Sabtu, 23 April 2011

Senyum Sampai Terkoyak Mulut!



Sila perhatikan notification yang terletak dalam kotak pink tu. Pagi pagi online, dapat tahu hampir 200 contengan kat wall aku. Eh. Contengan apa pulak sampai banyak macam tu? Buang tabiat ke apa tiba tiba conteng wall aku? Adakah aku yang menconteng arang kat wall aku sendiri? Haha. Lantak ah. Anyway, di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi wish HB kat aku. Tak kisah la siapa cepat siapa lambat, aku hargai semua tu. HB tu apa pulak kan? Shhh... Hint dia ialah 234!!! Cisss... Siap bagi hint tu. Tahu ke 234 tu apa? Kalau tak tahu, boleh senyum lepas tu angguk angguk je, pura pura macam tahu... Boleh? XD




Tak dilupakan jugak, to those yang menyalurkan ucapan HB kat aku melalui henpon. Kena cakap jugak benda ni. Kalau tak cakap nanti, ada orang kata aku ni berat sebelah pulak. So, thanks to En Zul, Innz, Jhou, Nana, Alif Marit, Hamdi, Arn, Mira, Qarl dan siapa siapa lagi yang tertinggal. Haha. ;)



potpetpotpet : Ada sekolah ganti hari ni.

43 ulasan:

Fna SSB berkata...

slamat ary tuaa . haha , :D

aqmalazmi berkata...

sekali lagi.. HB zami..
tadi dekat fb..
nie dekat blog plak..
HA-HA-HA

Adil berkata...

ouh belom terlmbat lagi nih, epy annvrsry bezday!" ;D
hahha

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

birthday kamu yer hari nie...happy bufday la keh...semoga pnjg umur dan diluaskn lagi pintu rezeki....semoga hepi2 selalu.. :)

IEYLA MOHAMMAD berkata...

HB kita sama! 234!!!

momochan berkata...

oh HAPPY BIRTHDAY !!!
semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki..
pstt~senyum selalu jangan sampai terkoyak lagi mulut tu tau.g balik jahit
huhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

selamat hari tua yerk hizami... jangan lupe lak kepad yang wish kat blog yerk... hahaha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

pergh!!!! terbeliak mata tengok..heheh

yaya zulkiflei berkata...

hb cikgu zami :)
may Allah bless you :)

Mra Mastura berkata...

haha.best tu.

Jey Yusuff berkata...

happy besday cikgu

aliesha kirana berkata...

slmt hari lahir! hheeheheh

DanieL AdiE berkata...

Zami.. sape HAMDI tu???

aisya sakaria berkata...

happy birthday budak lelaki!! ramai tuu yg wish. hot setappp nih. hahahaha. :P

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

whoaaaaaaaaaaaa lama x bukak fb ni hehe!



Hepy bedday zamy =)

najihah sahami berkata...

alahai..smpai terkoyak mulut??nasib baik xwish..kalau x makin koyak..haha....

btw, hepi birthday zami!

tyka chou berkata...

Happy befday juge...:))

shams berkata...

selamat ari lahir hizami..
moga sentiasa dalam lingkngan rahmat dan nikmat Allah..

WanFadhilah berkata...

happy birthday!

kechixx berkata...

selamat muder cikgewww;)

Nurul Amira berkata...

happy bithday !!! :))

Kierul Amin berkata...

hepi besday bro!!

SnowladieS berkata...

happybirthday hijami! mana kek?

Georgie Joseph berkata...

happy bday~

shafinaz (: berkata...

Happy Birthday :)

Ain berkata...

HB! may Allah bless you :)

K2r~90 berkata...

oo befday boy eaa. ok selamat menuju ke alam dewase hehe

Salmi Effendi berkata...

happy birthday yawww. fb deactivate tak boleh nak wish kat situ. LOL

syazwana berkata...

selamat tue zami!!
hik hik

ayie berkata...

haha.. dah tuo dah anak omak..hehe

Emilia Emira berkata...

selamat pagi cikgu!eh bkn selamat hari lahir cikgu!semoga panjang umur murah rezeki selalu hendaknya~
*tone~penolong ketua kelas sbb ketua absent ^^,

Ain Jia Zainudin berkata...

ad add ami tp x app ..heheh .xtau lh lau zami private ke kn .ngeh3 ..
btw, epy bday .cerie2 slalu oke . :)

zizidiazora berkata...

SELAMAT HARI LAHIR buat Zami semoga segala usaha di hari-hari yang mendatang dipenuhi dengan limpahan keberkatan dihindar dari segala kesilapan lantaran setiap tindakan berlandaskan daya fikir yang matang. Andainya difikir sejenak sememangnya merenung masa lalu adalah permulaan yang baik untuk bertindak dan saya percaya, esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku hari ini, tetapi hari ini masih boleh mengubah apa yang akan terjadi pada hari esok.

diyanah dzai berkata...

HB ! =D

erra syahira berkata...

hepi besday budak lelaki sebelah pintu..sebelah je pintu?ahakz..

Nadhirah-chan berkata...

happy birthday , nak dekat sama la , saya 21 april . huahuahua , have a blast ^^

Mi-Young berkata...

happy belated birthday ! :)

Amoi berkata...

hai.
First time datang blog awak ni.
Lepas tu first time wish Happy Birhday ni.

eh yang ke berapa ni?

jangan lah senyum sampai terkoyak mulut. senyum sampai ke dahi lah. lagi comel. teeeeheeee


HAPPY BIRTHDAY!

.Cik Nana. berkata...

happy birthday cikgu!! (:

::FAIZ FARISH:: berkata...

Hapy Bday.. take care

HaNa HoNeY berkata...

hepi belated beday ^_^

Asrul "iLham" Sany berkata...

selamat menten hensem...

;-)p

p/s : lama tak keep in touch n melawat blog ko

Puteri Iqa Izyan berkata...

happy belated birthday! ;))

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com