Ahad, 8 Mei 2011

Abang Tahu Abang Tak Berapa Pandai Dalam Bab Bab Macam Ni

Happy Mother's Day kepada ibu tercinta, Puan Zaimah. Abang sebagai anak yang sulung lagi soleh sikit sikit dengan ini mendoakan kebahagiaan ibu tak kira di dunia mahupun di akhirat. Di samping itu, abang turut mendoakan supaya ibu dapat menunaikan haji secepat yang mungkin bersama-sama dengan suami ibu yang tercinta, merangkap sebagai ayah abang. Haha. Abang tahu abang tak berapa pandai dalam bab bab macam ni - meluahkan perasaan melalui perkataan apatah lagi perbuatan. Ngeee... Takpe la. Biar Allah je yang tahu. ;)


Walaupun abang takde kat rumah sekarang, abang tahu keluarga kita tak berapa amik port sangat dengan Mother's Day ni. Kenapa abang boleh cakap macam tu? Jeng jeng jeng. Sebab apa pulak kan? Sebab yang dicari-cari ialah hari jadi ibu yang jatuh pada tanggal 11 Mei setiap tahun! So, hari jadi ibu dijamin dekat dekat dengan Mother's Day. Oleh itu, Mother's Day terus jatuh nombor dua dengan sepantas kilat. Haha. Kalau abang lupa wish Mother's Day kat ibu, abang mesti bagi alasan yang abang tunggu hari jadi ibu. Alasan yang bijak bukan? Erk. Harap harap tak derhaka la. So far, abang tak bertukar jadi batu lagi. Adeh. >.<





potpetpotpet : Panggilan aku dalam keluarga ialah abang. Sila jangan keliru atau pening.

23 ulasan:

  1. haha.."abang" kene bagi doble hadiah la untuk hari ibu ngan hari lahir..hehe

    BalasPadam
  2. waaaah, nampak garang la muka ayah cikgu zami :D

    BalasPadam
  3. Abang!! Selamat hari ibu. Heehee. Semoga ibu-ibu di dunia sentiasa berbahagia hendaknya. :)

    BalasPadam
  4. hahahaha... ok latu.. suweet jugak bila dibaca.. huuuu..

    BalasPadam
  5. alalala comelnye. ktaorg celebrate esok. hehe

    BalasPadam
  6. alahai abang ni sweet la. hahahaha...abang ni ikut muka sape eh. muka ibu ngan ayah pun xde sangat. ntah2 abang ni...erk..hahhaa

    BalasPadam
  7. tebalnya misai ayah abang.
    haha !
    :P

    BalasPadam
  8. hahaha 'abang'..
    hurm, ayah nampak garang but sweet entry for Mother's day..

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Ibu Puan Zaimah :)

    BalasPadam
  10. ayah mu macho..


    selamat hari ibu + selamat hari lahir jugak untk mak kau xD


    ayah ko muda la !! *ehh pehal aku asyik mention sal ayah kau nih?


    kbai

    BalasPadam
  11. moga sama2 la kita doakan mak kita menunaikan haji secepat mungkin ye..

    harapan mak gue pun begitu jugak..

    SETIAP HARI IBU AKAN SELAMAT

    =_=

    BalasPadam
  12. takpe abang.
    ibu paham anak ibu lemah bab2 mcm nih.

    *ibu zami pesan*
    lalala~~

    BalasPadam
  13. wow....misai suami ibumu boleh tahan gak yek.hahaha..anyway sweet sgt entry malam ni. Ibu baca tak blog zami nih..jage ibu baek2 eak....

    BalasPadam
  14. hehe sama la kita, "abang" =P

    BalasPadam
  15. oh ibu...
    engkaulah ratu hatiku..
    cea~
    like3 this entry...

    BalasPadam
  16. mcm misai bapak kita , haha . ape2 pon happy mothers dayy !

    BalasPadam
  17. ibu zami ibu yang baik and sempoi! met her the other day and baik sangat. bertuah zami ade ibu mcm tu. jage ibu baik2 "abang" :)

    BalasPadam
  18. bgusnye ank ibu... :)

    BalasPadam
  19. x keliru x keliru. hoho

    BalasPadam
  20. selamat hari ibu buat ibu zami :)

    BalasPadam
  21. wah! abg pandai cari alasan nie..

    BalasPadam
  22. happy mother day to all mom in the world. :D

    BalasPadam
  23. ni ikut muka mak ke muka ayah??

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com