Ahad, 22 Mei 2011

Lagu Lagu Baru Yang Sodap Den Dongar | Pitbull, Chris Brown, Lady Gaga, Blue & Inna

Bersempena dengan hari Ahad ni, aku nak berkongsi dengan kau lagu lagu baru yang hangat lagi best. Aku tak tahu la kalau kau tak suka kan. Tapi lantak ah! Ni blog aku, mesti la aku nak update pasal apa yang aku suka. Takde kena mengena dengan kau kan? Haha. Tiba tiba je nak marah marah ni apahal? Sengal gile. Aku dapat tahu lagu lagu baru ni daripada carta kat sini. Jom dengar sekarang! ;)





Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer



Chris Brown - Beautiful People ft. Benny Benassi



Lady Gaga - Edge Of Glory



 Blue - I Can



Inna - Sun Is Up





potpetpotpet : Yang mana satu kau suka dengar? Ke takde langsung? =,=

11 ulasan:

Judiene berkata...

Lagu Chris Brown, Lady Gaga and Blue best!!
Asyik main ulang ulang kali je dalam playlist neh.
Hehehe.

DanieL AdiE berkata...

Sume x pernah dgr..huhu

zizidiazora berkata...

Bagi I Blue and Lady Gaga yg best. Yg lain tak pernah dengar la..

MyraAyreen ^^ berkata...

lady gaga best ! huhu

ayie berkata...

group BLUE ada lagi ek??

~apa-apa pon takbole~ lady gaga tetap best..hehe

Amalina berkata...

Semua dah dengar. Sumpah sedap:)

Eipul berkata...

semua aku tapenah dengar. Haha



membuatkan aku dload semua nak dengar. Tq untuk entri ko ni. LOL

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Pitbull, Lady Gaga siok! :D

izzad b* berkata...

in love with adele!

meanhasif berkata...

thanx for the suggestion...i really need new songs to hear...hehe..i really loike pitbull and inna songs...tq btw

syAzAnA berkata...

dah donlod. lau xsedap, siap ar.

kehkehkeh.

;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com