Ahad, 17 April 2011

Aku Berada Di Mana Ini?



Aku berada di mana ini? Klasik gile bunyi soalan bila letak INI kat belakang pertanyaan tu. Haha. Anyway, semalam aku telah mengikuti satu aktiviti yang menarik lagi bayyyekkk punyerrr... Tapi aku malas ah nak cerita sekarang. Aku nak cerita esok je la kot? Boleh? So, sementara nak tunggu esok, aku nak korang teka teki teka tekok aku pergi mana berdasarkan gambar kat atas tu haaa... XP



potpetpotpet : Lebih kurang enam hari lagi...

47 ulasan:

CPM diyana berkata...

broga?

forever love berkata...

yeay.. betul tekaan ku.. hihi

man yusoef berkata...

bukit broga...haha

Mra Mastura berkata...

kalau betul, nak adiah.

atas bukit broga =P

corat coret beta berkata...

Hutan belantara belakang rumahlah tu kot hehe.

najihah sahami berkata...

BROGA HILL..kan zami kan kan??

shafinaz (: berkata...

Di atas sebuah bukit , kan kan ? XP

eM-mEaNn berkata...

broga hill
haha..

p/s: btol kew ejaan ak 2 =_=

h.a.f.i.z berkata...

zami, hebat lah.. next tym pakai kasut yng betol~ eeeewww~

Jey Yusuff berkata...

anda berada di magika

En iLham berkata...

mcm kat broga hill jer..ker aku salah..haha

awek retro berkata...

kt broga...kan..cish..tak ajak..umah dah dekat..hehehe

mr.syazwan berkata...

ceh da menjejaki da tempat ni..

den da lama teringin tpi x lepas2 lg..

seiyes ramai kate panorama dia best

=_=

mizzbutterfly berkata...

handsome!!! pergi broga kan..kan..kan..cikgu kan..heheheh

❤フィザAzhafizah berkata...

kompemkompem la BUKIT BROGA,SEMENYIH..hihi..da banyak kali terpostpone nak kesane..sangat menjeleskan

Qarl berkata...

6 hari lagi untuk jadi lebih tua daripada biasa!

ayie berkata...

kat puncak bukit broga..

lama kot nak tgu jawapan..hehe

Nadzirah berkata...

hihi.. mesti kat broga kan?tgk lalang tuh mcm familiar je. wah. nak pg sana xlepas2 ag :(

jemput ke belog : CIK DIREKTOR!

.Cik Nana. berkata...

kat mane2 pon boleh tak cikgu?HAHA...

p/s: nak tanye, cikgu ni dari IPG ke mane ek?

Bella Ayub berkata...

mungkin berada di broga hill..betul ke
??

DanieL AdiE berkata...

Tau dh.. BROGA kan...

momochan berkata...

brogabrogabrogabrogabroga XD

putryteya berkata...

dorang kta bronga hill, sye pom kte broga hill lah!

akmalhilmi berkata...

walaupun aku dekat dgn tempat tu
aku masih lagi tak berkesempatan nak g
huhu

EZATUL HANI berkata...

hensemnye.

HAHA

Pojiepooh Abdullah berkata...

Broga Hilla lettew.. Pojie sampai ke sudah tak juga berkesempatan nak naik ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

ciknlianazwa berkata...

broga hill.hihihi

kechixx berkata...

Brogagagagagaaaa yang tak dek kaitan dengan lady gagagagagaga;p

Fie Omar berkata...

Broga Hill!~
:) dah sampai situ...

Nur Farah Hani berkata...

broga.... tengok bukit pun da tahuuuuuuuuuuuuuuu... T_T

zizidiazora berkata...

Mungkin Broga Hill la tu sebab penah pegi sekali.

Yang 6 hari lagi tu sila tunggu k.

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

~AtEeN~ berkata...

Alahh.teka teki senang sangatlah cikgu. Jawapan die Bukit Broga! =)

arep_lockermonth berkata...

broga hill..syok ah sini!!! cun view die~~

Finaz Jaafar berkata...

konpem broga !

Oasis berkata...

Dah lama hajat nak ke Broga tak kesampaian...

::FAIZ FARISH:: berkata...

Broga... 4 sure

Nurul Afiqah berkata...

BROGA HILLS dekat semenyih kan? kan? kan? siap bgi name penuh lagi..haha =)

LUNA LANUN berkata...

broga hill.. walaupun belum pernah ku daki, tapi pemandanganmu tatap mjadi pojaan hatiku! hahahha...

a little less conversation berkata...

ni mesti kt klcc kn kn kn..

muhammad Jr berkata...

broga!!!!

hahahha

Az-Zahra Fauzee berkata...

broga, broga, broga.....
huuu~

[k]o{q}i[n] berkata...

definitely broga hill..

Reen berkata...

kat gunung daik bercabang tiga??? hahaha...
anyway, broga mmg femes kann..

K2r~90 berkata...

broga !! hehe sampai puncak tak

hehe guwa pown ade g 3 minggu lepas perh!!! ramai kot owang ..

YASMIN NADHIRA berkata...

kt bukit broga..betul kerr?

Razil Tahir berkata...

broga?
rumah aku kat semenyih tapi sampai laa tak naik lagi broga hill nie... hm...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com