Selasa, 7 Jun 2011

Album Terbaru Ning Baizura - DEWA



Haaa... Tu dia... Cover album terbaru daripada Ning Baizura! Wow! Berdarah hidung aku! Errr... Bukan berdarah tapi berhingus laaa... Boleh? Yes. Aku tengah selsema sekarang. Benci gile bila selsema ni. Meleleh tak ingat dunia, tak henti henti. Okay. Enough dengan selsema sebab entri ni bukan pasal aku tengah selsema ye. Anyway, Qarl nak bagi cd album terbaru Ning Baizura yang berjudul Dewa ni. Free je pon. Siapa yang tak nak kan? Oh. Ade je yang tak nak ek? Tak kisah la. Aku cakap kat siapa yang nak je. Haha. XD


Senarai lagu yang terkandung dalam album Dewa oleh  Ning Baizura :
  1. Raksasa
  2. Sampai
  3. Mama Papa
  4. Bila
  5. Pencarian
  6. Propaganda
  7. Alhamdulillah
  8. Aku Bukan Dewa

Laman web portal Ning Baizura : http://www.ning-baizura.com/




Dah siap! Apa yang dah siap? Yes. Dah siap pon entri ni. Hehe. So, dah boleh menang album terbaru Ning Baizura la kan? Tu pon kalau ada rezeki. Kalau takde rezeki, aku delete balik entri ni! Wah! Busuk gile hati? Gurau derrr... Kau jangan anggap aku siriyes pulak. Apa pon tak boleh! Haha. Okay. Siapa ada perasaan nak menang album terbaru Ning Baizura, Dewa ni? Sila klik kat sini cepat cepat. ;D



potpetpotpet : Demam, sila pergi jauh jauh. I hate you!

12 ulasan:

  1. wah bestnye...nak join jugak la...:))

    BalasPadam
  2. dewa??? cm plik je...huhu

    BalasPadam
  3. ko join yer zami?
    good luck
    aku xjoin sebab xminat ning
    ekekeke

    Drama Bersiri Ana Lu'lu

    BalasPadam
  4. hizami: jgn lupa mam ubat...

    utk demam lak:- sshuuuhhhh..pergi jauh2..jgn gnggu hizami..hehhe

    BalasPadam
  5. haha..minat ning ke zami??


    ui...gmbar cover tu leh tahan eh. hhaa

    BalasPadam
  6. best gak lagu ning baizura ni,aku suka ning baizura ni :)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com