Rabu, 1 Jun 2011

Lelaki Lelaki Lelaki

Errr... Kenapa tajuk dia Lelaki Lelaki Lelaki? Sebab tajuk dia bukan Perempuan Perempuan Perempuan! Haha. Actually, entri kali ni bakal menempekkan wajah tiga orang lelaki. That is why aku tulis lelaki sebanyak tiga kali. Simple kan alasan aku? Eh. Siapa tiga orang lelaki yang dimaksudkan? Haaa... Aku rasa kau mesti kenal dorang. XP






Kitorang lepak sama sama kat Himpunan Sejuta Belia hari tu. Memang dah janji nak jumpa kat Putajaya. Mula mula kitorang jalan jalan sekitar situ. Dah puas jalan jalan, kitorang pergi solat Zohor kat Masjid Besi yang indah lagi permai itu. Eh. Dekat je Masjid Besi dengan lokasi kejadian. Lepas je solat Zohor, kitorang duduk duduk kejap bagi memberi ruang dan peluang kepada kepala lutut masing masing untuk berehat sebentar bersama kit kat. Tanpa diduga, mood nak posing tu tiba tiba datang. So, Qarl telah menjadi mangsa keadaan kerana dia kena ambil gambar gambar kitorang masa tu. Haha. XD

















potpetpotpet : Hari ni aku tidur kat hospital lagi.

27 ulasan:

SANDRA AZWAN berkata...

Salam...bukan main lagi pose yer...hehe

qushaini berkata...

nice pic...=) sy pn pegi hari tu..hehe

Amir Rayyan berkata...

lelaki-lelaki ini.... :)

Amna.Qadeeja berkata...

wiwit..wiwit.. maskulin har har har ;D

ayie berkata...

lelaki lelaki m-pop.. bila nak keluar album ni..haha

MyraAyreen ^^ berkata...

ni antara 3 ni, sape single ? hahaha


nice pose ^^

myravea berkata...

lelaki lelaki smart :)

najihah sahami berkata...

hahaha..kaki ayam pun semangat lagi posing bagai. adoi..selamat mengorat nurse2 yang cun eh zami. :)

Elmoluya WutWut berkata...

baru nak cakap. wow! so masculin!

shafinaz (: berkata...

Oh cair tengok gambar nieh , hahah :p

NuR 'aQiLaH berkata...

waaaaaaaaaaah cegu ensem!

kacak luar kacak dalam oke ;)

dir...antologi hidup apple sepi... berkata...

budak lelaki sebelah pintu..nak tanya..sapa ek yg tangkap gamba korang2 smua ni? nice je aku tngk..ke mmg korang2 dlm gamba ni gud2 looking semuanya? hurm~ xplain pls~

kembatolo™ berkata...

bila aku nak amik gambar ceni ngan kau? -.-'

::FAIZ FARISH:: berkata...

3 Model Popular

merahitujambu berkata...

wwwwiiiittt..bergaya

sheera berkata...

amoih . pose tahap der

d.e.e.n.a.YAYA berkata...

tergoda tercair tersemua lah..haha

zizidiazora berkata...

Kat masjid pun nak bergaya sakan yek. apa kata pasni wat appointment doktor tu lak yg dtg rumah. kan senang. hehehe.....

DanieL AdiE berkata...

Huhuhu...I kacak!

kaAka berkata...

ehhh,ad yg angkt bakul sndri..ehhehe..anywy,u oll encem la...tgoda sat..=P

ijat_asni berkata...

aku pun ade jugak la.
haha~

adrinaqamarina berkata...

adore giler gambar fes dengan third tu!

Bintang Biru. berkata...

mak cik kat belakang gambar tu tengok pelik dah, HAAHAHA

Ryu Hazmie berkata...

lama da tak melawat page zami..

Mra Mastura berkata...

korang aje ea.. cian qarl~

Puteri Iqa Izyan berkata...

boleh isi borang jadi model.

:D

miszcrazy berkata...

model malaya..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com