Selasa, 31 Mei 2011

Puas Hati Kau?



Alhamdulillah. Pejam celik pejam celik, dah 3000 dah? Haishhh... Syukur sangat sangat. Siapa sangka blog yang pada awalnya tidak ada pengikut langsong, sekarang dah ada laaa sikit sikit. Aku cuma nak cakap terima kasih daun keladi kepada semua pembaca blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni. Aku tahu la blog ni biasa biasa je, takde special mana pon. Dan aku tulis blog ni ikut suka hati aku je. Lantak kau la nak suka ke tak sebab aku tahu aku tak dapat nak puaskan hati semua orang. So, baik aku puaskan hati aku sendiri je. Lagi senang kan? Haha. Jahat gile aku. Anyway, thanks again! :")





potpetpotpet : Don't expect things to happen fast. :)

33 ulasan:

ohh ddy berkata...

muka comel. :)

adrinaqamarina berkata...

sikit3? 3000 ribu tu sikit? :P


kalau bak sorang singgit ni, lumayan kan?


ala. knp tak letak gambar yang lagi satu tu? :P

Zue Zoey berkata...

pergh! 3000 tu! tahniah hizami :)

aqmalazmi berkata...

sama-sama..
dah follow blog ni lame kowt..
heeeeeeeeeeeeeeeeee

zikeryhassan berkata...

tahniah2. kena gigih lagi untuk bg kepuasa pd readers. huhu

syAzAnA berkata...

fuyooooo!! 30000! pemes tul cikgu sorang nie.

haha

yaya zulkiflei berkata...

congratss ! :)
keep it up ~

najihah sahami berkata...

huwargghhhh...blog ni dah 3000??kelass ah zami. rasa macam baru je semalam jadi folower nom 1000+...

lepas ni makin semangat la zami update eh. hehe

wan berkata...

tahniah bro...jemput la menambahkan bilangan follower saya lak...trimas...enjoy reading ur blog...

SyahmiFikri berkata...

tahniah bro... hebat.. eden nak nek seratus pon susah beb..

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Gambar kat hari belia. Awat tak jumpa? Bajet macam tempat tu kecik macam bilik air je. haha :D

Alia Sa'ad berkata...

handsome . okay , bye ~ :)

zizidiazora berkata...

Tahniah Zami,satu blog yg menarik bukan setakat isi kandungan sahaja yg dipandang orang tetapi gaya penulisan juga boleh memainkan peranan dan sumbangan yg besar untuk menarik pengikut membacanya.

Reen berkata...

WOW! hebat tuh.. hehe.. btw tahniah.. sikit2 lame2 jadi 3 ribu banggg.. :D

tieha ismail berkata...

hahah...congrats !!1 anda juga follower pertama tieha !!! tenkiup~

DanieL AdiE berkata...

Waaaa.....tahniah!!

MUHAMMAD O'LOUGHLIN berkata...

WOW !

chemay berkata...

tahniah :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

tahniah2..aku jauh bebenor lagi..betul cakap ko..bukan cepat nak dapat macam apa yg kita dapat hari ni..

ayie berkata...

camne nak cek ek ak follower keberapa? hehe

nizam berkata...

bestnye...dah 3k,sye lmbt lgi
XD

ilman hizami berkata...

aritue follow blog nie bru je 700++.
skrng dah 3000.
:0

Mohd Shukri Fadzillah berkata...

dah ade domain cepat aje la :P anyway tahniah dan selamat maju jaya mengembangkan sayap penulisan dan perkongsian idea2 mantap dan berguna untuk kemudahan pengguna internet :)

Aishah Amira berkata...

salam .
tahniah yer .
jeles plak nengok huhu
:)

Yuyu Musa berkata...

wow!

tahniah....

hik3..:)

ishiko berkata...

congrates!!!
wuwuu.. rugi plk xpg lepak himpunan sejuta belia tu... round wktu mlm je, tu org ramai sgt2

IMHAYS berkata...

cantik2 baju cikgu beli kat nerr ;)

IMHAYS berkata...

cantik2 baju, cikgu beli kat ner? ;)

Bintang Biru. berkata...

tulisan merapu merapan tu membuat nak baca, dan terus menbaca kat sini. hizamiterbaaik !

iKhRam berkata...

tahniah !!
ramai tu..

amy amira berkata...

wau,ramainya

fArAh07 berkata...

3001
done
xD

Mra Mastura berkata...

congratz!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com