Ahad, 17 April 2011

Aku Berada Di Mana Ini?



Aku berada di mana ini? Klasik gile bunyi soalan bila letak INI kat belakang pertanyaan tu. Haha. Anyway, semalam aku telah mengikuti satu aktiviti yang menarik lagi bayyyekkk punyerrr... Tapi aku malas ah nak cerita sekarang. Aku nak cerita esok je la kot? Boleh? So, sementara nak tunggu esok, aku nak korang teka teki teka tekok aku pergi mana berdasarkan gambar kat atas tu haaa... XP



potpetpotpet : Lebih kurang enam hari lagi...

47 ulasan:

  1. yeay.. betul tekaan ku.. hihi

    BalasPadam
  2. kalau betul, nak adiah.

    atas bukit broga =P

    BalasPadam
  3. Hutan belantara belakang rumahlah tu kot hehe.

    BalasPadam
  4. BROGA HILL..kan zami kan kan??

    BalasPadam
  5. Di atas sebuah bukit , kan kan ? XP

    BalasPadam
  6. broga hill
    haha..

    p/s: btol kew ejaan ak 2 =_=

    BalasPadam
  7. zami, hebat lah.. next tym pakai kasut yng betol~ eeeewww~

    BalasPadam
  8. mcm kat broga hill jer..ker aku salah..haha

    BalasPadam
  9. kt broga...kan..cish..tak ajak..umah dah dekat..hehehe

    BalasPadam
  10. ceh da menjejaki da tempat ni..

    den da lama teringin tpi x lepas2 lg..

    seiyes ramai kate panorama dia best

    =_=

    BalasPadam
  11. handsome!!! pergi broga kan..kan..kan..cikgu kan..heheheh

    BalasPadam
  12. kompemkompem la BUKIT BROGA,SEMENYIH..hihi..da banyak kali terpostpone nak kesane..sangat menjeleskan

    BalasPadam
  13. 6 hari lagi untuk jadi lebih tua daripada biasa!

    BalasPadam
  14. kat puncak bukit broga..

    lama kot nak tgu jawapan..hehe

    BalasPadam
  15. hihi.. mesti kat broga kan?tgk lalang tuh mcm familiar je. wah. nak pg sana xlepas2 ag :(

    jemput ke belog : CIK DIREKTOR!

    BalasPadam
  16. kat mane2 pon boleh tak cikgu?HAHA...

    p/s: nak tanye, cikgu ni dari IPG ke mane ek?

    BalasPadam
  17. mungkin berada di broga hill..betul ke
    ??

    BalasPadam
  18. brogabrogabrogabrogabroga XD

    BalasPadam
  19. dorang kta bronga hill, sye pom kte broga hill lah!

    BalasPadam
  20. walaupun aku dekat dgn tempat tu
    aku masih lagi tak berkesempatan nak g
    huhu

    BalasPadam
  21. Broga Hilla lettew.. Pojie sampai ke sudah tak juga berkesempatan nak naik ;p

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  22. Brogagagagagaaaa yang tak dek kaitan dengan lady gagagagagaga;p

    BalasPadam
  23. Broga Hill!~
    :) dah sampai situ...

    BalasPadam
  24. broga.... tengok bukit pun da tahuuuuuuuuuuuuuuu... T_T

    BalasPadam
  25. Mungkin Broga Hill la tu sebab penah pegi sekali.

    Yang 6 hari lagi tu sila tunggu k.

    BalasPadam
  26. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. Alahh.teka teki senang sangatlah cikgu. Jawapan die Bukit Broga! =)

    BalasPadam
  28. broga hill..syok ah sini!!! cun view die~~

    BalasPadam
  29. Dah lama hajat nak ke Broga tak kesampaian...

    BalasPadam
  30. BROGA HILLS dekat semenyih kan? kan? kan? siap bgi name penuh lagi..haha =)

    BalasPadam
  31. broga hill.. walaupun belum pernah ku daki, tapi pemandanganmu tatap mjadi pojaan hatiku! hahahha...

    BalasPadam
  32. broga, broga, broga.....
    huuu~

    BalasPadam
  33. kat gunung daik bercabang tiga??? hahaha...
    anyway, broga mmg femes kann..

    BalasPadam
  34. broga !! hehe sampai puncak tak

    hehe guwa pown ade g 3 minggu lepas perh!!! ramai kot owang ..

    BalasPadam
  35. kt bukit broga..betul kerr?

    BalasPadam
  36. broga?
    rumah aku kat semenyih tapi sampai laa tak naik lagi broga hill nie... hm...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com