Selasa, 14 Jun 2011

Ini Bukan Dating Tapi Meeting!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!



Okay. Ni entry buat semula. Aku dah pernah post pasal sepetang bersama Zizidiazora ni. Tapi aku terdelete pulak. Masa tu aku nak edit nama dia kat dalam entri tu. Entah aku tekan butang apa entah tup tup hilang terus entri tu. Putih bersih je post aku jadinya. Dan ini sangat mencabar kesabaran di dada ye wahai adik adik sekalian. =,=

Siapa yang dah baca tu, boleh skip entri ni. Anyway, kali ni, aku nak tulis secara ringkas je. Malas ah nak tulis panjang panjang roti jala. Kalau aku terdelete entri ni, takde la rasa nak maki sangat. =,=

Adie ajak aku lepak hari tu. Dia ajak aku pergi minum petang dengan Zizidiazora. Haaa... Siapa tu? Cuba tengok sebelah kanan blog aku ni. Lepas tu, kau pergi skodeng kat bahagian pengkomen minggu ini. Nampak tak siapa kat atas sekali tu? Yes. Aku minum petang dengan dia la tu! Dia takde blog tapi dia sangat rajin komen kat blog aku. Tahniah diucapkan! ^.^

Nak tahu apa menu minum petang kitorang? Menu tuuu... Jom tengok! >.<




Zizidiazora yang sediakan minum petang ni. Aku dengan Adie bawak perut je. =,=

Meh sini aku bagitahu korang apa menu minum petang kitorang. Dah bersedia? Okay. Ada mee kari. Ada lima jenis kuih muih. Ada air sarsi. Ada air teh. Okay. Tu je kot? Sekian. Terima kasih. So, ada rasa lapar tak sekarang? Lebih lebih lagi bila aku sebut mee kari tu? Pehhh... Memang sedap ah mee kari tu! Haha. Apa apa pon, terima kasih diucapkan kepada Zizidiazora kerana telah menyediakan hidangan minum petang yang menyelerakan lagi membuncitkan. Okay. Boleh jeles sekarang. :P

Sambil sambil minum petang tu, aku borak borak la dengan Zizidiazora ni. Dia sangat peramah ye. Banyak gile cerita dia. Biasa ah. Dia dah makan garam banyak sangat. Actually, aku sendiri malu nak borak borak dengan dia. Sebab aku rasa macam pengetahuan dan pengalaman aku tak setara dengan dia. Takut jugak kalau aku tiba tiba terbincang pasal kenapa Jason Derulo selalu sebut Jason Derulo masa permulaan lagu lagu dia. Errr... Dah terang terang nama dia Jason Derulo kan? So, takkan dia nak sebut Nora Elena kot? Lagu siapa masalahnya sekarang? Tengok! Aku dah merepek dah. =,=

Sebelum itik pulang petang, sebelum aku berangkat pulang, Zizidiazora ada bagi aku something. Nak tahu apa? Cuba tengok kat bawah ni haaa... Apa dia tu? Okay. Aku bagi klu boleh? Klu dia ialah ferrero rocher. Eh. Tu bukan klu dah tu. Adeh. =,=






potpetpotpet : Dah habis dah ferrero rocher tu. T-T

19 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Cepatnye abes...


Nnti leh minta lg..heheh

yetNaza berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yetNaza berkata...

makin sempoi la blog zami.. like!!

yetNaza berkata...

makin sempoi la blog zami... i like it!!

AfiekJibril berkata...

cokelat tu aku dpt 2 kotak besar hari tu dpt hari tu hbs jugak...hah...

Az-Zahra Fauzee berkata...

ziziadora tu lelaki kan?
kalo dating gay la..
hahaha~
sebab tu namenye meeting..

zizidiazora berkata...

Re-entri hahaha....gegeh taip balik yek... Get ready.. BBQ di tepi tasik coming soon...

ayie berkata...

org ckp zizi tu motivator yee

Shamsuddin Amin berkata...

betuahnye dapt ferrero rocher...^^

:: saya budak chipsmore :: berkata...

wow .. bce entry tbe2 lak kempunan nak mkan mee kari .. huhu xD

alyaclumsy berkata...

nak ferero roche tu :D wahaha

Asrul "iLham" Sany berkata...

mee to cam best

;D

awek retro berkata...

zizi tue pompuan ehk..
sdp tak mee tue...hehe

ika~~ berkata...

hizami is in love?hehe..
eh ari tu kt fb ade nma ady putra pkai ur pics..like a lot!
tu fake acc eh?

ADfeez berkata...

hahaha... bila kita nk meeting reramai lak nieh... lol

Adeela Oh Lala berkata...

nak coklat ! haha.
sempi gak ko punya belog..
singgah singgah kat sini !

MR. SYAH berkata...

fuh lama xmakan mee kari..

Hans berkata...

hahahaha
fererocher tu kalau sekotak pun leh habiskan dalam sehari
sedap kut
:-)

Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

amy amira berkata...

sedap lah pulak ferrorocher ni,nyum..nyum... :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com