Isnin, 30 Mei 2011

Erra Fazira & Hero Filem Terbarunya!



Saksikan filem lakonan Erra Fazira dan hero baru yang akan ditayangkan pada bila bila masa je daripada sekarang. So, tunggu la kalau berani! Errr... Kau betol betol tunggu ke ni? Lantak kau la! Haha. Okay. Tu je untuk hari ni kot. Aku busy gile ni. Aku tengah jadi manager sorang pengacara baru ni. Errr... Siapa dia? Haaa... Nanti aku cerita boleh? Okay. Bye!



potpetpotpet : Himpunan Sejuta Belia!

26 ulasan:

fadlisabri berkata...

Woww.....jumpe kat ne nie???

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

aliesha kirana berkata...

kerlaazzz kau maria! hahahaa

Terbang Bersamaku berkata...

Wah..dah jadi pelakon filem pulak ke..? ehehehe...;)

cik lin berkata...

haha.. akan nantikan k .. =)

@ Syima Raaif @ berkata...

wahh betul ker ni haha, tak bole tunggu la ^^

ayie berkata...

tingginyee heroin tu..

oooo murah rezki..hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

oh. nilah yang pukul 11 tu ye. ehehe..

buleh la tu jd anak ikan. HAHA ^^_

ir MASha berkata...

saya igt sy nmpk anda di hari belia semalam.ke salah org?huhu

Yuyu Musa berkata...

fuyooooooo!!!

yad'z berkata...

ahahhaha..... semarttt nyeee hero baruuu.... cite ape ni?? hehe

najihah sahami berkata...

cewah...kalau ni la heronya. mula2 sekali org serbu panggung adalah sy. hahaha

cik_nini berkata...

pergh, kat mana nie?

suke kak erra sebab dia CANTIK. ;)

mr.syazwan berkata...

manager katanya

pengacara sendiri call artis

suruh tutttt...

kenapa x manager sendiri??

yg penting guna no HP dancer...

HAHAHA!

;P

kechixx berkata...

wow!;)

Eipul berkata...

wow, best gila!!!

cantik gila erra, huahua jeles

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

jadi hero ke jadi adik erra je ni? heheh

Faizal Fredley berkata...

perghh..sentap gua...

DanieL AdiE berkata...

Wah...sape pengacara tu?

*bole x kalo aku buat2 x tau..haha

Alal Yaakub berkata...

Erra je pun,dia da tua la bro Haha Kalau Lisa aku jeles

Qarl berkata...

wow dpt jumpe erra..

nak sgt jumpe erra..

:(

ohh ddy berkata...

comel! :)

zizidiazora berkata...

Wow...sdg melangkah ke dunia glamour ke? hahaha and bila masa yang zami tak busy nih?

SyahmiFikri berkata...

wah! jadi pa qarl ker beb??

NoRie_yAnTie berkata...

wooooowww. mentang2 dah famous jadi clbriti blog, jadi anak ikan lak ye.. hehehhe.. ape2 pon gud luck ok..:)

myravea berkata...

Waahh!! :)

Zuewairy berkata...

sepadan.. makan hati engku emran:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com