+ -

Pages

Hizami Rahim & Peminat Fanatik

Aku search Hizami Rahim kat facebook. Nak tahu aku jumpa siapa? Aku jumpa Hizami Rahim!!! Haha. Sengal gile kau. Dah kau search Hizami Rahim, mesti ah keluar Hizami Rahim. Takkan keluar Shahir AF8 kot? Pfffttt... Anyway, apa yang best, aku tak sangka aku boleh jumpa ramai manusia yang menggunakan nama Hizami Rahim. Wow! Siapa sangka, nama Hizami Rahim ni boleh dikatakan agak trendy pada masa kini. Pfffttt lagi... Aku tak kisah sangat pasal nama tu sebab aku tahu bukan aku sorang nama Hizami Rahim kat dunia ni. Haha. Tapi, aku teruja gile bila aku tengok terdapat beberapa Hizami Rahim yang menggunakan gambar sama macam aku pernah upload suatu masa dulu. Jom sama sama pfffttt... =.=


Apa apa pon, aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka mereka yang berkenaan kerana menjadikan aku sebagai idola dorang. Tak sangka aku ada peminat peminat fanatik macam dorang ni semua. Tengok ah, dorang sanggup tak nak guna nama dorang, sebaliknya, dorang guna nama Hizami Rahim dan seterusnya menjadikan gambar aku sebagai profile picture dorang. Wow! I couldn't ask for more. I'm speechless. Bukan senang nak jadi femes macam aku ni kau tahu. Kau ada ke orang nak guna nama kau serta gambar gambar kau sekali? Takde kan? Haaa... Sebab tu aku sayang dorang ni. Terima kasih bebeh! Please support me forever and for always! Boleh? :')





potpetpotpet : Sila baca dengan mata hati kalau kau nak mendalami apa yang aku cuba sampaikan. =.=
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Hizami Rahim & Peminat Fanatik Aku search Hizami Rahim kat facebook. Nak tahu aku jumpa siapa? Aku jumpa Hizami Rahim !!! Haha. Se...

57 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

seorang Hizami Rahim.... :)

Ain berkata...

hahaaha *tu je yg mmpu komen

Azrul Hisham berkata...

mak oii...banyak gila klon...

ayie berkata...

wow banyaknyee hizami rahim..hehe.. chill cikgu zami.. bese la dah kategori artis ramai yang nak jadi hizami rahim..hehe..nak tukar nama gak la.. hizami ayie.. mesti ramai nak add..hehe..

Niena Ainina berkata...

fuyooooo !
ramai bebeno klon.

MaTNaggeR berkata...

waaaaaaa @.@

Askrie Hishamuddin berkata...

HOT GUY!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

tu dia penangan HIZAMI RAHIM...

fuyooooo dh tukar ka???

firdausjaafar berkata...

Ah ha... best sgt bl org amek gmbr n buat profile sndiri, ( smbil tgn ke dada, mala ke atas)*prof. sentaphatimaknak...haha Pnah gak jd mcm ni. HAnj sgt. hua3~

Ryu Hazmie berkata...

hebat!!! cuba taip ryu hazmie?? nang hador!!!

adrinaqamarina berkata...

banyak giler fakers. ades.

Ery Farieha berkata...

fuhyoooooooooooooo
ramainye klon!




macam artis ekekekeke

yaya zulkiflei berkata...

selalu org yg buat fake nihh sbb na jatuhkan org . haish ~ ntah apa apa jea .

mr.syazwan berkata...

WALAUPUN BERIBU KLON HIZAMI RAHIM

TAPI TIADA TANDINGAN UTK HIZAMI RAHIM INI SEORG..

CEEWAH!

haha!

^_^

h.a.f.i.z berkata...

kacak dirik namannya!!

miss Fyqa berkata...

mereka tue klon je.

chill saje okay :)

ikha farhah berkata...

cetak rompak ! HAHA

erra syahira berkata...

syabas..mengalahkan artis plak hizami rahim nie..haha..

Nurul Wahidah berkata...

wooo.. sentap mak nak..
rmai gler klon.. ^^,

Izzah | zulkifli berkata...

untung lah ada 'fans' yang macam tuh.. =P

Emilia Emira berkata...

amboiiiii ramai rupanya orang name mcm zami ye...muahaha =.=

Nurul Amira berkata...

hehehe , dh mcm artiss ! :P

Rozuan Ismail berkata...

secret admirer le tuh..ramai gile..

shafinaz (: berkata...

Orang pemes kann :D

zizidiazora berkata...

kalah artis woi....berapa banyak hizami rahim nih. patut la aku add hizami rahim tak apprv sampai skang rupanya ramai giler siot.

Mikah Lurima berkata...

kalo ikut kefahaman i lah kan, hizami x suka sbenonya dgn apa yg 'dah jadi' dan dia post entry dlm nada perli/sinis. tol x hizami? =P

Wana Jay berkata...

wawawiiii
susah jugak kan jadi orang femes ni
huhu

aisya sakaria berkata...

perghhhh pengsannnnn. org kata kalau dah jumpa 7 org yg serupa maksudnya haa paham2 lahh. tapi ni kalau dah sampai 10 org serupa niiiii, panjang umur nihh. hahahaha sabor je lahh

::FAIZ FARISH:: berkata...

ko kan Artis, memangla... hehehe

corat coret beta berkata...

Kalau bayar ni dah lama kaya dah cik hizami ni hehe.

cancerGreen berkata...

boleh masuk ABPBH ni...hehe:D~~

kesian betol dkt org2 yg fake ni...dah xde keje lain sgt..huhu..sabooo je la..^_^

-hanyaaku- berkata...

tu la sape suruh muka hot sangat! hahahaaa :D

-hanyaaku- berkata...

tu la sape suruh muka hot sangat! hahahaaa :D

En iLham berkata...

sesungguhnya mereka2 semua itu adalah peminat fanatik ko yang sedih kenapa mereka tidak dilahirkan seperti ko
bahaye orang macam ni
ko harus berhati2 mulai sekarang..hehe..

izzad b* berkata...

klon2!

encHIx laNDax berkata...

wah~ramai peminat ye bro!ahahha



www.dunialandax.com

KAMIHIDUP berkata...

jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

Embun Pagi berkata...

giloz ah!!! huhuhu...

Nur Farah Hani berkata...

hahaha gambars emua spesen nak sama jerk.. gambar tuh mengoda sangat kowt.. wakakaka.. xd

awek retro berkata...

wow..ramainyer kembar..huhu

ehk kamo keluar magazine laa..
nt tgk entri sye k..pastu gi beli magzine tue sendiri..

kechixx berkata...

ramainyaaaaa kembar cekguuuuuu...adeh...

Oasis berkata...

Hahaha...hargailah peminat2 tu semua.

Aman Ibrahim berkata...

whattodo~ really dun understand these people? but seriously, byk betol peminat cikgu..

yuyu lar berkata...

ramai gila klon ko..siap profile pic ko punye lg...

_siti norbaiti_ berkata...

hehe..pagi xde kalo xsilap mate, sy ade nampak cikgu dalam KTM dr seremban kan..naseb xde peminat mintak sain XD

luqman zakaria berkata...

susah susah..yang mane satu yang asli nih>>>cmne nak add..muahahah~

Mra Mastura berkata...

dorang tak tahu zami gune name lain utk fb kot~ zami bukan gune name sebenar. hehehe...

SANDRA AZWAN berkata...

Fofularnye.....

Reen berkata...

hamboi3 banyak bebenor da kembar tuuuu..haha..maksud tersirat dan tersuratnya ialah _________________
( fill in the blank) haha

♥ηαβiLα Lαα♥ berkata...

wow! byknye fake account~ pemes3~

DanieL AdiE berkata...

Hanye ade sorang je HIZAMI RAHIM...

Puteri Iqa Izyan berkata...

zami hensem sangat, tu yang ramai sudi jadi fakers. hee~ :P

asfz lily berkata...

baca dengan mata hati =)

paham3...

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

okay itu sangat artis....wawawa

~AtEeN~ berkata...

HAHAHA.*gelak guling-guling* ramai gilerrr Hizami Rahim.

Budak Giler Cadbury berkata...

perghh memang la ramai kan

Nur allyza Maslin berkata...

fb Zarish Hizami ?? Sila bahas Hizami Li

< >