Isnin, 27 Jun 2011

Eksklusif Punya Video! Errr... Kalau Aku Bagitahu Ini Video Nasyid, Mesti Takde Orang Nak Tengok Kan?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Kali ni aku nak berkongsi dengan korang satu video yang special lagi eksklusif. Video ini tidak dijual di mana mana kedai cetak rompak yang berdekatan. Dan video ini bukan video lucah. Itu yang penting! Haha. Video ini memaparkan gelagat enam orang lelaki tengah menyanyi. Senang cakap, ini video persembahan aku dengan geng masa Festival Nasyid UTeM 2011 hari tu. Nak tengok tak? Boleh je kalau nak tengok. Tapi sebelum tu, korang kena tengok gambar aku tengah pegang piala dengan replika cek yang tak berapa nak besar tu. XD




Dah tengok gambar aku kan? Okay. Sekarang baru la korang boleh tengok video ni. Haha. Sila sila. Jangan buat buat malu ye. Eh. Sebelum tu, kalau korang nak tahu, nasyid zaman sekarang tak perlu nak berdiri tegak sepanjang masa. Yes. Nasyid zaman sekarang dah boleh goyang gerudi apatah lagi goyang gergaji. Betul ke? Errr... Tak betul ye. Maksud aku, nasyid zaman sekarang dah boleh gerak gerak mengikut rukun negara yang kelima iaitu kesopanan dan kesusilaan. Aku dengan geng siap bersilat campur menari sikit sikit. Siapa yang tak faham tu, sila tengok video kat bawah ni sekarang. Tapi jangan terkejut pulak tengok aksi aku dengan geng kat atas pentas tu. :P


 
 
 
potpetpotpet : Nak tengok video penuh?

47 ulasan:

Izyanti berkata...

aku mencari mane satu kau. hahaha ! macam ni punye nasyid baru eksaited sikit nak tgk. kalo x, tegak melidi je. haha.

ayie berkata...

haha sekarang silat dah macam aksi silat makyong..hehe

alif ismail berkata...

salam bro..

macam best tarian die...

nak tgk yang full bleh ke???

kalau sudi..

flyz berkata...

unik n lain dr yg lain

Zuewairy berkata...

geng nasyid upsi kn? hrtu dorang nyanyi lg ni ade peserta perempuan skali..

Nazim Nasri berkata...

koreograf dia sumpah awesome. WOW! tahniah ^^

Aman Ibrahim berkata...

kene tengok yg ful nih~
pakaian dah lawa, gerakan pown dah best. Deserve menang hehe..

p/s: puas spotted hizami dlm video~ no 2 dari kanan kan?

noreenrara berkata...

this is best bro..heeee ~ nk tgk full !!

Han$ Xy berkata...

wahh..mcm best..tahniah:)

amy amira berkata...

tahniah :)

Mi-Young berkata...

awesome ! :)

Paiz berkata...

congratz bro.. ko utem ke? hahha aku pun utem gak


aku seorang blogger

najihah sahami berkata...

mula2 tgk macam zapin...tp nice..lain dari yg lain. haha

myravea berkata...

huaaa..siyesly rinduu sgt nk nasyid..sobs2 >.<

Suhazli berkata...

zami dua dari kanan kan lam vdeo ni.. syok gak layan nasyid kan?

Ms Bery berkata...

Terbaik dari ladang..
Anyway congret ok.. (>_<)

khadijah berkata...

style la..:) nasyd skrg dh boleh dtrima umun..:)

Gadis Pantai Timur berkata...

terbaik...bleh wat team nasyid pasni..

Hans berkata...

walaweh
abang penasyid menang
tahniah bro
dah tahu dah ko mesti menang punya

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Qaseh Qaireen berkata...

comey + segak =)

al-humairiey berkata...

fuuuyoohhh...bersetaiLLL !!!! suke3!!! >>>______<<<
nak tgok yg full...........

kechixx berkata...

s.u.k.a;)

dreaming iylia.. berkata...

serentak tu. wah. best gler !!

President berkata...

ala...apsal x habis??? nk tgk yg full video.....

Lel@k! M!$tEr! berkata...

nak tgk video penuh...

eM-mEaNn berkata...

wah, muke bercahaye gitu.hehe

ce bagi video penuh ^^

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

eh smart...congrats..rindu time join nasyid dulu2..

Jey Yusuff berkata...

terbaik cikgu. boleh ajar nyanyi pas posting

Eazy Izzuddin berkata...

tahniah ouh!
xD

nurul berkata...

hahahahahaaa bestnyerrr prsmbahn korang..mn 1 zami??...

Dosh Saleem berkata...

penyanyi 2 dari kiri.hahah

zizidiazora berkata...

Tahniah zami.....memang nak tngok video penuh. bila nak tunjuk?

cikSukaSuki@AL berkata...

nak tengok yang full punye.
terbaik

tapi mana satu awak ni?

hehehe

Az-Zahra Fauzee berkata...

whoa, baru la best tgk... budak lelaki yang dua dari kanan tu ke?

MAISHARAH berkata...

saya suka nasyid sgt.....

tahniah untuk awk..

slm perkenalan

cancerGreen berkata...

wah..tahniah! ^_^

Puteri Iqa Izyan berkata...

congrats yaww ^_^

Tim Cik KupuKupu Ungu berkata...

waaaa, tim minat gile nasyid..
suke suke suke.


tapi..mane video full?

isk, nak tengok.. =)

Tim Cik KupuKupu Ungu berkata...

ehhh, dah jumpe video full :) dan sedang tengok..


weee, happy ! tahniah taw..mmg sedapp.

h.a.f.i.z berkata...

congrate!! you have huge talent!! hee~ lepas neh leh minta sign artis!! hee~

norathirah :) berkata...

cantek gile kot tarian tuu,erm.betol ke berlatih 5 hari nie?cam lebih 5 hari je tengok gaya :),anyway.congrate. nak tengok full video,bleh tak?

adrinaqamarina berkata...

ala, nak tengok full lah~

adrinaqamarina berkata...

zami mesti nombor 4 tu kan! :P ke salah.

kyoo reza berkata...

mantap lah gerakan :D

SyafiQ aHaDin berkata...

yeah! dah sampai sini saya terjah.

wah3! saya tengok video full die.

tapi xde pulak abg zami nyanyi solo. hik3!
tak terlambat untuk ucap tahniah!

Princess Lena berkata...

Budak Lelaki Sebelah Pintu ni student utem ke?

halizab ツ berkata...

best3 :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com