Selasa, 7 Jun 2011

Album Terbaru Ning Baizura - DEWA



Haaa... Tu dia... Cover album terbaru daripada Ning Baizura! Wow! Berdarah hidung aku! Errr... Bukan berdarah tapi berhingus laaa... Boleh? Yes. Aku tengah selsema sekarang. Benci gile bila selsema ni. Meleleh tak ingat dunia, tak henti henti. Okay. Enough dengan selsema sebab entri ni bukan pasal aku tengah selsema ye. Anyway, Qarl nak bagi cd album terbaru Ning Baizura yang berjudul Dewa ni. Free je pon. Siapa yang tak nak kan? Oh. Ade je yang tak nak ek? Tak kisah la. Aku cakap kat siapa yang nak je. Haha. XD


Senarai lagu yang terkandung dalam album Dewa oleh  Ning Baizura :
  1. Raksasa
  2. Sampai
  3. Mama Papa
  4. Bila
  5. Pencarian
  6. Propaganda
  7. Alhamdulillah
  8. Aku Bukan Dewa

Laman web portal Ning Baizura : http://www.ning-baizura.com/




Dah siap! Apa yang dah siap? Yes. Dah siap pon entri ni. Hehe. So, dah boleh menang album terbaru Ning Baizura la kan? Tu pon kalau ada rezeki. Kalau takde rezeki, aku delete balik entri ni! Wah! Busuk gile hati? Gurau derrr... Kau jangan anggap aku siriyes pulak. Apa pon tak boleh! Haha. Okay. Siapa ada perasaan nak menang album terbaru Ning Baizura, Dewa ni? Sila klik kat sini cepat cepat. ;D



potpetpotpet : Demam, sila pergi jauh jauh. I hate you!

12 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

wah bestnye...nak join jugak la...:))

Taib T.i.M berkata...

dewa??? cm plik je...huhu

Emilia Emira berkata...

xminat laa ning..=.=

Pojiepooh Abdullah berkata...

All the best. Baru join jugak, hiks ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

DanieL AdiE berkata...

Err..nak jugakla...

ayie berkata...

wow pantasnyee

Hans berkata...

ko join yer zami?
good luck
aku xjoin sebab xminat ning
ekekeke

Drama Bersiri Ana Lu'lu

Cikgu Suraya berkata...

hizami: jgn lupa mam ubat...

utk demam lak:- sshuuuhhhh..pergi jauh2..jgn gnggu hizami..hehhe

najihah sahami berkata...

haha..minat ning ke zami??


ui...gmbar cover tu leh tahan eh. hhaa

zizidiazora berkata...

zami demam????

Mra Mastura berkata...

dengar2 aje

amy amira berkata...

best gak lagu ning baizura ni,aku suka ning baizura ni :)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com