Isnin, 27 Jun 2011

Eksklusif Punya Video! Errr... Kalau Aku Bagitahu Ini Video Nasyid, Mesti Takde Orang Nak Tengok Kan?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera!

Okay. Kali ni aku nak berkongsi dengan korang satu video yang special lagi eksklusif. Video ini tidak dijual di mana mana kedai cetak rompak yang berdekatan. Dan video ini bukan video lucah. Itu yang penting! Haha. Video ini memaparkan gelagat enam orang lelaki tengah menyanyi. Senang cakap, ini video persembahan aku dengan geng masa Festival Nasyid UTeM 2011 hari tu. Nak tengok tak? Boleh je kalau nak tengok. Tapi sebelum tu, korang kena tengok gambar aku tengah pegang piala dengan replika cek yang tak berapa nak besar tu. XD




Dah tengok gambar aku kan? Okay. Sekarang baru la korang boleh tengok video ni. Haha. Sila sila. Jangan buat buat malu ye. Eh. Sebelum tu, kalau korang nak tahu, nasyid zaman sekarang tak perlu nak berdiri tegak sepanjang masa. Yes. Nasyid zaman sekarang dah boleh goyang gerudi apatah lagi goyang gergaji. Betul ke? Errr... Tak betul ye. Maksud aku, nasyid zaman sekarang dah boleh gerak gerak mengikut rukun negara yang kelima iaitu kesopanan dan kesusilaan. Aku dengan geng siap bersilat campur menari sikit sikit. Siapa yang tak faham tu, sila tengok video kat bawah ni sekarang. Tapi jangan terkejut pulak tengok aksi aku dengan geng kat atas pentas tu. :P


 
 
 
potpetpotpet : Nak tengok video penuh?

47 ulasan:

  1. aku mencari mane satu kau. hahaha ! macam ni punye nasyid baru eksaited sikit nak tgk. kalo x, tegak melidi je. haha.

    BalasPadam
  2. haha sekarang silat dah macam aksi silat makyong..hehe

    BalasPadam
  3. salam bro..

    macam best tarian die...

    nak tgk yang full bleh ke???

    kalau sudi..

    BalasPadam
  4. unik n lain dr yg lain

    BalasPadam
  5. geng nasyid upsi kn? hrtu dorang nyanyi lg ni ade peserta perempuan skali..

    BalasPadam
  6. koreograf dia sumpah awesome. WOW! tahniah ^^

    BalasPadam
  7. kene tengok yg ful nih~
    pakaian dah lawa, gerakan pown dah best. Deserve menang hehe..

    p/s: puas spotted hizami dlm video~ no 2 dari kanan kan?

    BalasPadam
  8. this is best bro..heeee ~ nk tgk full !!

    BalasPadam
  9. wahh..mcm best..tahniah:)

    BalasPadam
  10. congratz bro.. ko utem ke? hahha aku pun utem gak


    aku seorang blogger

    BalasPadam
  11. mula2 tgk macam zapin...tp nice..lain dari yg lain. haha

    BalasPadam
  12. huaaa..siyesly rinduu sgt nk nasyid..sobs2 >.<

    BalasPadam
  13. zami dua dari kanan kan lam vdeo ni.. syok gak layan nasyid kan?

    BalasPadam
  14. Terbaik dari ladang..
    Anyway congret ok.. (>_<)

    BalasPadam
  15. style la..:) nasyd skrg dh boleh dtrima umun..:)

    BalasPadam
  16. terbaik...bleh wat team nasyid pasni..

    BalasPadam
  17. walaweh
    abang penasyid menang
    tahniah bro
    dah tahu dah ko mesti menang punya

    Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

    BalasPadam
  18. fuuuyoohhh...bersetaiLLL !!!! suke3!!! >>>______<<<
    nak tgok yg full...........

    BalasPadam
  19. serentak tu. wah. best gler !!

    BalasPadam
  20. ala...apsal x habis??? nk tgk yg full video.....

    BalasPadam
  21. wah, muke bercahaye gitu.hehe

    ce bagi video penuh ^^

    BalasPadam
  22. eh smart...congrats..rindu time join nasyid dulu2..

    BalasPadam
  23. terbaik cikgu. boleh ajar nyanyi pas posting

    BalasPadam
  24. hahahahahaaa bestnyerrr prsmbahn korang..mn 1 zami??...

    BalasPadam
  25. penyanyi 2 dari kiri.hahah

    BalasPadam
  26. Tahniah zami.....memang nak tngok video penuh. bila nak tunjuk?

    BalasPadam
  27. nak tengok yang full punye.
    terbaik

    tapi mana satu awak ni?

    hehehe

    BalasPadam
  28. whoa, baru la best tgk... budak lelaki yang dua dari kanan tu ke?

    BalasPadam
  29. saya suka nasyid sgt.....

    tahniah untuk awk..

    slm perkenalan

    BalasPadam
  30. waaaa, tim minat gile nasyid..
    suke suke suke.


    tapi..mane video full?

    isk, nak tengok.. =)

    BalasPadam
  31. ehhh, dah jumpe video full :) dan sedang tengok..


    weee, happy ! tahniah taw..mmg sedapp.

    BalasPadam
  32. congrate!! you have huge talent!! hee~ lepas neh leh minta sign artis!! hee~

    BalasPadam
  33. cantek gile kot tarian tuu,erm.betol ke berlatih 5 hari nie?cam lebih 5 hari je tengok gaya :),anyway.congrate. nak tengok full video,bleh tak?

    BalasPadam
  34. zami mesti nombor 4 tu kan! :P ke salah.

    BalasPadam
  35. yeah! dah sampai sini saya terjah.

    wah3! saya tengok video full die.

    tapi xde pulak abg zami nyanyi solo. hik3!
    tak terlambat untuk ucap tahniah!

    BalasPadam
  36. Budak Lelaki Sebelah Pintu ni student utem ke?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com