Khamis, 26 Mei 2011

Scotty McCreery Is The New American Idol!



Wow! Scotty McCreery is the new American Idol! Haha. Dah agak dah! Scotty McCreery tak pernah dapat bottom sepanjang musim ni berlangsung. Plus, Scotty McCreery memiliki suara jantan yang dahsyat! Suara jantan pon tak macam dia. Boleh? Anyway, tahniah Scotty McCreery! Aku yakin permata Scotty McCreery bakal bersinar dalam industri hiburan ni. Suara dia ibarat suara emas bagi country music kau tahu. Mungkin boleh ganti Brad Paisley? :)



 
 
 
Lauren Alaina? Walaupon dia menjadi pilihan judges tapi nampaknya nasib tak menyebelahi dia. Kesian. Takpe takpe. Ada je peserta yang popular even tak menang American Idol ni. Nak kena bagi contoh ke? Errr... Cari ah sendiri! Haha. Okay. Dah habis dah rancangan ni. Lepas ni apa pulak? X-Factor!



potpetpotpet : I told you so...

12 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

pehh. muka baby face.

suara jantan gila. haha. ^^_

shaffique berkata...

jadi juara pun lama2x nanti tenggelam n dilupakan jugak. tengok macam kris allen tu. diam terus. huhu.


My latest entry : Bendera Negara Mengikut Makanan Popular

Nurul Amira berkata...

pagi plak la final diaa . huhu . td sempat gak tgok . mmg best sore dia . dia layak jd juara :)

Awan Biru berkata...

Hoping for Lauren. Tapi, sokong Scotty juga. Walaupun ramai yang "tenggelam" ada juga yang bersinar contohnya Kelly Clarkson.

Nazz@Purple berkata...

yup suara jantan yg dasyat ngan muke baby face..yg comel..huhuhuhu..best ar dia menang..

DanieL AdiE berkata...

yeah! Dh agak dh..

Love his voice...

ADfeez berkata...

suka giler ngan suara die... :)

EmanTheHalia berkata...

tunggu imam muda je ni #lalala

ayie berkata...

tahniah kepada juara yang baru...

tapi rasanyee best lagi zami nyanyi..
nak lagu cinta kristal satuuuuu..hehe

Judiene berkata...

He's great, I never hate him but for some reasons, I think Lauren should win the competition.
Hehehe.
I adore his voice but kinda doubt the fact that he's going to success, since not so many male country singers can break into the mainstream successfully.
Whatever it is, I wish him goodluck!

p/s: single baru dia best! :)

zizidiazora berkata...

memang patut dia menang sebab suara dia mantop bro.... tapi takleh kalah suara zami..hahaha....

najihah sahami berkata...

erk..sekali pun xpernah tau semua ni. apakah? hahaha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com