Khamis, 24 Mac 2011

Sharifah Amani - Dah Beri Betis, Nak Peha Pulak!



Wow! She's gojes bebeh! Haha. Aku dah terbeli majalah InTrend keluaran April 2011!!! Fuhhh... Tak pernah pernah aku nak terbeli majalah majalah macam ni. Apahal pulak aku tiba tiba sanggup membuang tabiat ni? Hurmmm... Kau tengok ah Sharifah Amani tuuu... Bak kata pepatah, dah beri betis, nak peha pulak! Erk. Pepatah tu macam tak perlu kot? Lantak ah. Lantak, Lan botak, Lan makan tahik katak. Yang penting, aku nampak betis dengan peha dia. Adeh. Sampai terberdarah hidung aku tengok dia beb! Tak pasal pasal kena cop gila seks pulak nanti. Anyway, aku kalau boleh nak paksa korang beli majalah ni even korang bukan pembaca setia majalah ni sama macam aku. Haaa... Kenapa pulak kan? Klu dia ialah muka surat 142. ;P



potpetpotpet : Bersambung nanti. XD

26 ulasan:

Nisa Menaip berkata...

ade org masuk majalah ke??
hekhekk nnt nisa nak beli lahh..
nak tgk ape lah yg ade kat m/s 142 tuuu :P

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

uiks.seksiot lah! huhu..
tetibe lak beli mjlh ni? ape kes? haha..
tertarik ngn die ke?

aliesha kirana berkata...

ni rasa nak pegi belek majalah tu kt kedai dulu. kalu best ms 142 tu baru beli. hahahaah!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

sah2 laaa tu msok meg ni..congrate ek!!!

Mra Mastura berkata...

tau tau.. hoho.. da kantoi.. tetibe nak skip 142 tu laaaa :P

arep_lockermonth berkata...

hizami : masok majalah nih ke??

taufiq helios berkata...

wow! gojesnyer...arr..tapi bukan ko la zami..si cik saripah tu..haha..

ardinihumaira berkata...

pergh peha dia :)

DaHLia berkata...

kena cr page142 je laa nanti ..
xmoh beli :D

Fatihah berkata...

Comel sungguh si Amani ni

AZRUL AZMI berkata...

hahaha.... lepas peha apa pulak errr???

zahidah dihaz berkata...

wow!! masuk mag ke? mana nak cari majalah ni eh...hehehehe


New Entry: Tarikh mengundi bagi Negeri Sarawak

sicomot-comel berkata...

ni yg nak kena usha dulu muka surat 142 neyh ^^

ayie berkata...

nak peha nak peha..haha

zixol berkata...

kenapa muka surat 142? kenapa bukan 143 ke, 148 ke? kenapa kenapa???

arghh

zizidiazora berkata...

wah2... pandai zami wat strategi promotion eak...confirm ada berita menarik di ms 142 nih.

Farhana Sahri berkata...

dah bagi betis..bagi lagi peha (seksi smpi nmpk peha..)..hahaah

::FAIZ FARISH:: berkata...

seksi betul dia.... but dia Comel

Oasis berkata...

Xjumpa lagi kat pasaran. So xleh nak belek-belek paha dia, eh, muka surat tu. Adeh, tersasul.

mr.syazwan berkata...

uhhh

aurat

>.<

tpi mantap kot

^_^

Joe_Hans berkata...

mesti ader org 2 masuk magazine nie kan?? hahaahaha

kyoo reza berkata...

wow..glamour kan skrg..hu3
tahniah

dD Fabulous | sitekateki berkata...

congrats, masuk magazine lagi...hehe

Hazwani berkata...

Peha kecik boleh lar. hahah.

misz molecule berkata...

dah agak mesti ada sambungan. ishk!



nak beli jugak lah..



mesti ada cerita menarik ni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

ada hizami kah di dalam majalah tersebut??

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com