Selasa, 26 April 2011

Aku Dapat Hadiah Hari Jadi 3 Dalam 1! Yahoo!

Aku gurau gurau hari tu. Masa tu aku tengah borak borak sifar dengan budak budak pantun. Tak best ah taip dalam bentuk perenggan macam ni. Aku nak bagi dialog sikit boleh? Oleh itu, sila baca seperti di bawah. XD



Aku la siapa lagi: Eh. 23 April ni besday saya tau. Nanti boleh ah bagi hadiah kat saya.

Budak pantun pertama: Oh. 23 tu hari apa ek?

Budak pantun kedua: Hari Sabtu la.

Budak pantun pertama: Oh. Nasib baik hari Sabtu tak sekolah. Phewww... Tak dapat nak bagi hadiah. Haha.

Aku la siapa lagi: Okay. Fine.



Like I said, gurau gurau je bebeh. Takde niat pon nak paksa dorang bagi hadiah. Erk. Ada sikit la kot? Opsss... Terjujur pulak. Adeh. Susah betul jadi manusia yang jujur ni. Haha. Apa apa pon, hari Sabtu memang tak sekolah... Tu mula mula la. Tapi, sangkaan aku meleset derrr. Sebab apa? Tiba tiba hari Sabtu tu kena gi sekolah gara gara nak ganti cuti Deepavali yang akan datang lamaaaaaaaaaa lagi... Haha. Jangan mengeluh okay? Best apa gi sekolah hari Sabtu! *mata pandang ke atas sambil letak tangan kat dada


Dan pada hari Sabtu, aku dikejutkan dengan hadiah daripada budak budak pantun semua tu. Takde ah terkejut sangat. Haha. Anyway, kau nak tahu aku dapat hadiah apa? Jeng jeng jeng. Jom selongkar sekarang... Kita tinjau sama sama! ;)


Sesi penyampaian hadiah yang gilang gemilang di kaki lima! XD

Ada apa dalam ni? Cepat ah teka! Alaaa... Kau dah nampak gambar kat bawah ni kan? Cisss...

Ada perfume!

Ada kemeja kotak kotak!

Ada tshirt kaler putih!



potpetpotpet :
Everyone has an opinion. And everyone has the right to disagree with the opinion!

47 ulasan:

man yusoef berkata...

gile ah...best gila...nak jadi cikgu jugak la...haha

h.a.f.i.z berkata...

itu hadiah yang jelas dn nyata, kan cikgewww~ hadiah2 lain kt mana erk??! lalalalalalalalalalalalalaaa~

idaida0504 berkata...

waaa...untung gilaaa....

elinADNAN berkata...

perghh best nyehhh

mizzbutterfly berkata...

untuk jadi cikgu handsome!!! mesti student sayang lebih,,,,semgt nk pergi sekolah.... teringat zaman2 sek dulu..

DanieL AdiE berkata...

bestnye dpt hadiah!

Yup2..stuju dgn p/s U!

kyoo reza berkata...

mantap ah..cikgu feveret d sekolah tuh..hu3

ayie berkata...

ala..bagusnyee ada anak murid.. hmm bila la nak ada anak murid bagi hadiah..hehe

nisaGemok berkata...

Penyampaian hadiah yang gilang gemilang tak menahan ! Haha.

kira berkata...

tak lambat lagi utk wish .
Happy belated birthday !!!
ni birthday tahun yg ke berapa ? :)

Inchik Eman berkata...

jadi cikgu mmg selalu senang dpt hadiah. bess kan.
;D

selamat petang cikgu!
;)

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

pergh! nie baru burfday..
kalu hari guru nti, mesti dpt byk ag adiah neyh. :DD

Hilmi Zamri berkata...

zami ni belom jadi cikgu yang rasmi lagi nehh kalo yang rasmi tak tahu lah...23/4 penuh meja 16/5 pom penuh meja.....bestnyaa

qila berkata...

wahhh!bestnya!
oh!
HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!
:)

aisyah kirana berkata...

untg nye dpt cegu ensem ~ haha .

yaya zulkiflei berkata...

wow ! erghh ! na jadii cikgu jugak lah :) haha .

AfiQ berkata...

amboooiiii.. smpai 3!!!! bak sini satu! haahahha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

depa sayang kat chekgu depa tu...

Aizat Hamdan berkata...

Best gile dapat hadiah.. student bagi lak tuh.. !! Untung laa..

aisya sakaria berkata...

cess cesss cesss..nak show off lahh tu.. untung laa jadi cikgu.. hahaha

Pojiepooh Abdullah berkata...

Best kan jadik cikgu yang disayangi murid2..
Pernah rasa dulu2, dulu la..
HUhu..
Btw happy belated.. ehh i dah wish kann ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

far_east berkata...

waaa hadiah 3 in 1 tue...comey baju kotak2 tue... ;)

najihah sahami berkata...

cewwah...bnyk giler hadiah dpt..hehe..kan main budak2 tu. mesti habis duit tabung depa korek nk beli hadiah kat zami. haha

syazwana berkata...

waw cikgu yang banyak peminat ni.
syiok ler dapat banyak hadiah eh.
siap ade sesi penyampaian gilang gemilang terbilang lagi
haha!

Alison berkata...

wah..banyak peminat nampak..hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ni mesti cikgu ramai peminat ni :)

honey roses berkata...

untung betul jd cikgu ni. hehe

aliesha kirana berkata...

wah! terbaekk la hadiah2 itu...tepok3..hehehee

zizidiazora berkata...

memang terbaekkkk zami. bagus dapat anak2 murid yang terserlah kepekaannya terhadap seorang guru. Apapun yang diberi satu penghargaan sebenarnya.

Qarl berkata...

haha.. i tumpang sekali actually dgn budak2 u tu. lol.

eh suke pesanan potpet!

shafinaz (: berkata...

Fuyyoh besttt :D

Rozuan Ismail berkata...

bertuah jadi cikgu.murid2 cyg..huhu..bestnye dpt hadiah free

Emilia Emira berkata...

waa best juga en jd cikgu nie

aku budak baru berkata...

cikgu hizamrahim neh ajar sekolah mana yek? ish, kalu ada cikgu jambu macam cikgu kat sekolah, memang wajib hotstuff gila. tulis surat guna test pad sekolah, waktu hari guru dapat bunga bagai. eee, hensem! i like. :D

Izzah | zulkifli berkata...

untung lah dapat hadiah time bufday.. =)

En iLham berkata...

tetibe aku rase nak jadik cikgu jugak
tapi dah terlambat plak
hmmm
takpelah

Ery Farieha berkata...

wahh besttt :)

Misshy Innz berkata...

untung lahh cikgu - kata akmal .
hehe xD

President berkata...

lepas ni, mesti ramai yg nak pegi cari n test bau perfume kaler hijau tu kat kedai..he he he

Nadzirah berkata...

oho.. best giler ! pandai cikgu bodek..
anyway.. happy belated birthday :)

.Cik Nana. berkata...

ceyh..mintak hadiah cekgu neh.. =.=

ikha farhah berkata...

okeyh ,sem depan tukar course nak jadi cikgu ! ;)

hana banana berkata...

best nyer abg hizami!!!nt praktikal nk jd cikgu praktikal fevret gak ah=p

Izyanti berkata...

sayang betol anak murid kat cikgu dorang. mentang2 hensem. hahaha.

Angah Sepet berkata...

cikgu dan murid mcm same je..nampak muda..hehe

Reen berkata...

tu baru bday...teacher's day is comingggg..haha..nak jd cg kena sedia satu almari khas utk hadiah.. * belive me ..wink!*

Kusch Iskandar berkata...

no wonder la ai x penah dpt adiah dari my students... *pembarisbesidalamgenggamansepanjangkelas....

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com