Khamis, 9 Jun 2011

Aku Saspek Ada Komplot Nak Gulingkan Aku!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera guys! Okay. One of my friends told me kalau tiba tiba rasa nak marah, letak tangan kanan kat bahagian kiri dada. Lepas tu, usap perlahan-lahan sambil mengucapkan Ya Latif sebanyak yang mungkin. Dengan izin Allah, rasa nak marah tadi berkurangan dan seterusnya hilang.


Ni semua bukan aku! Klik gambar ni bagi memuaskan hati masing masing.


For your information, aku hanya ada SATU akaun facebook sahaja. And please stop asking me pasal berapa banyak akaun facebook aku ada. Okay? Please jangan tanya lagi. If you found another Hizami Rahim, itu adalah tipu semata-mata. Macam mana nak tahu Hizami Rahim yang sebenar? Tengok url dia... Sebab url facebook aku ada Hizami Rahim. Sekian. Harap maklum.



potpetpotpet : Aku insan yang lemah.

51 ulasan:

Aman Ibrahim berkata...

sabar2~ kesian tengok orang kene camnih. May Allah help you Hizami.

vampire's lovex berkata...

nak tumpang glemer la tu,pakai gmbar ko. huuu manusia..manusia...

wanda berkata...

sabar bro..takde guanya nk wat akaun fake..may ALLAH bless u..=)

DanieL AdiE berkata...

Waaa..hotnye anda...

Nak sign...heheh

IeQa aWr berkata...

dh mcm artis la bro..
huhuh sabar ye..=)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

susah jugak jadi orang femes ni kan :)

hafiz berkata...

the good is:anda famous
the bad is;org aniaya anda....soryy

hafiz berkata...

the good is:anda famous
the bad is;org aniaya anda....soryy

AfiQ berkata...

adooiii.. kesian ko zami. huhuh.. sabau la ye.. on the bright side, feymes kawww!!! haahhaha.. t ak tolong reportkan yek..

_aLiaHwaFa_ berkata...

better suruh orang report ramai ramai je. :)

Farhan Ismail berkata...

adeh... susah betul jd orsng glmor ni kan... haha..

myravea berkata...

Kuatkan semangat, tabahkan hati ya

momo nana berkata...

fb lama da ta pakai ka ?

blognizamlah berkata...

huhu...sabo je laa..pun kena jugak....tu jenis org xde muke tu..tak reti gne pix sendiri..

Nurul Amira berkata...

byk btol , ok rileks ya . everything will be ok . lgpon u dh ckp yg url yg btol2nye kan .. nnt xdelah dorang prcaya hizamirahim yg fake tu .

nur amalina athman berkata...

wow..banyaknya yg guna fake profile..sabar je lah..

_siti norbaiti_ berkata...

sabar bro, tu tandanya hidup sedang diuji Allah sekuat mana nak tangani manusia2 yg mcm tu..
chill k :)

milimilo berkata...

ya ampun banyak gilaaaa gosok2 mata tak percaya. siap nama pun sama takleh blah tu. haduuu ada org mslh krisis identiti kot. sabar k. ;)

zikeryhassan berkata...

takde org ke nak buat fake profile utk saya? hahaha

amy amira berkata...

adoi,mcm2 manusia yg celik IT sekarang ni,hahahahahaha

President berkata...

heheheehe....giler aar... fanatik betul dgn hizami ni..

Nur berkata...

ramainya nak jadi hizami rahim..huhu

Bintang Biru. berkata...

almaklum, org hensem kena berhati-hati. :P

ayie berkata...

kalau artis dia nak elak fake profile dia tutup akaun fb dia dan beritahu satu dunia dia tak ada fb..huhu..

itu artis latak tahu la encik hizami.. memang keberangkalian fake mengaibkan kita besar.. so patut rejam je yang mengaku dia adalah profil sebenar..huhu

amy shuhada berkata...

biasa lah orang femes.. sabor je lah!

http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com/

ASaDa RyutaRo berkata...

ada gambar aku gak diorang ni sapu dalam tu. apa je lah tujuannya. isk..

Syamirul berkata...

adohhh.. haha bak kte dlm cite si kak limah uhh.. nyabor jolha.. ==,''

najwaMazlan berkata...

tak faham dengan orang yang macam nih. takpe2, think that as a compliment. Hizami hensem lew teuww.
thats y ramai yg nak jadi faker.

Belbel berkata...

isk3. kalau pakai gmbr je ok la kan. maybe dia adore ko sgt. yg x bleh blah sampai ke nama ko pon dorang balun. isk3. sabo jelah chegu!

maisarah sarah berkata...

huwoo banyak giler akaun fake.heehe

NuR 'aQiLaH berkata...

jom guling sama sama! HAHA

tulaaaaa. sape swoh ensem sgt.
padan muka. keh keh :P

man yusoef berkata...

ni mmg dah tahap celebrity dah ni..haha

SyahmiFikri berkata...

peminat fanatik nie rasanya! hehhe.. u kan femes amous

Mila Ahmad berkata...

banyakkan bersabar ye..

✿ CikCimi berkata...

banyak gile fake!
=.="

Moumo berkata...

hye kacahak no 1
hahah

Nay berkata...

wowww .. banyak jugak .. tak sangka laki pun nak buat akaun tiru meniru ni .. isyh2

Finaz Jaafar berkata...

bermakna anda ramai peminat dan fofular..huhuhhh

Miya Omar berkata...

encik handsome memang banyak peminat, sabar je lahh. :)

salina sayang berkata...

err. tu peminat ke haters ?? hee, terkonfius lak.

payedd berkata...

so, ramai2 tolong report n mark as spam kat mangkok2 neh. hehe

Nurazira Abd Ghani berkata...

bawak besabar okay? saya pun tak suka copycat2 ni. ecehh. over pulak. macam lah ada yang nak copy blog saya. kihkihkihh.
may Allah bless you Hizami Rahim. :)

najihah sahami berkata...

sabo la yea zami. dugaan la tu. dia buat jahat. tp zami dt pahala. sabo ye. ada peluang kita bako...:P

alyaclumsy berkata...

fuyoooo fuyoo~ ramai gilerr fakers. kite bako je, haha

zizidiazora berkata...

sangat2 simpati atas kamu

Mi-Young berkata...

I think u need to HACK their facebook account. More info, contact http://nizamghazi.com/

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

zami hensem sangat depa pon teringin nak hensem juga sbb tu curi pic orang keh3..

Puteri Iqa Izyan berkata...

huh. super banyak ni.

sabar jelah zami~

Mikah Lurima berkata...

hmm... sabo3...

it's normal. org rmai peminat n popular seluruh alam. dah pulak tu zaman makin canggih. be careful jelah lepas ni. reportlah!

Mra Mastura berkata...

nasib baik ada fb real~

President berkata...

tul kata payed. report spam jer laaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com