dia Lelaki Lelaki Lelaki? Sebab tajuk dia bukan Perempuan Perempuan Perempuan! Haha. Actually, entri kali ni bakal menempekkan wajah tiga orang lelaki. That is why aku tulis lelaki sebanyak tiga kali. Simple kan alasan aku? Eh. Siapa tiga orang lelaki yang dimaksudkan? Haaa... Aku rasa kau mesti kenal dorang. XP






Kitorang lepak sama sama kat Himpunan Sejuta Belia hari tu. Memang dah janji nak jumpa kat Putajaya. Mula mula kitorang jalan jalan sekitar situ. Dah puas jalan jalan, kitorang pergi solat Zohor kat Masjid Besi yang indah lagi permai itu. Eh. Dekat je Masjid Besi dengan lokasi kejadian. Lepas je solat Zohor, kitorang duduk duduk kejap bagi memberi ruang dan peluang kepada kepala lutut masing masing untuk berehat sebentar bersama kit kat. Tanpa diduga, mood nak posing tu tiba tiba datang. So, Qarl telah menjadi mangsa keadaan kerana dia kena ambil gambar gambar kitorang masa tu. Haha. XD

















potpetpotpet : Hari ni aku tidur kat hospital lagi.

27 ulasan:

  1. Salam...bukan main lagi pose yer...hehe

    BalasPadam
  2. nice pic...=) sy pn pegi hari tu..hehe

    BalasPadam
  3. lelaki-lelaki ini.... :)

    BalasPadam
  4. wiwit..wiwit.. maskulin har har har ;D

    BalasPadam
  5. lelaki lelaki m-pop.. bila nak keluar album ni..haha

    BalasPadam
  6. ni antara 3 ni, sape single ? hahaha


    nice pose ^^

    BalasPadam
  7. lelaki lelaki smart :)

    BalasPadam
  8. hahaha..kaki ayam pun semangat lagi posing bagai. adoi..selamat mengorat nurse2 yang cun eh zami. :)

    BalasPadam
  9. baru nak cakap. wow! so masculin!

    BalasPadam
  10. Oh cair tengok gambar nieh , hahah :p

    BalasPadam
  11. waaaaaaaaaaah cegu ensem!

    kacak luar kacak dalam oke ;)

    BalasPadam
  12. budak lelaki sebelah pintu..nak tanya..sapa ek yg tangkap gamba korang2 smua ni? nice je aku tngk..ke mmg korang2 dlm gamba ni gud2 looking semuanya? hurm~ xplain pls~

    BalasPadam
  13. bila aku nak amik gambar ceni ngan kau? -.-'

    BalasPadam
  14. amoih . pose tahap der

    BalasPadam
  15. tergoda tercair tersemua lah..haha

    BalasPadam
  16. Kat masjid pun nak bergaya sakan yek. apa kata pasni wat appointment doktor tu lak yg dtg rumah. kan senang. hehehe.....

    BalasPadam
  17. ehhh,ad yg angkt bakul sndri..ehhehe..anywy,u oll encem la...tgoda sat..=P

    BalasPadam
  18. aku pun ade jugak la.
    haha~

    BalasPadam
  19. adore giler gambar fes dengan third tu!

    BalasPadam
  20. mak cik kat belakang gambar tu tengok pelik dah, HAAHAHA

    BalasPadam
  21. lama da tak melawat page zami..

    BalasPadam
  22. korang aje ea.. cian qarl~

    BalasPadam
  23. boleh isi borang jadi model.

    :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com