Jumaat, 27 Mei 2011

Kapel Yang Kiut! Lebih Kiut Daripada Justin Bieber & Selena Gomez!

Kapel yang kiut! Lebih kiut daripada Justin Bieber & Selena Gomez! Haha. Kau tengok aku dengan yakinnya letak tajuk macam tu... Memang nak kena lempang kasi sedar diri sikit. Adeh. Tapi aku rasa kapel ni memang kiut gile! Aku rasa aku macam tak tipu sebab aku rasa macam kiut je. Anyway, kapel ini telah didapati berlegar-legar dalam Tesco pada petang hari semalam. Dah takde tempat lain ke nak dating? Tesco? Really? Nak tahu kapel yang kiut yang dimaksudkan? Errr... Ni haaa... >.<












Tak kiut ke kapel ni? Haha. Takpe takpe. Layankan je bila aku dah cakap kiut. Anyway, masa ni aku keluar pergi Tesco, keluar dengan family. Mula mula aku macam malas nak join. Tapi aku macam bosan je duduk rumah. So aku macam ikut la sekali. Kesimpulannya ialah macam best pulak bila keluar pergi Tesco bersama keluarga ni. Errr... Mesej ini macam dibawakan oleh kementerian pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat, dari saya iaitu Budak Lelaki Sebelah Pintu kepada anda! Haha. Sewel dah tu... XD



potpetpotpet : Esok macam ada plan besar. :)

39 ulasan:

rabi'atul ada'wiyah berkata...

hahaha....memang kiut la...

ayie berkata...

sememangnyee cute kapel anda..

tesco cheng pon kiut gak..

noreenrara berkata...

cute cute cute cute.. HAHA =D

Puteri Iqa Izyan berkata...

hehe. dah agak dah.
mesti zami ngan husna.

pipi hisan tu sodap kalau geget sket. haha :D

Mi-Young berkata...

yeah...quite CUTE... kejap. justin b. dengan selena g. cute ? tak tak. i don't think so oke.

cik_nini berkata...

sangat comey dan kiut anda punye selena gomeeez. haha. :)

meaw berkata...

sewel dah tu, g tdow sekarang ! HAHAHHA....comellll ah kapel tu :)

cancerGreen berkata...

sangat2 comel!..hehe ^_^

klu selena gomez & JB tgk pon boleh nangis ni..hehe:D

me | is | aku berkata...

hahaha. cuteee sgtt

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

yg sebelah dak laki tuh mmg kiut habis..yg laki tuh kurang skit..hahahaha..just joking..:P

shandye. berkata...

makan hati tengok! hahahaha....

p/s: tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

Bulan berkata...

perghh!
memang kiut la awek u =p

J.Syazwana berkata...

eh sape yang tak cakap cute tuh memang rabun lah tuh. :P

shazleenhairuddins berkata...

hehehe, cutenyeeeeeeeeeeeeee

scha berkata...

sangat kiut . . gurl tuu betul2 macam salena gomez tapi kena tinggi lg . . :)

MR. SYAH berkata...

hahah.. yg girl tu mmg kiut.. hahah..

Miss Lady Iena Nazir berkata...

yg gurl 2 kakak awk ye?

:p

Noraien berkata...

comel adik awak..memang cute.. (:

princessxana berkata...

COMEL

kechixx berkata...

comel;)

kechixx berkata...

comel;)

Syakir Rahman berkata...

kiut giler....rase cm nk cubit pipi die...hahahaha

Az-Zahra Fauzee berkata...

justin bieber pon jeles kalo tgk kapel ni...
huuu~

Awan Biru berkata...

Memang pasangan yang cute. (n_n)

syufaa berkata...

hehe..mmg comel.. :)

starzieti berkata...

kiut giler korang. kalah justin bieber n selena gomez. ehe

Bintang Biru. berkata...

serius, jeles. HAHAHAHA ^^

shafinaz (: berkata...

So sweet gmbar sec last tuh , heee

DanieL AdiE berkata...

Comel2...

AKu PLanTA daN uLAM-ULAMAN berkata...

tahniah pada lil sis tue yang membuat kechomelan yang amat

Izz berkata...

memang kiut!!

Izyanti berkata...

kiut tu kiut tapi yang pompuan kenit tu je. haha. :P

Bazilah berkata...

macam bapak dengan anak je haha JK :D

Bazilah berkata...

macam bapak dengan anak je haha JK :D

Chempaka Sari berkata...

hehe serius comel...

restu resort berkata...

cute sgt..

Terbang Bersamaku berkata...

cute...(^___^)

zizidiazora berkata...

tersangatlah comel. Dak Una tu lah....hahaha

Princess Azne berkata...

kiut gyler999999. . . . . . comel lhaaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com