Isnin, 4 April 2011

Dia Intai Lelaki Senyap Senyap. Aku Lempar Duit Laju Laju.



PERTAMA, thanks to Nisa Menaip sebab sudi jadikan blog aku ni sebagai antara 5 blog yang paling kerap dia skodeng. Kagom ah. Dia boleh intai Budak Lelaki Sebelah Pintu senyap senyap! Padahal aku jarang jarang update dah sekarang. Adeh. Ni semua kerana anak bangsa! Demi membentuk generasi hebat, aku rela berkorban apa sajerrr... Cikgu nak awak semua terbang setinggi-tingginya! Erk. Sila bayangkan kau tengah tengok iklan Gemilang sekarang. Haha. Anyway, Nisa Menaip merupakan antara blogger terawal yang aku kenal. Dan sekarang nama dia tengah naik beb. Aku cuma mampu menumpang populariti dia je. Boleh? Aku rasa dah agak lama aku kenal dengan dia secara maya karin. Tapi aku tak pernah bertentang mata dengan dia. Entah bila nak jumpa kan? =.=




KEDUA, aku main bowling semalam. Belasah dua game beb! Habis terbang duit aku. Dah rasa macam duit tu aku main lempar laju laju kat muka kau. Haha. Oh mummy, ampunkan dosa anakmu ini! Sejak bila aku panggil ibu sebagai mummy kan? Lantak ah. Sesungguhnya, membazir itu amalan syaithonnn... Dan di sebalik unsur syaithonnn tersebut, aku dengan bangga menayangkan jatuhan pin yang telah berjaya aku kutip. Syakalakalakebebeh! Tiba tiba je. =.=


Cuba teka jatuhan pin keseluruhan aku berapa?


potpetpotpet : Aku selsema. Siriyes tak best!

33 ulasan:

AfiQ berkata...

haaa.. i da jumpa nisa menaip tu.. cantek oke beliaw!! hahaa.. pergh! cam mantap jek men bowling! huhuhuhuhu.. =)

ann dhaniah berkata...

bowling! i like! jom pi men nnty..hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

wahhh..zami kne skodeng nih. :P
ayat yang iklan tuh memang terbaik. boleh jadik model iklan pendidik. haha :D

hana devushka berkata...

aku nampak irma disitu..huhu~

miss'ENH berkata...

selesema jugak.siriyes tak best..
haha.. :)

DanieL AdiE berkata...

Wah..hebatnye U maen bowling..
Nak sain....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

wow!! strike sampai berkali2...

dasyat tuu..

En iLham berkata...

haha
walaupun ko dah jarang update
aku tetap x membuang link blog ko dalam list blog aku..
bile ko update je terus aku terjah

sweet tak aku??
muahahahaha

nur choki choki berkata...

riang jer muka ye dpt habiskan dwet :)

~AtEeN~ berkata...

wahh! cikgu hebat main bowling. :D

b a m b a m ' s berkata...

cikgu pon kena bersosial gak per.. xkn nak mengajar anak didik sepenuh masa.. teeeheeee~!!

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori

ardinihumaira berkata...

dni men bowling lam hp je hehe

azrinrahim berkata...

best nya men bowling..huhu lama sudah tidak men bowling.. pasti abg zaminya score yg 153 tu..huhaua

dhilla nazli berkata...

ahaha lawan dhilla maen bowling la.. yuk!!

.Bintang Biru. berkata...

next time maen bowling ajar arr orang. :P

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku tak reti main bowling, mesti masuk longkang aje

Pja berkata...

Dulu pernah pergi satu bowling centre kat JB, kalau strike 3 times in a row dapat gambar ayam. Excited gila nak main! Haha

Overall pins jatuh 190++? Betul tak? Haha

Okay festaim komen. ;)

najihah sahami berkata...

dah mmmg blog zami best pun kan kan kan??

arep_lockermonth berkata...

blog kao mmg besh lorh~sbb tuh org dtg usha ~

Ery Farieha berkata...

nisa sangat frenly!
hehehe.

err ery pun skodeng blog zami.
HHAHAHA :P

Aman Ibrahim berkata...

professional player ke nih?
lama x update~
menunggu haha..

Oasis berkata...

Kalau banyak itu jumlah jatuhan pinnya...kira hebatlah ni..

KAMIHIDUP berkata...

entri khas tuk anda. :)

http://kamihidup.blogspot.com/2011/04/mereka-hebat.html

zizidiazora berkata...

Zami..wow leh tahan gak ko men bowling tu yek...dasyat2...Apa lak membazir bukan hari2 ko men bowling tu..sesekali jer kan so apa salahnyer..release tension apa?
ok take care ar....

javanese DOVE ! berkata...

wah,suka bebenor kome maen bowling ye..
awok ni nak kabor,awok ni dah lama benor tak maen bowling.

kome terer dak maen bowling?
meh lwn dgn teman...

ayie berkata...

ceteka ceteka..dalam 185 jatuhan pin.. omg terel bebenor bolingnyee..tunjukk ajar ku sifu..huhu

itamrazali berkata...

gituhh..

ADfeez berkata...

jom lawan men boling..:P

Nabil Aizat Abdul Rahman berkata...

howoe...balik jom bowling jom...

nur onie berkata...

blog awk mmg best..tu rmai je skodeng:P
bley than gk men bowling ek;p

Nisa Kay berkata...

weeee!!! terharunye nyahhhh.. ahahahha!!!
walaupun daku bz, tapi sekali singgah blog ni pasti ku korek2 entry2. ahahhaha :D

AiDa AzRyN berkata...

terer main bowling. ;D

Reen berkata...

tau takpe... mmg jarang update blog! haha..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com