Jumaat, 25 Mac 2011

Lelaki Seksi?



Lelaki seksi? Okay. Fine. Aku salah baca. Seksis rupanya. Adeh. Baru nak perasan seksi. Kenapa kata seksis? Kenapa tak kata seksi? Demmm... Aku tak kira. Aku tetap baca seksi!!! =.=



potpetpotpet: Good things sometimes come in small packages. ;D

32 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. ahaaa mne button LIKE nih ? mau like like like :)

    BalasPadam
  3. waa...blog aie pun masuk jugak!!tahniah semua!

    BalasPadam
  4. wah! terbaeeekkk! masuk majalah gitu! glamerrrr cikgu!

    BalasPadam
  5. wah! nak siiiiggggggnnnnnn

    BalasPadam
  6. Cikgu Zami, kalau cikgu dah perasan seksi apatah lagi murid..hahaha... mesti seksakan?kan?kan?

    BalasPadam
  7. haha..salah taip kot..

    seksis..macam lagu anita sarawak..
    "seksis seksis seksis"..kan kak nita.."

    BalasPadam
  8. whaaa masuk majalah inTrend!!! hehe sukee..
    ehhh darkbatman.com pon adE?? ehh tetibe. ahakss

    BalasPadam
  9. seksis itu bersifat cenderung ke arah jantina.
    blog lelaki pintu sebelah mungkin bersifat seksis bermaksud blog ni mungkin cakap pasal lelaki sahaja..
    itu maksud seksis.tak paham bukak kamus.
    LOL..

    btw,this blog is just another average blog.the owner is handsome dol!
    hahahaha..

    BalasPadam
  10. bertambah femes da zami lepas ni~ teheeh.

    nasib zoomkan dye, kalau tidak, mana nak cari majalah ni kat egypt ni~

    budak lelaki seksis~

    BalasPadam
  11. adeh..seksa jugak disitu..hahhahaha

    BalasPadam
  12. wow, jami sudah pemes, kekeke

    taniah2

    BalasPadam
  13. lagi sorang blog keluar majalah

    perh...

    anda


    F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O
    lah

    =_=

    BalasPadam
  14. wah...bestnyer!;)

    cikgu seksis!;)

    errr..seksis tu apa bah?;)

    BalasPadam
  15. wohooo.. zami seksis.. hahaha

    BalasPadam
  16. wow...tahniah!dah makin glamour skrg. dulu2 punya header gambar cili merah kan? *jgn silap sudahh*

    BalasPadam
  17. "di blog ini anda boleh membayangkan apa yang mereka suka dan sering lakukan. Mungkin untuk lebih mengenali insan bernama lelaki?"

    hurm..nak kenal boleh?saya nak kenal lelaki.. keh3

    BalasPadam
  18. blog pilihan tuh! blog nih mmg best kot!congrats~

    BalasPadam
  19. pehh!

    mmg hizami seksi dowh! kakakaka~

    BalasPadam
  20. wahhh daa masuk magazine daa zami...;)

    BalasPadam
  21. wah ! msuk mad blog dye..
    tahniah ! tahniah ! :D

    BalasPadam
  22. uih2
    aku terselit la dlm magazine
    hahaha :p

    BalasPadam
  23. wahhhh .mi, xde button like 100x ke kt sni?? heheee..:)

    BalasPadam
  24. waaaaaa.....TAHNIAH!

    BANGGA DGN ANDA!!

    BalasPadam
  25. dia kata seksis,
    sbb kak Nita dok sebut seksis jer kowt,
    hihihihi..

    Apapun tahniah:)

    BalasPadam
  26. Good topic ni.. =D Alang2 tu,aku jemput tuan web n semua yg kunjung sini,j0m2 layan n k0men VIDEO2 aku bermain gitar kapok dan berkaraoke di YouTube channel aku..Kalau ada yg seksi tak pakai baju or cuma pakai boxer je tu,maaf la ye.hehe.. Tp suara x la sedap mana pun.. Klik link YouTube aku ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

    BalasPadam
  27. wow.. pernah beli, tp x prasan lak.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com