Rabu, 13 April 2011

Apahal Kau Rajin Sangat Nak Komen Blog Aku?

Tahniah!


Wahhh... Aku dah maju setapak beb! Aku baru install widget ni. Erk. Widget apa pulak kan? Jeng jeng jeng. Widget for top commentators! Well... Aku nak tahu jugak makhluk makhluk yang rajin melemparkan kritikan kat blog aku ni haaa... Kau tahu je ah kan, sejak dua menjak ni, aku busy dengan kehidupan sebagai seorang guru. So, aku tak berapa nak sempat bertandang ke blog korang sekalian. Sorry... Bagi membalas budi, aku nak ajak all of you to visit these amazing peeps! Jom kenal kenal dengan mereka yang dimaksudkan! Berbaloi baloi! ;D


zizidiazora
Tukang komen terbaik! Even dia takde blog, dia rajin baca blog aku lepas tu komen komen apa yang patut. Thanks!

mr.syazwan
Beliau memiliki sebijik blog yang menggunakan tagline fuuyoo bebeh. Oh. Bebeh tu aku tambah sendiri. Boleh? XD

Mra Mastura
Siapa nak tengok blog yang comel? Plus, ada banyak gile coretan peribadi. Shhh... Banyak rahsia nak kena bongkar ni. Adeh. ;)

Puteri Iqa Izyan
Jom singgah kat blog yang anggun macam puteri ni. Siriyes! Tak percaya? Lihat ah sendiri... Apalagi? Klik nama dia sekarang! >.<

DanieL AdiE
Blog yang hensem sikit sebab blog aku yang hensem banyak! Haha. Adakah aku telah jeles? XP





potpetpotpet : Orang berbudi, kita berbahasa. Orang mengeji, kita memuaka. Haha. Kejam gile! Okay okay. Orang mengeji, kita tetap berbahasa. Setuju?

25 ulasan:

mahirahnazlim berkata...

byk bagussss la cikgu ! hehe

Rozuan Ismail berkata...

wah!!iqa izyan no 4..cayalah..huhu

Az-Zahra Fauzee berkata...

pengikut setie sukar dicari..
cewahh~

Misshy Innz berkata...

innz yang ke 235 ! haha ;D

adrinaqamarina berkata...

eh3 adrinaqamarina pon ada juga kat nomb 9.

top 10 kira oke la tu kan?

:P

Farhana Sahri berkata...

wow....best la cmtu..heehe

far_east berkata...

baguih baguih tue..orang berbudi kita berbahasa kan...

blog ini masih belum memerlukan tagline berkata...

Hadiah takdakah pada yang top tu hihi.

Yong Sofea berkata...

pergghh rajin gile diorang komen! haha

javanese DOVE ! berkata...

wah,cikgu.
suka leteww!

teeehee :)

alyana hamdan berkata...

wahh..best lah gitu kan3..
=)
gud cikgu hizami..

alyana hamdan berkata...

wahh..best lah gitu kan3..
=)
gud cikgu hizami..

DanieL AdiE berkata...

Wah..no 5! Love it...

Nak install jugak la..huhu..

Shairazi Saidin berkata...

button bawah skali cantik!

Never say Bieber...

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/justin-bieber-euwwwwwbruno-mars.html

topimagine berkata...

ko jerk yang xpernah komen blog aku.. haha

::FAIZ FARISH:: berkata...

Zizi ni mana2 ada je...

Mra Mastura berkata...

baru je nak stop komen kt blog ni, tapi ade widget cambest tu, rase makin nak mengomen2 lah. wakaka..

dey, ape rasie nak bongkar? =P

arep_lockermonth berkata...

aik ade bagde hizami rahim?? nak satuuu!!

hehehe

arepnakbebel: blog aku ade footer!!

arep_lockermonth berkata...

aik ade bagde hizami rahim?? nak satuuu!!

hehehe

arepnakbebel: blog aku ade footer!!

tomatokering :) berkata...

wahhhhhhh~silent reader kire cane lak ? haha ;p

MR. SYAH berkata...

wah topten tu.. fuh! tahniah2.. keh3..

ayie berkata...

ish mana nak search widget tu..???

awek retro berkata...

pahal name minah tue 2 kali..and korek laa rahsie die..if tak dapat..nt awek tolong korekkan..wahahha..

pape hal...entri korang memang best..(yg dlm list cik budk sebelah pintu)

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha. baru perasan entri ni :P

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

sebijik ye??

nampak sgt bukan cikgu bm..

hahaha

so kiranya xde adiah ke\??

kehkeh

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com