Selasa, 26 April 2011

Aku Dapat Hadiah Hari Jadi 3 Dalam 1! Yahoo!

Aku gurau gurau hari tu. Masa tu aku tengah borak borak sifar dengan budak budak pantun. Tak best ah taip dalam bentuk perenggan macam ni. Aku nak bagi dialog sikit boleh? Oleh itu, sila baca seperti di bawah. XD



Aku la siapa lagi: Eh. 23 April ni besday saya tau. Nanti boleh ah bagi hadiah kat saya.

Budak pantun pertama: Oh. 23 tu hari apa ek?

Budak pantun kedua: Hari Sabtu la.

Budak pantun pertama: Oh. Nasib baik hari Sabtu tak sekolah. Phewww... Tak dapat nak bagi hadiah. Haha.

Aku la siapa lagi: Okay. Fine.



Like I said, gurau gurau je bebeh. Takde niat pon nak paksa dorang bagi hadiah. Erk. Ada sikit la kot? Opsss... Terjujur pulak. Adeh. Susah betul jadi manusia yang jujur ni. Haha. Apa apa pon, hari Sabtu memang tak sekolah... Tu mula mula la. Tapi, sangkaan aku meleset derrr. Sebab apa? Tiba tiba hari Sabtu tu kena gi sekolah gara gara nak ganti cuti Deepavali yang akan datang lamaaaaaaaaaa lagi... Haha. Jangan mengeluh okay? Best apa gi sekolah hari Sabtu! *mata pandang ke atas sambil letak tangan kat dada


Dan pada hari Sabtu, aku dikejutkan dengan hadiah daripada budak budak pantun semua tu. Takde ah terkejut sangat. Haha. Anyway, kau nak tahu aku dapat hadiah apa? Jeng jeng jeng. Jom selongkar sekarang... Kita tinjau sama sama! ;)


Sesi penyampaian hadiah yang gilang gemilang di kaki lima! XD

Ada apa dalam ni? Cepat ah teka! Alaaa... Kau dah nampak gambar kat bawah ni kan? Cisss...

Ada perfume!

Ada kemeja kotak kotak!

Ada tshirt kaler putih!



potpetpotpet :
Everyone has an opinion. And everyone has the right to disagree with the opinion!

47 ulasan:

  1. gile ah...best gila...nak jadi cikgu jugak la...haha

    BalasPadam
  2. itu hadiah yang jelas dn nyata, kan cikgewww~ hadiah2 lain kt mana erk??! lalalalalalalalalalalalalaaa~

    BalasPadam
  3. waaa...untung gilaaa....

    BalasPadam
  4. untuk jadi cikgu handsome!!! mesti student sayang lebih,,,,semgt nk pergi sekolah.... teringat zaman2 sek dulu..

    BalasPadam
  5. bestnye dpt hadiah!

    Yup2..stuju dgn p/s U!

    BalasPadam
  6. mantap ah..cikgu feveret d sekolah tuh..hu3

    BalasPadam
  7. ala..bagusnyee ada anak murid.. hmm bila la nak ada anak murid bagi hadiah..hehe

    BalasPadam
  8. Penyampaian hadiah yang gilang gemilang tak menahan ! Haha.

    BalasPadam
  9. tak lambat lagi utk wish .
    Happy belated birthday !!!
    ni birthday tahun yg ke berapa ? :)

    BalasPadam
  10. jadi cikgu mmg selalu senang dpt hadiah. bess kan.
    ;D

    selamat petang cikgu!
    ;)

    BalasPadam
  11. pergh! nie baru burfday..
    kalu hari guru nti, mesti dpt byk ag adiah neyh. :DD

    BalasPadam
  12. zami ni belom jadi cikgu yang rasmi lagi nehh kalo yang rasmi tak tahu lah...23/4 penuh meja 16/5 pom penuh meja.....bestnyaa

    BalasPadam
  13. wahhh!bestnya!
    oh!
    HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!
    :)

    BalasPadam
  14. untg nye dpt cegu ensem ~ haha .

    BalasPadam
  15. wow ! erghh ! na jadii cikgu jugak lah :) haha .

    BalasPadam
  16. amboooiiii.. smpai 3!!!! bak sini satu! haahahha

    BalasPadam
  17. Best gile dapat hadiah.. student bagi lak tuh.. !! Untung laa..

    BalasPadam
  18. cess cesss cesss..nak show off lahh tu.. untung laa jadi cikgu.. hahaha

    BalasPadam
  19. Best kan jadik cikgu yang disayangi murid2..
    Pernah rasa dulu2, dulu la..
    HUhu..
    Btw happy belated.. ehh i dah wish kann ;p

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  20. waaa hadiah 3 in 1 tue...comey baju kotak2 tue... ;)

    BalasPadam
  21. cewwah...bnyk giler hadiah dpt..hehe..kan main budak2 tu. mesti habis duit tabung depa korek nk beli hadiah kat zami. haha

    BalasPadam
  22. waw cikgu yang banyak peminat ni.
    syiok ler dapat banyak hadiah eh.
    siap ade sesi penyampaian gilang gemilang terbilang lagi
    haha!

    BalasPadam
  23. wah..banyak peminat nampak..hehe

    BalasPadam
  24. ni mesti cikgu ramai peminat ni :)

    BalasPadam
  25. untung betul jd cikgu ni. hehe

    BalasPadam
  26. wah! terbaekk la hadiah2 itu...tepok3..hehehee

    BalasPadam
  27. memang terbaekkkk zami. bagus dapat anak2 murid yang terserlah kepekaannya terhadap seorang guru. Apapun yang diberi satu penghargaan sebenarnya.

    BalasPadam
  28. haha.. i tumpang sekali actually dgn budak2 u tu. lol.

    eh suke pesanan potpet!

    BalasPadam
  29. bertuah jadi cikgu.murid2 cyg..huhu..bestnye dpt hadiah free

    BalasPadam
  30. waa best juga en jd cikgu nie

    BalasPadam
  31. cikgu hizamrahim neh ajar sekolah mana yek? ish, kalu ada cikgu jambu macam cikgu kat sekolah, memang wajib hotstuff gila. tulis surat guna test pad sekolah, waktu hari guru dapat bunga bagai. eee, hensem! i like. :D

    BalasPadam
  32. untung lah dapat hadiah time bufday.. =)

    BalasPadam
  33. tetibe aku rase nak jadik cikgu jugak
    tapi dah terlambat plak
    hmmm
    takpelah

    BalasPadam
  34. untung lahh cikgu - kata akmal .
    hehe xD

    BalasPadam
  35. lepas ni, mesti ramai yg nak pegi cari n test bau perfume kaler hijau tu kat kedai..he he he

    BalasPadam
  36. oho.. best giler ! pandai cikgu bodek..
    anyway.. happy belated birthday :)

    BalasPadam
  37. ceyh..mintak hadiah cekgu neh.. =.=

    BalasPadam
  38. okeyh ,sem depan tukar course nak jadi cikgu ! ;)

    BalasPadam
  39. best nyer abg hizami!!!nt praktikal nk jd cikgu praktikal fevret gak ah=p

    BalasPadam
  40. sayang betol anak murid kat cikgu dorang. mentang2 hensem. hahaha.

    BalasPadam
  41. cikgu dan murid mcm same je..nampak muda..hehe

    BalasPadam
  42. tu baru bday...teacher's day is comingggg..haha..nak jd cg kena sedia satu almari khas utk hadiah.. * belive me ..wink!*

    BalasPadam
  43. no wonder la ai x penah dpt adiah dari my students... *pembarisbesidalamgenggamansepanjangkelas....

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com