Lagu K-Pop Terhangat Minggu Ini

Meh sini aku nak kongsi dengan korang lagu lagu K-Pop paling popular minggu ni. Nak tahu tak? Silo tokan polayyy. Haha. Sila tekan play la! Boleh pulak guna dialek negeri? Adeh. =.=





Dan nombor 1 jatuh kepada 4MINUTE! Dengan lagu Mirror Mirror, 4MINUTE berjaya mencatat sejarah yang tersendiri kerana kumpulan ni didapati jarang sekali mengungguli carta lagu popular. Syabas! Gaya tulisan nak macam deejay tengah mengendalikan segmen carta lagu je. =.=





Nombor 2 pula? Jatuh kepada Rainbow! Wow! Nampaknya, carta lagu popular minggu ni dikuasai oleh kumpulan wanita. Haha. Sama seperti 4MINUTE, Rainbow juga dilihat kurang bernasib baik dalam carta lagu popular. Tapi itu dulu ah. Sekarang dah tak boleh pakai sebab Rainbow dah dapat nombor 2 dengan lagu To Me. Syabas diucapkan! Haha. Kau boleh muntah sekarang. XP





CNBlue dah turun ke nombor 3 minggu ni! Adeh. Adat la. Dah lama sangat dok dalam carta, tak lama lagi boleh la keluar. Haha. Jahat gile kot? Takde maknanya! CNBlue dah tiga minggu mengungguli carta lagu popular kau tahu? So, takde kesan pon bila lagu Intuition ni turun ke nombor 3 minggu ni. :)





potpetpotpet : Minggu depan ada lagu Pinocchio kot?

27 ulasan:

  1. x pernah dgr pon sume lagu2 tu..huhu

    BalasPadam
  2. lagu cn blue yang best im alone..ngan lagu love. Boleh la layan

    BalasPadam
  3. Alamak..minat lagu korea tapi takder la sampai nak ikut carta hits dorang... so far entry ni ok gak leh tau perkembangan dorang.tq2...

    BalasPadam
  4. cn blue - love girl skrang nie pling bes..haha

    BalasPadam
  5. yeahhh , laguu 4minutes 2 mmg besh! sume lagu neh i suke !

    BalasPadam
  6. kebetulan tgh dgr lagu intuition tu time bkk entry ni :)

    CN BLUE <3

    BalasPadam
  7. update r selalu psl carta lgu2 korea...sy suke :)

    BalasPadam
  8. intuition dgn mirror mirror best...

    BalasPadam
  9. Tak dinafikan album cn blue dan lagu-lagu diorang dapat sambutan hangat dekat korea...
    lagu cn blue - intuition pun best gak...

    BalasPadam
  10. oho abg mac-ho,

    dah layan k-pop ke?

    kahKAHkah *gelak keji*

    BalasPadam
  11. Budak lelaki. Takkan 3 je? Hehe.. =)

    BalasPadam
  12. haha..zami..dan2 blog ai pun baru je wat cart Kpop iku suka sendiri. tp lagu intuition memang best. lagi satu lagu heart to heart by 4 minute...

    :)

    BalasPadam
  13. lagu cn blue tu best kot.sebab penyanyi dye cute ngeh3.Step by step one two three Dipdi daridu eh ternyanyi pulak sebab excited sangat huuu.tapi lagi suke lagu dorang yang tajuk imagine.sangat sweet =D

    BalasPadam
  14. hoyeyyy.. like it!! (^_^)

    BalasPadam
  15. lagu cnblue mmg semua best.. layan jugak.. keh3..

    BalasPadam
  16. love k pop songs so much!

    BalasPadam
  17. ktne tgk chart ni ae?

    BalasPadam
  18. carta KPOP nie refer sumber kat mana???

    BalasPadam
  19. CN Blue punya lagu memang sume best2...hehe...nak tau jgk, kalo nak tgk carta kpop katne?

    BalasPadam
  20. T-ARA -cry cry , led apple -time is up , girls generation -chocolate love

    BalasPadam
  21. Led Apple -time is up , snsd - chocolate love , t-ara - cry cry

    BalasPadam
  22. i like cry-cry tara best giler

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")