Isnin, 30 Mei 2011

Erra Fazira & Hero Filem Terbarunya!



Saksikan filem lakonan Erra Fazira dan hero baru yang akan ditayangkan pada bila bila masa je daripada sekarang. So, tunggu la kalau berani! Errr... Kau betol betol tunggu ke ni? Lantak kau la! Haha. Okay. Tu je untuk hari ni kot. Aku busy gile ni. Aku tengah jadi manager sorang pengacara baru ni. Errr... Siapa dia? Haaa... Nanti aku cerita boleh? Okay. Bye!



potpetpotpet : Himpunan Sejuta Belia!

26 ulasan:

  1. Woww.....jumpe kat ne nie???

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. kerlaazzz kau maria! hahahaa

    BalasPadam
  3. Wah..dah jadi pelakon filem pulak ke..? ehehehe...;)

    BalasPadam
  4. haha.. akan nantikan k .. =)

    BalasPadam
  5. wahh betul ker ni haha, tak bole tunggu la ^^

    BalasPadam
  6. tingginyee heroin tu..

    oooo murah rezki..hehe

    BalasPadam
  7. oh. nilah yang pukul 11 tu ye. ehehe..

    buleh la tu jd anak ikan. HAHA ^^_

    BalasPadam
  8. saya igt sy nmpk anda di hari belia semalam.ke salah org?huhu

    BalasPadam
  9. ahahhaha..... semarttt nyeee hero baruuu.... cite ape ni?? hehe

    BalasPadam
  10. cewah...kalau ni la heronya. mula2 sekali org serbu panggung adalah sy. hahaha

    BalasPadam
  11. pergh, kat mana nie?

    suke kak erra sebab dia CANTIK. ;)

    BalasPadam
  12. manager katanya

    pengacara sendiri call artis

    suruh tutttt...

    kenapa x manager sendiri??

    yg penting guna no HP dancer...

    HAHAHA!

    ;P

    BalasPadam
  13. wow, best gila!!!

    cantik gila erra, huahua jeles

    BalasPadam
  14. jadi hero ke jadi adik erra je ni? heheh

    BalasPadam
  15. Wah...sape pengacara tu?

    *bole x kalo aku buat2 x tau..haha

    BalasPadam
  16. Erra je pun,dia da tua la bro Haha Kalau Lisa aku jeles

    BalasPadam
  17. wow dpt jumpe erra..

    nak sgt jumpe erra..

    :(

    BalasPadam
  18. Wow...sdg melangkah ke dunia glamour ke? hahaha and bila masa yang zami tak busy nih?

    BalasPadam
  19. wah! jadi pa qarl ker beb??

    BalasPadam
  20. wooooowww. mentang2 dah famous jadi clbriti blog, jadi anak ikan lak ye.. hehehhe.. ape2 pon gud luck ok..:)

    BalasPadam
  21. sepadan.. makan hati engku emran:)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com