Ahad, 8 Mei 2011

Abang Tahu Abang Tak Berapa Pandai Dalam Bab Bab Macam Ni

Happy Mother's Day kepada ibu tercinta, Puan Zaimah. Abang sebagai anak yang sulung lagi soleh sikit sikit dengan ini mendoakan kebahagiaan ibu tak kira di dunia mahupun di akhirat. Di samping itu, abang turut mendoakan supaya ibu dapat menunaikan haji secepat yang mungkin bersama-sama dengan suami ibu yang tercinta, merangkap sebagai ayah abang. Haha. Abang tahu abang tak berapa pandai dalam bab bab macam ni - meluahkan perasaan melalui perkataan apatah lagi perbuatan. Ngeee... Takpe la. Biar Allah je yang tahu. ;)


Walaupun abang takde kat rumah sekarang, abang tahu keluarga kita tak berapa amik port sangat dengan Mother's Day ni. Kenapa abang boleh cakap macam tu? Jeng jeng jeng. Sebab apa pulak kan? Sebab yang dicari-cari ialah hari jadi ibu yang jatuh pada tanggal 11 Mei setiap tahun! So, hari jadi ibu dijamin dekat dekat dengan Mother's Day. Oleh itu, Mother's Day terus jatuh nombor dua dengan sepantas kilat. Haha. Kalau abang lupa wish Mother's Day kat ibu, abang mesti bagi alasan yang abang tunggu hari jadi ibu. Alasan yang bijak bukan? Erk. Harap harap tak derhaka la. So far, abang tak bertukar jadi batu lagi. Adeh. >.<





potpetpotpet : Panggilan aku dalam keluarga ialah abang. Sila jangan keliru atau pening.

23 ulasan:

ayie berkata...

haha.."abang" kene bagi doble hadiah la untuk hari ibu ngan hari lahir..hehe

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

waaaah, nampak garang la muka ayah cikgu zami :D

FarhanaDr berkata...

Abang!! Selamat hari ibu. Heehee. Semoga ibu-ibu di dunia sentiasa berbahagia hendaknya. :)

AfiQ berkata...

hahahaha... ok latu.. suweet jugak bila dibaca.. huuuu..

Mi-Young berkata...

alalala comelnye. ktaorg celebrate esok. hehe

najihah sahami berkata...

alahai abang ni sweet la. hahahaha...abang ni ikut muka sape eh. muka ibu ngan ayah pun xde sangat. ntah2 abang ni...erk..hahhaa

J.Syazwana berkata...

tebalnya misai ayah abang.
haha !
:P

Aman Ibrahim berkata...

hahaha 'abang'..
hurm, ayah nampak garang but sweet entry for Mother's day..

cancerGreen berkata...

Selamat Hari Ibu Puan Zaimah :)

vampire's lovex berkata...

ayah mu macho..


selamat hari ibu + selamat hari lahir jugak untk mak kau xD


ayah ko muda la !! *ehh pehal aku asyik mention sal ayah kau nih?


kbai

mr.syazwan berkata...

moga sama2 la kita doakan mak kita menunaikan haji secepat mungkin ye..

harapan mak gue pun begitu jugak..

SETIAP HARI IBU AKAN SELAMAT

=_=

Puteri Iqa Izyan berkata...

takpe abang.
ibu paham anak ibu lemah bab2 mcm nih.

*ibu zami pesan*
lalala~~

zizidiazora berkata...

wow....misai suami ibumu boleh tahan gak yek.hahaha..anyway sweet sgt entry malam ni. Ibu baca tak blog zami nih..jage ibu baek2 eak....

Danial Ikhwan Jaafar berkata...

hehe sama la kita, "abang" =P

Az-Zahra Fauzee berkata...

oh ibu...
engkaulah ratu hatiku..
cea~
like3 this entry...

Nurul Amira berkata...

mcm misai bapak kita , haha . ape2 pon happy mothers dayy !

Mra Mastura berkata...

ibu zami ibu yang baik and sempoi! met her the other day and baik sangat. bertuah zami ade ibu mcm tu. jage ibu baik2 "abang" :)

Lady Rose berkata...

bgusnye ank ibu... :)

i am S!L4H.. berkata...

x keliru x keliru. hoho

ADfeez berkata...

selamat hari ibu buat ibu zami :)

SyahmiFikri berkata...

wah! abg pandai cari alasan nie..

nur 'afifah :) berkata...

happy mother day to all mom in the world. :D

FaiZaH Fyn berkata...

ni ikut muka mak ke muka ayah??

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com