Sabtu, 23 April 2011

Senyum Sampai Terkoyak Mulut!



Sila perhatikan notification yang terletak dalam kotak pink tu. Pagi pagi online, dapat tahu hampir 200 contengan kat wall aku. Eh. Contengan apa pulak sampai banyak macam tu? Buang tabiat ke apa tiba tiba conteng wall aku? Adakah aku yang menconteng arang kat wall aku sendiri? Haha. Lantak ah. Anyway, di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang sudi wish HB kat aku. Tak kisah la siapa cepat siapa lambat, aku hargai semua tu. HB tu apa pulak kan? Shhh... Hint dia ialah 234!!! Cisss... Siap bagi hint tu. Tahu ke 234 tu apa? Kalau tak tahu, boleh senyum lepas tu angguk angguk je, pura pura macam tahu... Boleh? XD




Tak dilupakan jugak, to those yang menyalurkan ucapan HB kat aku melalui henpon. Kena cakap jugak benda ni. Kalau tak cakap nanti, ada orang kata aku ni berat sebelah pulak. So, thanks to En Zul, Innz, Jhou, Nana, Alif Marit, Hamdi, Arn, Mira, Qarl dan siapa siapa lagi yang tertinggal. Haha. ;)



potpetpotpet : Ada sekolah ganti hari ni.

43 ulasan:

  1. slamat ary tuaa . haha , :D

    BalasPadam
  2. sekali lagi.. HB zami..
    tadi dekat fb..
    nie dekat blog plak..
    HA-HA-HA

    BalasPadam
  3. ouh belom terlmbat lagi nih, epy annvrsry bezday!" ;D
    hahha

    BalasPadam
  4. birthday kamu yer hari nie...happy bufday la keh...semoga pnjg umur dan diluaskn lagi pintu rezeki....semoga hepi2 selalu.. :)

    BalasPadam
  5. HB kita sama! 234!!!

    BalasPadam
  6. oh HAPPY BIRTHDAY !!!
    semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki..
    pstt~senyum selalu jangan sampai terkoyak lagi mulut tu tau.g balik jahit
    huhu

    BalasPadam
  7. selamat hari tua yerk hizami... jangan lupe lak kepad yang wish kat blog yerk... hahaha

    BalasPadam
  8. pergh!!!! terbeliak mata tengok..heheh

    BalasPadam
  9. hb cikgu zami :)
    may Allah bless you :)

    BalasPadam
  10. slmt hari lahir! hheeheheh

    BalasPadam
  11. happy birthday budak lelaki!! ramai tuu yg wish. hot setappp nih. hahahaha. :P

    BalasPadam
  12. whoaaaaaaaaaaaa lama x bukak fb ni hehe!



    Hepy bedday zamy =)

    BalasPadam
  13. alahai..smpai terkoyak mulut??nasib baik xwish..kalau x makin koyak..haha....

    btw, hepi birthday zami!

    BalasPadam
  14. Happy befday juge...:))

    BalasPadam
  15. selamat ari lahir hizami..
    moga sentiasa dalam lingkngan rahmat dan nikmat Allah..

    BalasPadam
  16. selamat muder cikgewww;)

    BalasPadam
  17. happybirthday hijami! mana kek?

    BalasPadam
  18. HB! may Allah bless you :)

    BalasPadam
  19. oo befday boy eaa. ok selamat menuju ke alam dewase hehe

    BalasPadam
  20. happy birthday yawww. fb deactivate tak boleh nak wish kat situ. LOL

    BalasPadam
  21. selamat tue zami!!
    hik hik

    BalasPadam
  22. haha.. dah tuo dah anak omak..hehe

    BalasPadam
  23. selamat pagi cikgu!eh bkn selamat hari lahir cikgu!semoga panjang umur murah rezeki selalu hendaknya~
    *tone~penolong ketua kelas sbb ketua absent ^^,

    BalasPadam
  24. ad add ami tp x app ..heheh .xtau lh lau zami private ke kn .ngeh3 ..
    btw, epy bday .cerie2 slalu oke . :)

    BalasPadam
  25. SELAMAT HARI LAHIR buat Zami semoga segala usaha di hari-hari yang mendatang dipenuhi dengan limpahan keberkatan dihindar dari segala kesilapan lantaran setiap tindakan berlandaskan daya fikir yang matang. Andainya difikir sejenak sememangnya merenung masa lalu adalah permulaan yang baik untuk bertindak dan saya percaya, esok sudah tidak boleh mengubah apa yang berlaku hari ini, tetapi hari ini masih boleh mengubah apa yang akan terjadi pada hari esok.

    BalasPadam
  26. hepi besday budak lelaki sebelah pintu..sebelah je pintu?ahakz..

    BalasPadam
  27. happy birthday , nak dekat sama la , saya 21 april . huahuahua , have a blast ^^

    BalasPadam
  28. happy belated birthday ! :)

    BalasPadam
  29. hai.
    First time datang blog awak ni.
    Lepas tu first time wish Happy Birhday ni.

    eh yang ke berapa ni?

    jangan lah senyum sampai terkoyak mulut. senyum sampai ke dahi lah. lagi comel. teeeeheeee


    HAPPY BIRTHDAY!

    BalasPadam
  30. happy birthday cikgu!! (:

    BalasPadam
  31. hepi belated beday ^_^

    BalasPadam
  32. selamat menten hensem...

    ;-)p

    p/s : lama tak keep in touch n melawat blog ko

    BalasPadam
  33. happy belated birthday! ;))

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com