+ -

Pages

Kerana Tali, Emosi Yang Terganggu Bertukar Menjadi Bahagia!

Wah. Pecah rekod bulan ni, aku update dua entri dalam masa satu hari! Haha. Biasa la. Dah habis kena observe ni, kepala hotak tak kusut mana. So, boleh ah nak spend masa lebih dengan blog tercinta ni. Hurmmm... Blog ni la tempat aku mencurahkan segala perasaan aku. Konon konon ah kan. ;)


Okay. This is going to be a short entry. Nak kongsi something dengan korang. Tadi aku relief one class. Masa tengah tengah syok relief kelas tu, aku ternampak sorang pelajar perempuan tengah bawak tali warna hijau. Aku tanya ah nak buat apa dengan tali tu, nak buat anyaman ketupat ke. Adeh. Boleh pulak aku tipu kau? Haha. Terang terang aku tipu part anyaman ketupat tu haaa... =.=


Next, pelajar perempuan tu kata nak buat tali nama yang selalu budak budak sekolah buat tu. Erk. Ingat tak masa korang sekolah dulu? Masa tu famous dengan tali nama ni. Ingat tak? Adeh. Macam mana aku nak terangkan ek? Okay. Macam ni, tali tu kena lilit kat something yang keras, like cardboard. Tapi bukan lilit laju laju macam tu je! Sambil lilit tu, siap kena buat huruf huruf yang akhirnya akan membentuk satu nama. Faham tak penerangan aku yang super terperinci ni? =.=


Secara bergurau edisi malu tapi mahu, aku cakap ah cer try buatkan nama aku pulak kan. Haha. Tak sangka pulak pelajar perempuan tu boleh terus siapkan waktu tu jugak. Adeh. Sebelum aku keluar, dah siap dah! Wow! Pantas gile dia buat! Tak sampai 5 minit kot? Aku rasa macam tak sampai 5 minit. Anyway, thanks to her! Why? Because of her, emosi yang terganggu sebelum ni terus bertukar menjadi bahagia! Haha. Eh. Aku dapat hadiah lagi? XD


Tadaaa!!!



potpetpotpet : I'm human. And you?
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Kerana Tali, Emosi Yang Terganggu Bertukar Menjadi Bahagia! Wah. Pecah rekod bulan ni, aku update dua entri dalam masa satu hari! Haha. Biasa la. Dah habis kena...

20 ulasan:

DanieL AdiE berkata...

Waaa...comel2..
mcm aku! Tibe!

najihah sahami berkata...

erkk..hadiah lagi? hijau lagi??jeles!!!suh student tu buatkan untuk saya jugak boleh? nk pepel. hahahaha

Puteri Iqa Izyan berkata...

amboi. update lagik. huhu.

comel kan?
dulu pernah jugak ade :D

ayie berkata...

waa cantik..

teringat masa zaman sekola rendah.. geng klas guna nama pemain-pemain brazil yang menang world cup 1988..haha.. cantik gak diorang wat..hehe

Miss Lady Iena Nazir berkata...

owh dulu aku tukang buatnye..
:D



nk tempah??
:p

cancerGreen berkata...

wah..hijau ^_^

azraftarmizi's blog berkata...

just drop by,

hahaha..aku penah dpt gak kot..masa sek rendah...admired buat tpi x kasi kat aku...huhuhu

-hanyaaku- berkata...

teringat zaman kanak2 dulu..
kira terror la sape pndai buat benda nih! hehee

::contengan hati::)) berkata...

wee best kan dapat adiah ;)

Gimi berkata...

kemas dia buat

Imzainieyzulkipli berkata...

dulu masa skol rendah bdk2 girl suka bg benda alah tue.katanya tanda freindship. nak2 pulak kalau awek cun bg! hahahhaahaha

zizidiazora berkata...

chomelnyer...hijau lagi... 1 skolah ke tau zami minat colour hijau nih?

myravea berkata...

fewwit..dulu myra suke bwat bendalah ni..hehe..xtau lak masih ada :'D

erra syahira berkata...

erra siap wat perniagaan kot ngn bnda nie..satu huruf 10 sen..haha..tingat zaman dulu-dulu..

Nur berkata...

teringat ;pulak zaman sekolah dulu..alorhh..sweetnya

black butterfly berkata...

bagi dekat kekasih hati~~but tu kisah lama

Farra Rosse Earhart berkata...

wow. ! *muka pucat sekejap*

Cikgu Hizami dapat cenderatangan ? #EhYeke ?

HAHA ^_^_^_^_^

qilamahadi berkata...

da lama tak datang sini
haa tali tu dulu famous gila
gigih masa skola agame dulu belaja bnd ni dgn classmate
haha

alyana hamdan berkata...

tahu3....
yana pandai buat bende alah tu..
tapi zaman sekola dulu skrg dah xbuat walalupon tali tu byk dalam simpanan..hehe..
=)

FL blogh0use berkata...

@alyana hamdan weee!! reti gak wat bende alah ni. siap jual lagi. haha =p

< >