Carta Lagu K-Pop Paling Popular | Minggu Pertama Mei 2011

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera! Kita kembali lagi dalam carta lagu K-Pop paling popular bagi minggu pertama pada bulan Mei ini. So, tanpa melengahkan masa lagi, biar saya memulakan carta pada hari ini dengan lagu yang menduduki tangga pertama. Okay. Pada minggu lepas, lagu ini berada pada kedudukan yang sama. Nampaknya, lagu ini berjaya mengekalkan kejuaraannya selama dua minggu berturut-turut! Tahniah diucapkan kepada 4MINUTE kerana lagu Mirror Mirror sekali lagi menduduki tangga teratas bagi carta lagu K-Pop pada minggu ini. Bagi tangga tangga yang seterusnya, sila tengok sendiri. Boleh? ;)


[1] 4MINUTE - Mirror Mirror




[2] f(x) - Pinocchio (Danger)




[3] Rainbow - To Me




[4] Big Bang - Love Song




[5] Girl's Day - Twinkle Twinkle



[6] CNBlue - Intuition
[7] Park Bom - Don't Cry
[8] Kim Tae Woo - Echo
[9] A Pink - Don't Know
[10] Clover - La Vida Loca






potpetpotpet : Happy Mother's Day!

16 ulasan:

  1. wow nak download la lagu miror miror

    BalasPadam
  2. Suke Big Bang! :-)

    BalasPadam
  3. apsal takde mr.taxi.. wuwu eh tp tu bahasa jepun.

    danger- best!

    BalasPadam

  4. Big Bang Kpop eh??
    laaaa, aku pk Jpop.. haha..

    Entri Pansss : Justin Bieber fans dan haters akan benci aku sebab ini !!

    BalasPadam
  5. cn blue ada lg.. lagu tu best..

    BalasPadam
  6. hoooo yeah . big bang and park bom dalam chart ! daebak !!

    BalasPadam
  7. yea!!love song tuuuu!!

    best giler lagu tu. hehe

    BalasPadam
  8. em...
    cn blue tetap first dihati...
    cea~

    BalasPadam
  9. sgt suke lagu mirror2 tu.
    best! :D

    eh, lagu cnBlue Love Girl pun best jugak la.
    sila la dgr. huu~

    BalasPadam
  10. Minat sungguh rupanya zami dengan lagu2 kpop ni yek. hehehe... anyway lagu miror2 tu best kan.

    BalasPadam
  11. tahniah yerk hizami sebab masuk dalam majalah remaja bulan ni :)

    BalasPadam
  12. kekadangkan diorang ni bersandarkan rupa n pandai menari je, suara... hm susah nak cakap..... pakai suara mesen je...

    BalasPadam
  13. besh besh..nak kne download nih..

    BalasPadam
  14. lgu 4 minute- heart to heart pun best. tryla dgr ^_^

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")