+ -

Pages

Lagu K-Pop Terhangat Minggu Ini

Meh sini aku nak kongsi dengan korang lagu lagu K-Pop paling popular minggu ni. Nak tahu tak? Silo tokan polayyy. Haha. Sila tekan play la! Boleh pulak guna dialek negeri? Adeh. =.=





Dan nombor 1 jatuh kepada 4MINUTE! Dengan lagu Mirror Mirror, 4MINUTE berjaya mencatat sejarah yang tersendiri kerana kumpulan ni didapati jarang sekali mengungguli carta lagu popular. Syabas! Gaya tulisan nak macam deejay tengah mengendalikan segmen carta lagu je. =.=





Nombor 2 pula? Jatuh kepada Rainbow! Wow! Nampaknya, carta lagu popular minggu ni dikuasai oleh kumpulan wanita. Haha. Sama seperti 4MINUTE, Rainbow juga dilihat kurang bernasib baik dalam carta lagu popular. Tapi itu dulu ah. Sekarang dah tak boleh pakai sebab Rainbow dah dapat nombor 2 dengan lagu To Me. Syabas diucapkan! Haha. Kau boleh muntah sekarang. XP





CNBlue dah turun ke nombor 3 minggu ni! Adeh. Adat la. Dah lama sangat dok dalam carta, tak lama lagi boleh la keluar. Haha. Jahat gile kot? Takde maknanya! CNBlue dah tiga minggu mengungguli carta lagu popular kau tahu? So, takde kesan pon bila lagu Intuition ni turun ke nombor 3 minggu ni. :)





potpetpotpet : Minggu depan ada lagu Pinocchio kot?
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Lagu K-Pop Terhangat Minggu Ini Meh sini aku nak kongsi dengan korang lagu lagu K-Pop paling popular minggu ni. Nak tahu tak? Silo t...

27 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

x pernah dgr pon sume lagu2 tu..huhu

ayie berkata...

lagu cn blue yang best im alone..ngan lagu love. Boleh la layan

zizidiazora berkata...

Alamak..minat lagu korea tapi takder la sampai nak ikut carta hits dorang... so far entry ni ok gak leh tau perkembangan dorang.tq2...

Mr. Domo berkata...

cn blue - love girl skrang nie pling bes..haha

::FAIZ FARISH:: berkata...

tak Minat K Pop

Lala Adila berkata...

yeahhh , laguu 4minutes 2 mmg besh! sume lagu neh i suke !

Amalina Jo berkata...

kebetulan tgh dgr lagu intuition tu time bkk entry ni :)

CN BLUE <3

aqilah berkata...

update r selalu psl carta lgu2 korea...sy suke :)

Syukri Mohtar berkata...

intuition dgn mirror mirror best...

@.madihah berkata...

Tak dinafikan album cn blue dan lagu-lagu diorang dapat sambutan hangat dekat korea...
lagu cn blue - intuition pun best gak...

NuR 'aQiLaH berkata...

oho abg mac-ho,

dah layan k-pop ke?

kahKAHkah *gelak keji*

FarhanaDr berkata...

Budak lelaki. Takkan 3 je? Hehe.. =)

najihah sahami berkata...

haha..zami..dan2 blog ai pun baru je wat cart Kpop iku suka sendiri. tp lagu intuition memang best. lagi satu lagu heart to heart by 4 minute...

:)

ueya megami berkata...

lagu cn blue tu best kot.sebab penyanyi dye cute ngeh3.Step by step one two three Dipdi daridu eh ternyanyi pulak sebab excited sangat huuu.tapi lagi suke lagu dorang yang tajuk imagine.sangat sweet =D

yad'z berkata...

hoyeyyy.. like it!! (^_^)

MR. SYAH berkata...

lagu cnblue mmg semua best.. layan jugak.. keh3..

lavenderlover berkata...

love k pop songs so much!

balqis berkata...

ktne tgk chart ni ae?

Na Na Bi Bi Laa Laa berkata...

4 MINUTEW <3

Nwar Rahim berkata...

carta KPOP nie refer sumber kat mana???

TuLiP PuTiH berkata...

CN Blue punya lagu memang sume best2...hehe...nak tau jgk, kalo nak tgk carta kpop katne?

Veez Dazzle berkata...

T-ARA -cry cry , led apple -time is up , girls generation -chocolate love

Veez Dazzle berkata...

Led Apple -time is up , snsd - chocolate love , t-ara - cry cry

rohana ana berkata...

i like cry-cry tara best giler

rohana ana berkata...

cry-cry tara like this

rohana ana berkata...

i like k pop

rohana ana berkata...

i like k pop

< >