Selasa, 3 Mei 2011

Boleh Je Kalau Aku Nak Maki Hamun Kat Blog Ni Haaa...

Erk. Aku nak luahkan perasaan boleh? Takpe kan? Sebelum tu, aku nak nasihatkan korang supaya tidak turut beremosi macam aku. Haha. Aku mengaku entri kali ni penuh dengan emosi. So, pandai pandai la korang nak baca ke tak. Aku tak paksa pon. Anyway, aku nak mintak maaf awal awal kalau ada sesiapa yang terasa. Aku tak tujukan kat mana mana pihak. Aku cuma meluahkan apa yang terbuku di hati je. Mari mulakan topik kita pada hari ni. Boleh? Okay. Aku memang kesian gile tengok...


Enough!!!


Haaa... Mula mula aku nak taip entri macam tu. Tapi bila fikir fikir balik, buat apa nak layan sangat shitty things macam tu kan? Baik aku ignore je. Tak mendatangkan faedah pon. Aku terus ubah fikiran. Aku nak update pasal benda benda yang happy je. So, aku nak update pasal apa pulak kali ni? @.@


Last Saturday, aku pergi Times Square untuk gathering bukan bloggers. Diulangi, gathering BUKAN bloggers. Haha. Ni gathering bersama my dear coursemates la. Tiba tiba je nak buat gathering, apahal pulak kan? Dah buang tabiat ke? Takde ah. Dah hampir setengah tahun kot kitorang tak berjumpa. Ni kira mini reunion la lebih kurang. Konon konon la kan... =.=


Finie, Jhou, Hizami, Eve, Din, Jac, Nana & Gaya.


Dinner time!!! Jemput makan sendiri boleh?


Satu-satunya aktiviti yang kitorang buat hari tu ialah tengok wayang. Haha. Muak gile dengan aktiviti tu. Tapi tak kisah la. Janji dapat jumpa! Yeah! Itu yang kita cari selama ni! Cari apa pon aku tak tahu. Bantai je ah. Sambil sambil tu, kitorang berborak pasal pengalaman masing masing kat sekolah. Macam macam hal. Adeh. Ada yang kena kacau dengan panggilan sayang la, ada yang kena usik la. Takpe takpe. Dugaan tu... Sabau je la!!! >.<


Bajet macam patung ah kan?


Madu tiga? Haha.


Sebelum aku tamatkan entri pada hari ni, aku ingin menayangkan dua lagi hadiah hari jadi yang aku dapat baru baru ni. Walaupun aku tak dapat iPhone, SLR or even Apple goodies, aku dengan bangganya menerima hadiah hadiah tersebut. Tak percaya? Ni aku siap tayang ni haaa... Haha. Thanks to both of you!!! You know who you are! :')


T-shirt kaler hijo!!! Kaler feveret tuuu!!!


A wallet! And i'm using it now!



potpetpotpet : Smile though your heart is aching... ;)

22 ulasan:

  1. sabar zami...jgn emo2..
    kang xboleh mengajar pulak nanti...


    Entri Terkini: GEMPAR!!! Selepas Osama, Presiden Obama Pula Dilaporkan Mati?

    BalasPadam
  2. kaunselor tu saja laa eksionjew lebihhh..
    AHHAHAH

    BalasPadam
  3. konselor ko tu bela antu raya kot. tak brani pandang mata orang.

    BalasPadam
  4. seronoknyee~ nak hadiah jugkk!! ;)

    BalasPadam
  5. whoaa aweks aweks seksisnyaaaa. hiks

    jom jom maki hamun.
    kite dah buat. kekeke~

    BalasPadam
  6. camne tu tak respek sesama staff..pelik..

    waa jenjalan cikgu sedunia..hehe

    BalasPadam
  7. kaunseling nak kene kaunseling... =]

    BalasPadam
  8. relax sudah.. jgn dilayan manusia mcm tu.. hiburkan hati anda sokmo..

    BalasPadam
  9. laaaa awatnyaa x habaq nak mai times squaree???
    huhuuu

    ohh ye, happy bday hizami! nahh hadiahhhhh -------> *tgh bagi senyuman menawan*
    kahkahkah!

    BalasPadam
  10. alaa, kte gi hari ahad n isnin..kalau tak mesti bole jmpe zami kan?

    BalasPadam
  11. memacam hadiah dapat ye...siap ada madu tiga tuuu.. haha tak tahan

    BalasPadam
  12. memacam hadiah dapat ye...siap ada madu tiga tuuu.. haha tak tahan

    BalasPadam
  13. memacam hadiah dapat ye...siap ada madu tiga tuuu.. haha tak tahan

    BalasPadam
  14. pergh! mmg byk lar kan adiah diaa..
    jeles! >.<

    BalasPadam
  15. hoho..bnyk beno hadiah kamu ye zami. haha..opss. zami suka kaler hijau eh.lepas ni ai bagi hadiah rumput hijau tu as a bday present eh. hak2..

    pencinta alam la kalau warna hijau kan..:)

    BalasPadam
  16. ahahhaa.... okie.. muka dengan madu tiga itu sangat2 lah innocen.. ngeee~~

    BalasPadam
  17. banyaknya hadiah....cemburu seketika...eheh

    BalasPadam
  18. Owhh… Zami suka warna hijau. Nak tau rahsia warna hijau dari sudut psikologi?

    Ok untuk makluman Zami warna hijau melambangkan satu keinginan, ketabahan dan keteguhan hati. Mempunyai keperibadian yang tegas, berprinsip dan berkuasa. Warna ini mempunyai sifat: meningkatkan perasaan bangga, perasaan lebih hebat dan mengatasi orang lain. Orang yang menyukai warna hijau ini juga umumnya suka dipuji, mudah menasihati orang lain. Adakah itu Zami? Hahahaha…..

    BalasPadam
  19. bagus2. cekgu yang tak cepat melatah. hee.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com