Isnin, 6 Jun 2011

Ingin Memiliki Header Secara Percuma? Aku Ada Jalan Penyelesaiannya!



Aku dapat header percuma! Yayyy! Siapa pulak yang baik hati ni? Ada awek sorang ni haaa... Sila jealous sekarang! Nama dia kan... Nama dia kan... Nama dia kan... Cik Nurul Iqa! Terima kasih daun keladi wahai Cik Nurul Iqa yang baik hati kalau sudi buat la sepuluh header lagi! Haha. Gurau maaa... Anyway, dia tweet aku hari tu. Dia kata dia ada buat header untuk aku. Aku macam, biar betik? Mana tak betik, aku jarang tweet dengan dia. Tiba tiba je kan... Itu yang buat aku tacing tu! Tak sangka ada orang sudi habiskan masa dia semata-mata nak buatkan header untuk aku yang entah siapa siapa ni. Ngeee... Thank you once again! :')




Apa apa pon, aku tak nak tukar header lagi buat masa sekarang sebab aku baru je tukar header tu. Tak sampai sebulan kot aku guna header tu. Hehe. So, merujuk kepada tajuk entri di atas, siapa nak header secara percuma? Sila angkat tangan tinggi tinggi sekarang! Okay. Meh sini aku beritahu kau apakah dia satu-satunya langkah yang perlu kau buat bagi mendapatkan header secara percuma ialah sila pergi buat sendiri. Errr... Faham tak? Percuma je kan kalau buat header sendiri? Tak payah nak bayar orang suruh buat. Tapi tak tahu la kalau kau nak bayar diri sendiri kan. Boleh ke macam tu? Lantak kau la... =,=



potpetpotpet : Esok aku nak kena hantar adik aku balik UIA.

25 ulasan:

nur 'afifah :) berkata...

ouwh ! nak jugak ! (:

tieha ismail berkata...

hamboih...bertuah badan...hahah

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

aiseh...buat sendiri ek??

Nurul Amira berkata...

Bertuahhnye . nk buat header sendiri , sampai ble pon xdpt buat sbb xreti , HAHA :P

miss Fyqa berkata...

dah agak dah,jwpannya memang buat sendiri. mmg percuma. hehehe

cahayabintang berkata...

haha.. tertipu. sekian,terima kasih. ;)

Cikgu TiraMisu berkata...

erkkkkkkkkkkkk...hambarlah rasa..ingatkan betul2 percuma..hahaha

♥ aliahƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ berkata...

ceh cehh...
kalau buat sndr baek xyah suoo~~

lala berkata...

lerr ingatkn betol pnya..ape daa..

Gadis Pantai Timur berkata...

blogger hemsen senang2 je dapat header free kan..

nurfizrin piyin berkata...

eh,ade adik kt uia???????cos ape?

Hans berkata...

cik nurul iqa
meh tolong buat header untuk blog saya
header blog saya hilang tiba2
:-)

eddy syrol berkata...

lawa header tu... (~_~)

Zala Wajik berkata...

woahhhh baiknya orangnya tu

zikeryhassan berkata...

sila bagi header free satu please

Diva Divana berkata...

zami, adik ko blaja uia eh? i see, mcm mana nk buat headerrrrrrr. jelesss

cik Lea berkata...

comel header baru ko

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

hahaha..bru nk minta buat kan 1...bole???

Reen berkata...

dah dpt header free tu kena la rajin2 bertweet dgn beliau.. hehe

zizidiazora berkata...

biar betik???? hahahaha....kalakau..

qilamahadi berkata...

cerita ni seram gak even mula mula mcm slow
seronok tgk sebab wayang penuh dengan budak budak dengan mak ayah diorg
menjerit tak ingt dunia

ayie berkata...

haha kita tengok cik zami tukar ke tak lps sebulan..hehe

Cik Nurul Iqa berkata...

huishhh. halamak. termalu plak tetiba. huu haha saja je header tu. haritu ada buatkan untuk Dunia Sebelah Zara tp tak terbagi lagi. tersimpan rapi je..

Han$ Xy berkata...

fuhh..bertuah kau:)

Mikah Lurima berkata...

ek eleyh! ingatkan betul td. benci3!!! haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com