Isnin, 25 April 2011

Alasan Yang So Sweet Bila Terlambat Wish Happy Birthday!

Tarikh Kejadian : 23 April 2011
Masa Kejadian : 10:52 pm
Lokasi Kejadian : McD


You're so hypnotizing
Could you be the devil? Could you be an angel?
Your touch magnetizing
Feels like I am floating, leaves my body glowing


Lagu apa tu? Teka ah sendiri! Tu bunyi ringtone henpon aku sekarang. Tiba tiba henpon aku berdering masa aku tengah lepak dengan I N N Z serta kawan dia lagi sorang. Alamak! Aku tak ingat nama kawan dia pulak! Haha. Kejap kejap. Aku gi tengok kat blog I N N Z ni. Haaa... Nama dia S Y U K. Oh. Nama S Y U K ni takde pautan sebab dia takde blog tapi aku sengaja taip nama dia seolah-olah macam ada pautan. Erk. Perlu ke aku jelaskan semua ni? =.=


Aku dapat panggilan daripada Q (bukan nama sebenar). Aku ingat panggilan biasa biasa je. Sekali dia nyanyi Happy Birthday To You secara berpasangan dengan K (bukan nama sebenar). Aku macam, oh em gee, that is so sweet!!! Boleh nangis ah kalau tak cover macho time tu. Nasib baik aku ada kat luar masa tu. Kalau aku ada kat dalam bilik tengah baring baring atas katil, confirm aku dah nangis guling guling. Haha. Terjujur pulak. Adeh. Lantak ah. >.<


Lepas habis dorang nyanyi, aku text Q, tanya la kenapa dia lambat wish kan. Cehhh... Mengada-ngada gile! Haha. Aku bajet dia lupa kot. Kalau tak, mesti dia dah wish awal awal kan? Tapi, tapi, tapi, dia reply seperti di bawah:

Q tahu ramai berebut nak jadi yang terawal wish. So, Q nak jadi yang special. Yang terakhir! Haha.

Alasan memang tak boleh belah! Adeh. Lepas ni, aku nak cuba pulak alasan macam ni. Ngeee... Bunyi macam sweet je kan? Haha. Okay. Tu je untuk hari ni. See ya! Jangan lupa pos hadiah kat aku okay? =.=


Lalang ni sodap bebeh!



potpetpotpet : Biarlah rahsia... Nak jugak rahsia rahsia ni... =.=

26 ulasan:

Farhana Jafri berkata...

hahahaha slalu je wt cmtu klau trlupe wish bday kwan... ngeh3..

jemput singgah ANASAURUS :)

elinADNAN berkata...

hahahaa
kite selalu gune gak alasan macam tuh bile terlupa..
hehe

Niena Ainina berkata...

selalu jadik org last wish birthday orang :)

Mikah Lurima berkata...

haha... tu cara wish yg agak dah basi jugaklah. lol~

btw, hepi b'lated bday!

DanieL AdiE berkata...

Yup2..mmg sweet!

p/s: Eh2..nak naek la ke tempat ke 3 pengomen tegar..BEST!

nada berkata...

Haha, Selalu buat jugak.
Btw happy belated birthday :)

Puteri Iqa Izyan berkata...

bhahaha.. bila bufday zami nih? :P

Rozuan Ismail berkata...

alasan je tuh,spesel la konon,padahal lupa..haha

zieyRa suLLey© berkata...

tuh lagu ringtone kite
katy perry e.t!

::FAIZ FARISH:: berkata...

sronokkan jadi Bday person

En iLham berkata...

haha
aku pun selalu wat camni gak bile aku lupe besday kawan2 aku..haha..sweet kan ..tapi pada ppuan jelah..kalau aku buat kat lelaki ade plak diorang pelangkung aku

Pojiepooh Abdullah berkata...

That's so sweet!
Klo last dalam hari yangs ama ok, hari yang lain i sentap seminggu!
Hahha!

PojiePooh; Hanya Satu...

Amoi berkata...

nak jadi orang last? alasan dia dah lapuk..

ai suka kata ai tengah mengarang ayat paling best untuk dia. tu yang lambat wish.

sekali ai wish "Happy Birthday" yang simple je.

lepas tu cabut lari. kekekekekeke

[z@ck] berkata...

aku pun nak jadi yang last juga la wish birthday kat hang.happy belated birthday you!

najihah sahami berkata...

hahha..alahai..tu memang alasan yang wajib kot kalau lupa..adess...ade gk org guna alasan yang sama eh. haha

Oasis berkata...

Happy birthday bro...ni wish yang kali ke dua kut. Lagi special kan. wakakakaka

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yup...awe pun suka jadi yang terakhir...sampai dah belated..hahah

ayie berkata...

haha.. sangat touching...hehhe

c.a.p.i.k berkata...

hahahahahaha. sweet2 haha.

cham's berkata...

bagus gak idea tu...ni mesti sllu minum susu kaaaan? kahkahkah

shafinaz (: berkata...

Hahah , bagus nieh ;)

Nur Farah Hani berkata...

hahaha.. takper la atleast wish... anyway hapie besday...

zizidiazora berkata...

memang sweet..
macamana nak poskan hadiah yek. Ok one day zami akan dapat hadiah dari saya.

BluePluto berkata...

happy belated birthday! :)

~AtEeN~ berkata...

tak nak ketinggalan.
HAPPY BELATED BIRTHDAY JUGAK!

EIPUL berkata...

haha terbaik alasan 'Q', LOL



bila nak karoke lagi ni? aku nak nyanyi lagu birthday untuk ko, ke nak lagu E.T? haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com