Isnin, 14 Mac 2011

Poster Terbaru Drama Gemilang TV3!



Haha. Tu dia... Poster terbaru drama Gemilang TV3 edisi guru praktikal! Untuk makluman kau, poster ni tidak akan dijual dengan apa harga sekali pon. Cehhh... Berangan siot! Lantak ah. Janji happy! Haha. Eh. Siapa nak masuk dalam poster ni jugak? Nanti aku masukkan ye. Okay? =.=


Anyway, kitorang semua praktikal kat satu sekolah yang sama. Kau bayangkan, dalam satu sekolah tu ada 10 orang guru praktikal. Ramai gile. Siriyes beb. Ni bukan gosip macam melodi. Haha. Kentang habis wa cakap sama lu. For your information, 9 of us datang daripada UPSI. Dan 1 orang lagi daripada UPM. >.<


Syazwa : Nana : Yanti : Aziatul : Eton : Ecah : Hizami : Nas : Zu : Azri


Kitorang kira agak rapat la jugak. Dah dua kali kitorang lepak sama sama. I mean, menghabiskan masa sama sama kat luar sekolah. Eh. Nanti aku update pasal aktiviti yang dah kitorang jalani. Okay? Ngeee... Siapa sangka masa awal awal perkenalan tu, masing masing malu tak ingat dunia. Even senyum pon tak nampak gigi kan. Adeh. Bila dah lama lepas tu, masing masing terus keluar tanduk. Bukan satu dua je, sampai lima enam keluar. Dasat dasat. :P



potpetpotpet : Berkawan biar beribu. Ibu pulak biar satu. Apahal nak ibu banyak banyak?

20 ulasan:

mahirahnazlim berkata...

saya suka poster GEMILANG cikgu ! i like i like ! haha ;p

mahirahnazlim berkata...

mati-mati caya poster cite gemilang haha

.Bintang Biru. berkata...

dasat kau kan. HAHAHAH

zikeryhassan berkata...

gemilang sangat

GaDis eQa berkata...

gemilang btol cikgu saif ni.eh cikgu hizami laa.slh pulak.hehe :)

saouri berkata...

kahkahkahkah...gemilang la sangat kan..

aslann berkata...

patut letak 'Gilang Gemilang Gemerlapan' :P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

wow!!! gemilang nye chekgu2 la ni..enjoy yee menggemilangkan ank bangsa...

ADfeez berkata...

cikgu... sy nk daftar dlm kelas chekgu... buleh? :P

DanieL AdiE berkata...

wah..bestnye ramai guru praktikal..

Ain Jia Zainudin berkata...

wahh..mmg best! hope jd cmtu jgk :)

SyahmiFikri berkata...

pergh!!

kami guru malaysia.. berikrar dan bejanji!! superb la..

tabik spring utk semua cikgu2 msia!

ayie berkata...

eh cikgu gemilang yang free hair xde ke??hehe

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

hahahaha.
aiseh.
ingat kan betul la kot.
jap lagik nengok balik.
tipah tertipu.hahaha

zixol berkata...

best gila 10org satu skolah!..

sicomot-comel berkata...

haha..
zami-zami..

bestnye jadik cikgu ye ^^

Oasis berkata...

Jelesnye....kempunan nak jadi cikgu. Nyesal plak tak tukar jurusan dlu. huhu

shirashiro berkata...

nak cop ckgu yg pkai kemeja stripes tuu , huhu

kechixx berkata...

cikgu gemilang!;)

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Lagi lagi lu kan Zami. Tanduk tak boleh kira dah kot! Kakaka ;D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com