Ahad, 1 Mei 2011

Hadiah Hari Jadi Tapi Kena Beli Sendiri! Haha!

Erk. Hadiah hari jadi tapi kena beli sendiri? Biar betik? Memang tak boleh belah la kalau macam tu... Lantak ah. Aku tak kisah pon sebenarnya. Kenapa? Haaa... Meh sini nak cerita. Last Thursday, Qarl texted me. He said tahniah la coz my blog was featured on Remaja keluaran 1 Mei 2011. Aku macam ba ba black sheep have you any wool la kan? Macam mana boleh terselit kat majalah tu? Aku terkejut derrr... Siapa punya kerja ni? Sampai hati tak beritahu aku! >.<


Dalam kotak fikiran aku ni dah mula teka teka siapa manusia yang bertanggungjawab tersebut. Dan aku dapat teka sorang je. Jeng jeng jeng. Tanpa melengahkan masa lagi, aku terus mesej dia. Aku tanya ni semua kerja dia ke. Guess what, dia kata, macam mana aku boleh tahu ni. Haha. Biasa derrr... Aku tahu la sebab aku ada bela ikan laga. Erk. Okay. Fine. Memang takde kena mengena langsung. =.=


Dia kata lagi, tu sebagai hadiah hari jadi. Hehe. Senyum senyum kambing aku jadinya. Terima kasih la sebab bagi hadiah hari jadi yang special ni. I do aprreciate it! So, semalam aku baru berkesempatan nak beli majalah Remaja ni. For those yang tak beli lagi, meh sini aku nak bagi korang tengok cover majalah Remaja untuk keluaran 1 Mei 2011 ni. Jom scroll down sekarang! ^.^


Elfira & Aeril

Amira Mastura kat atas. Budak Lelaki Sebelah Pintu kat bawah.

Mari dekat sikit.

Mari senget sikit.



potpetpotpet : Siapa dia? Shhh...

48 ulasan:

Admiral Hafiz berkata...

tahniah zami!!!


Entri Terkini: Aksi dalam video ini sangat melampaui batas !

MR. MIND berkata...

wow glamer cam artis gitu...

Cik Ungu Kamila berkata...

wah ! kelas laa u. hihihi :)

Tahniah to budaklelaki.com !

kechixx berkata...

bestnyer!;)

hadiah dari peminat ek?;)

jackieKOH berkata...

kongratzz!!!

Entri Terbaru : Video Prince William mencium Kate Middleton! The Royal Wedding

alyana hamdan berkata...

wahhh...masuk remaja gitu..
tahniah abg hizami.!

kak mastura comel..
=)

Mra Mastura berkata...

kte share adiah okey?

Nisa Kay berkata...

whaaa masuk majalah remajaaa... best nye..
hehehe tahniahhh :D

Dea berkata...

baru pas baca remaja tadi.. n bukak belog nih... hehe

mr.syazwan berkata...

semua2 da keluar majalah da femes kan..

syabas2..

mcm tau je siapa budak yg buat benda ni

haha

tyka chou berkata...

congrats!!

WanFadhilah berkata...

waaaahh~ tahniah3!!!

J.Syazwana berkata...

fuyohh dah glemer makin glemer ah pasni ye cikgu. kekeke. ;p

iamfareezyusoff berkata...

congrate yaw!

Najma Osman berkata...

wah, congrats! :)

Amna.Qadeeja berkata...

wiwit.. tahniah der heee glam gitu ;D

:: Azizah Alwi:: berkata...

congratulation..tak tau bila u punya birthday just nak wish jugak happy birthday.M.G.B.U. Happy blogging :)

athirah rosli berkata...

wa wa wa. h0t gituh! ;)

Faziera193 berkata...

wahh..tahniah2..hihi


http://faziera193.blogspot.com

Rozuan Ismail berkata...

wah!masuk magazine.bestnya.

AfiQ berkata...

pergh!! makin rancak masuk majalah! mungkin pas ni bole try hero remaja lak? hahaahh

fikri berkata...

waa tahniah..

tp kan ade ke review pasal korea??hehe..byk cite pasal amarika idol ngan glee je..hehe

athirah berkata...

waaaa... cena nk msk magazine? T__T

momochan berkata...

wattttaaaa~tahniah la zami..!huhuhu
bukan senang dpt hadiah mcm ni :)

sam_sunshine06 berkata...

wah popular kejap blog nie ek.. masuk majalah remaja.. taniah bdk laki sblh pintu.. nie mesti pintu besar nie.. buat orang jelas nampak bdk laki tue..

::contengan hati::)) berkata...

wahhh congret ;)howt lah cikgu kat sekolah lepas nie miahhha ;)

ayie berkata...

waa tahniah..

tp kan ade ke review pasal korea??hehe..byk cite pasal amarika idol ngan glee je..hehe

hans berkata...

walawehhhhhhhhh
gila seronok keluar majalah

zizidiazora berkata...

tahniah zami, bukan senang nak masuk majalah yek. bertambah naik le saham tu yek...bagus2..

Azhafizah[フィザ] berkata...

baru nak mengkomen..btw tahniah cekgu zami!

Azhafizah[フィザ] berkata...

baru nak mengkomen..btw tahniah cekgu zami!

lavenderlover berkata...

congratz!

syzwnsrwk berkata...

tahniah! ><

rafiqa berkata...

best lah :D

Far8 budak baik berkata...

peh pehh kagummm..
tahniahhh derrr =)

ika~~ berkata...

wow glemer u!nk saiiin!

corat-coret wanniey saffuan berkata...

congrates yaww... :)

Cahaya Kehidupan berkata...

tahniah ye en hizami..=]

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

congrate zami...dh makin glamer laa kn...

DanieL AdiE berkata...

WAAA... tahniah!!!

Best2..ngan mira lak tu..huhuhu..

Cikgu Suraya berkata...

sy bru je beli td mase otw blik maktab...dan now bru je baca page tu...tu yg terus terjah blog awak...anyway, salam perkenalan :)
jemput la ke blog...

http://surayaartis.blogspot.com/

Puteri Iqa Izyan berkata...

siapa dia? rasa macam tau. hahaha. :P

tahniah zami ;))

Nurul Amira berkata...

femesnyerrr ! huhu . pape2 pon tah thniah sbb dh masuk magazine . :)

Pojiepooh Abdullah berkata...

Hebat!!!
Clap²!
Pas Qarl, dia menyusul.. Anda memang hebat.. #sembahratu

PojiePooh; Hanya Satu...

Nashwa chika berkata...

cantiknyaaaa

Nashwa chika berkata...

menor

Nashwa chika berkata...

cinta

Nashwa chika berkata...

cantiiik

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com