Sabtu, 7 Mei 2011

Koleksi Gambar Bersama Ibu

Haaa... Sempena dengan Mother's Day ni, aku nak berkongsi dengan korang gambar gambar selebriti popular di dunia yang SEMENTARA ni bersama mak dorang. Adeh. Jom tengok sama sama! Menarik derrr... Ada Beyonce! Ada Britney Spears! Ada Justin Bieber! Ada Katy Perry! Ada dan lain lain! Haha. Tengok ah muka muka dorang ni sama tak dengan muka mak dorang. As for me, aku rasa rasa Katy Perry la paling serupa dengan mak dia. Siriyes! Korang dah boleh bajet muka Katy Perry masa tua nanti. Sonang sajo. Nak tahu macam mana? Tengok je la muka mak dia sekarang! Cuma Katy Perry edisi tua tu kena tambah botox sikit sikit je. Ke banyak banyak? Lantak ah. =,=


Alicia Keys

Beyonce

Britney Spears

Carrie Underwood

Chris Brown

Fergie

Gwen Stefani

Jennifer Lopez

Jessica Simpson

Justin Bieber

Justin Timberlake

Katy Perry

Miley Cyrus

Taylor Swift

Usher



potpetpotpet : Nantikan gambar aku dengan mak aku pulak. Tungguuu...

13 ulasan:

  1. Alicia Keys dengan mak dia tak berapa nak serupa. Wah! Tak sabar nak tengok gambar Hizami dgn Cikgu Zaimah. :)

    BalasPadam
  2. tu mak JB kew awek die???
    HAHAHAHHA
    *muda bebangat

    BalasPadam
  3. Kata orang bagusnya kalu anak perempuan serupa muka dengan bapa manakala anak lelaki serupa dengan ibunya so zami macamana? cepat tunjukkan gambar tu.

    BalasPadam
  4. ibu tetap anggun dihati^^

    BalasPadam
  5. justin timberlake!!
    i lap youuu!! *ttibe* :p

    BalasPadam
  6. Ehh mana pic selebriti popular Hizami Rahim dengan mak dia??

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  7. oi oi..mana gmbr zami ngn mak zami?aih..

    BalasPadam
  8. hmm~
    btolla.. katy perry je ade iras mak die..
    yg lain ikut bapak kot..
    ape kate, nnti hari bapa upload artis ngn bapak...
    barulah, anak bapak...
    huuu~

    BalasPadam
  9. ok.waitin for your pic.love mom so much!

    BalasPadam
  10. hahaha...

    katy tu okelah kot kalo tua. x best r cocok2. mak dia pun tua cantek lg.

    paling best n lawo rsenyer taylor! way too far better than her mom. byonce punya mak lak dah plactic.

    paling x lawo miley cyrus. mak dia aiiiyooo! superb anak... ishk3... haha

    BalasPadam
  11. adoi napo di blak and whitekan??hehe

    hmm ramai yoo anak kulit hitam omak eh oghang putih..tapi tgok omak ngan anak.. napo lak omak laie muda dari anak???huhu

    BalasPadam
  12. yes ! nasib baik ade justin bieber sekali. HAHA

    BalasPadam
  13. oh byk nye koleksi..

    kmpius britney tu ngn akk ke mak? phewww

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com