Isnin, 23 Mei 2011

Terima Kasih Cikgu! Kami Sayang Cikgu!

Hurmmm... Aku dah habis praktikal kat sekolah tu. Mulai minggu ni, aku tak lagi menjejakkan kaki kat sekolah tu. Esok aku dah tak pergi sekolah awal awal pagi. Esok aku dah tak masuk kelas laju laju. Esok aku dah tak mengajar dorang topik baru. Adeh. Macam sedih pulak bunyi dia. Nak buat macam mana kan? Adat pertemuan beb. Nak tak nak, kena berpisah jugak. So, sila pasrah sekarang. Buat adik-adikku sekalian, cikgu di sini akan sentiasa mendoakan kejayaan kamu semua, dunia dan akhirat! Cikgu juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada kamu semua kerana sudi menjadi sebahagian daripada hidup cikgu yang entah apa apa ni... Okay. Aku macam nak nangis sekarang! T-T






Sebelum aku mengakhiri entri sedih pada hari ini, aku ingin berkongsi dengan korang satu video yang aku sempat rakam. Satu je pon, tak banyak kan? So, tengok je laaa... Boleh? Masa ni, aku beritahu dorang yang aku akan habis praktikal kat sekolah tu tak lama lagi. Maksudnya, aku dah tak ajar dorang lagi dah lepas ni. Hurmmm... Lepas tu, sebelum aku keluar daripada kelas tu, aku menjadi sebak laju laju. Errr... Kenapa tiba tiba aku menjadi sebak ni? Apa yang dorang dah buat? Dorang telah melakukan sesuatu yang aku tak expect langsung. Siriyes beb! Dan aku jamin kalau korang berada kat tempat aku waktu tu mesti korang dah meleleh air mata dah. Ngeee... Tak percaya? Jom tengok! >.<






potpetpotpet : Patah tumbuh hilang berganti?

25 ulasan:

NoRie_yAnTie berkata...

sedih wooo ...:( cam tak nak habiskan prktikal je...

kechixx berkata...

jasa cekgu akan di kenang tak kan bernoktah..!;)

ayie berkata...

lagu ni leh buek album ni..

dan video akan jadi ping bila next hari guru kat fb dan blog lelain..hehe..

_aLiaHwaFa_ berkata...

comelnya suruh cikgu jangan pindah :'D

CikHanim berkata...

xpe2..nanti dapat mengajar kat tempat baru pulak...
ntw, cantik header baru :)

vampire's lovex berkata...

semoga ckgu x melupakan kami.. wakil murid2 ko.. hehe..

@!ZaHiR!@ berkata...

cikgu org mana .. rasa macam kenal ??

Fiffy berkata...

wuuuuu. mesti sebak kan?

time aku praktikal dlu x sebak sgt sebab kinda boring lol.

tp habis study, memang 2 3 hari gak aku nak calm down tingalkan uni. wuu

zizidiazora berkata...

Zami,
Seseorang itu dimuliakan bukanlah disebabkan oleh apa yang dimilikinya, tetapi kerana pengorbanannya untuk memberikan manfaat untuk orang lain.

Bak kata orang tiada satu noktah yg terakhir buat pengorbanan seorang guru.

Cantik header baru.

najihah sahami berkata...

nice header!!hehehe

well, tengok gambar zami ngan adik-adik tu pun nampak macam zami ni cikgu yang penyayang. mesti tak garang kan kan? sebab tu dorang sayang. lepas ni mesti dorang dah tak semangat nak ngajar sebab cikgu hensem dah tak de. ahaks!

Rozuan Ismail berkata...

mesti banyak kenangan kat sana walau kejap je.sedih tengok video tu

kembatolo™ berkata...

saya pon sayang cikgu. *wink*~

ishiko berkata...

waaa... sebakk.. ceamana saya nk stat praktikum thn depan neh.. T_T"

mr.syazwan berkata...

alo alo sedih2 ye..

tau anak2 murid kamu sgt syg ngan kamu

tu yg feeling lebih tu...

antara murid laki n perempuan mana paling best??/

(pilih 1 je)

>.<

Gadis Pantai Timur berkata...

terima kasih cikgu...kami sayang cikgu..so sweeet lah...

mye berkata...

msti rmai pminat an..
smoga mnjadi cegu yg brtauliah!

DanieL AdiE berkata...

Aduh...rindu my students...

Aman Ibrahim berkata...

sayang nyer murid ker cikgu~
die orang nampak sedih jer even senyum..

Kenangan manis yg x kan dilupakan

Bulan berkata...

wahh.best jd cikgu nie.

cikgu same tinggi ngan anak murid.tett!

Alia Sa'ad berkata...

cisss ! kacaknya suara cikgu ~ confirm tak tido masa kelas. hahahahha xD

meaw berkata...

waaaaa,cikgu muda anak murid sayang ... tapi kalau setiap saat perpisahan cikgu mesti sedih la.....

Cikgu Suraya berkata...

awak cikgu ek? sekolah mne?

chemay berkata...

comel je gambar dengan budak2 tuh.
tak dapat beza pon..
heee
:)

kimi berkata...

bdk2 ni nampak baik..bdk2 saya ya allah dasyttt nakalnya

Meow Aizawa berkata...

uhh memang sebak =)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com