Isnin, 14 Mac 2011

Poster Terbaru Drama Gemilang TV3!



Haha. Tu dia... Poster terbaru drama Gemilang TV3 edisi guru praktikal! Untuk makluman kau, poster ni tidak akan dijual dengan apa harga sekali pon. Cehhh... Berangan siot! Lantak ah. Janji happy! Haha. Eh. Siapa nak masuk dalam poster ni jugak? Nanti aku masukkan ye. Okay? =.=


Anyway, kitorang semua praktikal kat satu sekolah yang sama. Kau bayangkan, dalam satu sekolah tu ada 10 orang guru praktikal. Ramai gile. Siriyes beb. Ni bukan gosip macam melodi. Haha. Kentang habis wa cakap sama lu. For your information, 9 of us datang daripada UPSI. Dan 1 orang lagi daripada UPM. >.<


Syazwa : Nana : Yanti : Aziatul : Eton : Ecah : Hizami : Nas : Zu : Azri


Kitorang kira agak rapat la jugak. Dah dua kali kitorang lepak sama sama. I mean, menghabiskan masa sama sama kat luar sekolah. Eh. Nanti aku update pasal aktiviti yang dah kitorang jalani. Okay? Ngeee... Siapa sangka masa awal awal perkenalan tu, masing masing malu tak ingat dunia. Even senyum pon tak nampak gigi kan. Adeh. Bila dah lama lepas tu, masing masing terus keluar tanduk. Bukan satu dua je, sampai lima enam keluar. Dasat dasat. :P



potpetpotpet : Berkawan biar beribu. Ibu pulak biar satu. Apahal nak ibu banyak banyak?

20 ulasan:

  1. saya suka poster GEMILANG cikgu ! i like i like ! haha ;p

    BalasPadam
  2. mati-mati caya poster cite gemilang haha

    BalasPadam
  3. gemilang btol cikgu saif ni.eh cikgu hizami laa.slh pulak.hehe :)

    BalasPadam
  4. kahkahkahkah...gemilang la sangat kan..

    BalasPadam
  5. patut letak 'Gilang Gemilang Gemerlapan' :P

    BalasPadam
  6. wow!!! gemilang nye chekgu2 la ni..enjoy yee menggemilangkan ank bangsa...

    BalasPadam
  7. cikgu... sy nk daftar dlm kelas chekgu... buleh? :P

    BalasPadam
  8. wah..bestnye ramai guru praktikal..

    BalasPadam
  9. wahh..mmg best! hope jd cmtu jgk :)

    BalasPadam
  10. pergh!!

    kami guru malaysia.. berikrar dan bejanji!! superb la..

    tabik spring utk semua cikgu2 msia!

    BalasPadam
  11. eh cikgu gemilang yang free hair xde ke??hehe

    BalasPadam
  12. hahahaha.
    aiseh.
    ingat kan betul la kot.
    jap lagik nengok balik.
    tipah tertipu.hahaha

    BalasPadam
  13. best gila 10org satu skolah!..

    BalasPadam
  14. haha..
    zami-zami..

    bestnye jadik cikgu ye ^^

    BalasPadam
  15. Jelesnye....kempunan nak jadi cikgu. Nyesal plak tak tukar jurusan dlu. huhu

    BalasPadam
  16. nak cop ckgu yg pkai kemeja stripes tuu , huhu

    BalasPadam
  17. Lagi lagi lu kan Zami. Tanduk tak boleh kira dah kot! Kakaka ;D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com