Jumaat, 6 Mei 2011

Kini Tinggal Empat Sahaja. Yang Mana Satu Pilihan Anda?



Eh. American Idol Season 10 dah masuk Top 4. Wow! Tak lama lagi kita akan mengetahui siapa yang menang pertandingan ni dan seterusnya bakal mengikut jejak langkah Kelly Clarkson dan Carrie Underwood. Jangan ikut macam Ruben Studdard, Taylor Hicks dan Lee DeWyze dah la. Tenggelam terus! Haha. Kesian gile dorang. Penat penat menang tapi gaya macam tak menang je. Adeh. Sabau je la. =.=


Lupa pulak... Dalam gambar kat atas tu ada lima orang kan? Tadi kata Top 4? Okay. One of them dah tersingkir tadi. Nak tahu siapa? Jacob Lusk!!! Tahniah... Akhirnya Jacob Lusk terkeluar jugak. He's talented. Tapi kadang kadang boleh jadi annoying bila tengok dia nyanyi. Siriyes! He's so over the top! Apa apa pon, aku tetap sokong Haley Reinhart. Nasib baik dia tak terkeluar lagi. Aku takut gila dia keluar. Eh. Aku pernah cerita pasal Haley Reinhart kat sini. Check it out! ;)


Sempena dengan kepergian Jacob Lusk, jom tengok persembahan terbaik daripada dia. Bagi aku, persembahan terbaik dia ialah masa minggu solo kat Hollywood. Dia nyanyi God Bless The Child. Siapa dengar dia nyanyi lagu ni memang meremang bulu roma wa cakap sama lu. Aku cakap betul ni. Tak percaya? Dengar ah sendiri! >.<



 
 
 
potpetpotpet : Esok sekolah.

14 ulasan:

CahayaCintaIlahi berkata...

alaaa tak layan laaaa
tp mcm best je huhu ;)

Puteri Iqa Izyan berkata...

tak penah pulak melayan america idol noh =.=

emieysandra berkata...

xpnah tgk malaysian idol, tgu yg jadi juara je la, huhu~

jackieKOH berkata...


Tahun ne pompuan kot yg akan menang.. haha,,

weip..finale bila eh?? ak tgok finale je ne.. har har har..

Entri panassss : Justin Bieber fans dan haters akan benci aku sebab ini !!

asybedazzle berkata...

james durbin!

ayie berkata...

waa dah tinggal 4 da

najihah sahami berkata...

pergh!!xpenah layan pun zami. hahahah

zizidiazora berkata...

Entah la dah tertinggal byk kali tak tgok nih. maybe Haley Reinhart kot sebab suara dia memang best.

lavenderlover berkata...

OMG!sdpnyer dier nyanyi..tp terkeluar lak kan..huhu..x per la..adat pertandingan kalah n menang ni kan..

Megat Azfar berkata...

HAHA. stefano langone is out of your expectation to win AI'10.

anyhow, quite special AI'10..

I choose Jacob could win (kot)

Megat Azfar berkata...

ouh! silap name, sori2, james. jacob ngn james nama cam lebih kurang.

haha ;D

Oasis berkata...

Saya suka country song. so saya pilih dia lah...

ilman hizami berkata...

papepon.
prsmbhn mama JLO tetap meletop.
:)

DanieL AdiE berkata...

Baru tgk scotty td...

BEST!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com