Khamis, 9 Jun 2011

Aku Saspek Ada Komplot Nak Gulingkan Aku!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera guys! Okay. One of my friends told me kalau tiba tiba rasa nak marah, letak tangan kanan kat bahagian kiri dada. Lepas tu, usap perlahan-lahan sambil mengucapkan Ya Latif sebanyak yang mungkin. Dengan izin Allah, rasa nak marah tadi berkurangan dan seterusnya hilang.


Ni semua bukan aku! Klik gambar ni bagi memuaskan hati masing masing.


For your information, aku hanya ada SATU akaun facebook sahaja. And please stop asking me pasal berapa banyak akaun facebook aku ada. Okay? Please jangan tanya lagi. If you found another Hizami Rahim, itu adalah tipu semata-mata. Macam mana nak tahu Hizami Rahim yang sebenar? Tengok url dia... Sebab url facebook aku ada Hizami Rahim. Sekian. Harap maklum.



potpetpotpet : Aku insan yang lemah.

51 ulasan:

  1. sabar2~ kesian tengok orang kene camnih. May Allah help you Hizami.

    BalasPadam
  2. nak tumpang glemer la tu,pakai gmbar ko. huuu manusia..manusia...

    BalasPadam
  3. sabar bro..takde guanya nk wat akaun fake..may ALLAH bless u..=)

    BalasPadam
  4. Waaa..hotnye anda...

    Nak sign...heheh

    BalasPadam
  5. dh mcm artis la bro..
    huhuh sabar ye..=)

    BalasPadam
  6. susah jugak jadi orang femes ni kan :)

    BalasPadam
  7. the good is:anda famous
    the bad is;org aniaya anda....soryy

    BalasPadam
  8. the good is:anda famous
    the bad is;org aniaya anda....soryy

    BalasPadam
  9. adooiii.. kesian ko zami. huhuh.. sabau la ye.. on the bright side, feymes kawww!!! haahhaha.. t ak tolong reportkan yek..

    BalasPadam
  10. better suruh orang report ramai ramai je. :)

    BalasPadam
  11. adeh... susah betul jd orsng glmor ni kan... haha..

    BalasPadam
  12. Kuatkan semangat, tabahkan hati ya

    BalasPadam
  13. fb lama da ta pakai ka ?

    BalasPadam
  14. huhu...sabo je laa..pun kena jugak....tu jenis org xde muke tu..tak reti gne pix sendiri..

    BalasPadam
  15. byk btol , ok rileks ya . everything will be ok . lgpon u dh ckp yg url yg btol2nye kan .. nnt xdelah dorang prcaya hizamirahim yg fake tu .

    BalasPadam
  16. wow..banyaknya yg guna fake profile..sabar je lah..

    BalasPadam
  17. sabar bro, tu tandanya hidup sedang diuji Allah sekuat mana nak tangani manusia2 yg mcm tu..
    chill k :)

    BalasPadam
  18. ya ampun banyak gilaaaa gosok2 mata tak percaya. siap nama pun sama takleh blah tu. haduuu ada org mslh krisis identiti kot. sabar k. ;)

    BalasPadam
  19. takde org ke nak buat fake profile utk saya? hahaha

    BalasPadam
  20. adoi,mcm2 manusia yg celik IT sekarang ni,hahahahahaha

    BalasPadam
  21. heheheehe....giler aar... fanatik betul dgn hizami ni..

    BalasPadam
  22. ramainya nak jadi hizami rahim..huhu

    BalasPadam
  23. almaklum, org hensem kena berhati-hati. :P

    BalasPadam
  24. kalau artis dia nak elak fake profile dia tutup akaun fb dia dan beritahu satu dunia dia tak ada fb..huhu..

    itu artis latak tahu la encik hizami.. memang keberangkalian fake mengaibkan kita besar.. so patut rejam je yang mengaku dia adalah profil sebenar..huhu

    BalasPadam
  25. biasa lah orang femes.. sabor je lah!

    http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. ada gambar aku gak diorang ni sapu dalam tu. apa je lah tujuannya. isk..

    BalasPadam
  27. adohhh.. haha bak kte dlm cite si kak limah uhh.. nyabor jolha.. ==,''

    BalasPadam
  28. tak faham dengan orang yang macam nih. takpe2, think that as a compliment. Hizami hensem lew teuww.
    thats y ramai yg nak jadi faker.

    BalasPadam
  29. isk3. kalau pakai gmbr je ok la kan. maybe dia adore ko sgt. yg x bleh blah sampai ke nama ko pon dorang balun. isk3. sabo jelah chegu!

    BalasPadam
  30. huwoo banyak giler akaun fake.heehe

    BalasPadam
  31. jom guling sama sama! HAHA

    tulaaaaa. sape swoh ensem sgt.
    padan muka. keh keh :P

    BalasPadam
  32. ni mmg dah tahap celebrity dah ni..haha

    BalasPadam
  33. peminat fanatik nie rasanya! hehhe.. u kan femes amous

    BalasPadam
  34. banyakkan bersabar ye..

    BalasPadam
  35. hye kacahak no 1
    hahah

    BalasPadam
  36. wowww .. banyak jugak .. tak sangka laki pun nak buat akaun tiru meniru ni .. isyh2

    BalasPadam
  37. bermakna anda ramai peminat dan fofular..huhuhhh

    BalasPadam
  38. encik handsome memang banyak peminat, sabar je lahh. :)

    BalasPadam
  39. err. tu peminat ke haters ?? hee, terkonfius lak.

    BalasPadam
  40. so, ramai2 tolong report n mark as spam kat mangkok2 neh. hehe

    BalasPadam
  41. bawak besabar okay? saya pun tak suka copycat2 ni. ecehh. over pulak. macam lah ada yang nak copy blog saya. kihkihkihh.
    may Allah bless you Hizami Rahim. :)

    BalasPadam
  42. sabo la yea zami. dugaan la tu. dia buat jahat. tp zami dt pahala. sabo ye. ada peluang kita bako...:P

    BalasPadam
  43. fuyoooo fuyoo~ ramai gilerr fakers. kite bako je, haha

    BalasPadam
  44. sangat2 simpati atas kamu

    BalasPadam
  45. I think u need to HACK their facebook account. More info, contact http://nizamghazi.com/

    BalasPadam
  46. zami hensem sangat depa pon teringin nak hensem juga sbb tu curi pic orang keh3..

    BalasPadam
  47. huh. super banyak ni.

    sabar jelah zami~

    BalasPadam
  48. hmm... sabo3...

    it's normal. org rmai peminat n popular seluruh alam. dah pulak tu zaman makin canggih. be careful jelah lepas ni. reportlah!

    BalasPadam
  49. nasib baik ada fb real~

    BalasPadam
  50. tul kata payed. report spam jer laaa

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com