Rabu, 23 Mac 2011

Lagu Wajib Karok!



Adeh. Aku nak kongsi salah satu lagu wajib karok aku dengan korang. Ni entry berkonsepkan melukut di tepi gantang semata-mata. Entry yang tidak mendatangkan apa apa faedah. Cehhh... Dah tahu takde faedah, apahal pulak nak update kan? Well well well. Aku memang sengaja buat hal update entry sengal macam ni. Haha. Eh. Nak dengar ke? Sila tekan play button. Kalau korang takut hidung korang berdarah semasa mendengar suara baik punyer cilok aku, baik korang tekan play button lepas tu picit mute serta merta. Melalui kaedah ni, sama je macam korang tekan X button kat sebelah kanan tu. Sengal tak bila aku explain semua pointless points ni? =.=


 Sila sedu sedan sekarang.



potpetpotpet : Jom karok!

46 ulasan:

  1. wah!..boleh tahan la suara cikgu ni..^_^~~ sodap..:D

    BalasPadam
  2. pewiitttt!! agagaaa..

    *telinga berdarah!

    BalasPadam
  3. woahahaha..pasni ujan ke x? XD

    BalasPadam
  4. HAHA,DIA PUNYA TARIK TUH TAKLEH BLAH,KALAH AMY SEARCH KOT =.=

    BalasPadam
  5. ahaks...gelak sorang dengar

    BalasPadam
  6. wah dasat cegu..
    tarik jangan tak tarik.. ;p

    baldu biru jom? ekekek

    BalasPadam
  7. Awie takleh cari makan lepas ni.... rahim Maarofpun....

    BalasPadam
  8. aah lagu nih memg wajib karok kan...haha...

    besh2!

    sdah tag kamuu...
    http://titiknoktah.blogspot.com/2011/03/bloglist-pak-cek-biola-yang-punya.html

    =))

    BalasPadam
  9. ahhaha lepas cite kak limah tu nisa se sume pon suke karok lagu cinta kristal.
    haha smpai kwn nisa ponn nyanyi lagu tuh :P

    BalasPadam
  10. amboiii kemain lagi dia punye tarik tuh..
    btw suare anda sedap ^^

    BalasPadam
  11. ok best!! way better dr f.farish!!
    hahahaha

    part tarik tuh mmg mcm akak ZZ ok..hu3

    BalasPadam
  12. gempak rr...boleh tarik tinggi2...tp dengar lama2 cam nak jd lenggok ziana zain lak... :P

    BalasPadam
  13. sebijik macam anuar zain la....hahahhaha...saper la suara sumbang kat belakang tue....

    BalasPadam
  14. wahhh . sedapnya suara :) bhgian tarik tue kemain ag . besh sgt !!!

    BalasPadam
  15. aiman mentor dgr konpem dia resign

    ziana zain dgr konpem dia kata


    F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O


    ^_^

    BalasPadam
  16. muka bukain main jambu nya ,
    suara mak aii sangat lelaki u all :) haha . nice !

    BalasPadam
  17. sy bbangga sbb sy dah pnah tgk Hizami perform lagu ni LIVE depan mata kepala sy. hahahaha!

    BalasPadam
  18. hahha..pon sedap...........
    cover song hantu kak limah versi rock

    BalasPadam
  19. Siapakah pemilik suara emas itu? hahaha

    Datang offc saya, sign kontrak. Kita terbitkan album. (ada gaya penerbit album tak?)

    BalasPadam
  20. uhuk2.. nak nangis dengar leh? keh3..
    nice one :)) jom karok, tp zami sorg la nyanyi.. haha

    BalasPadam
  21. kepala berdarah sbb dengar smbil hantuk kple...ngee..hahaha

    BalasPadam
  22. Assalamu'alaikum.
    2 tiga menjak ni asyik hujan je kan, no komen no komen hihi.

    BalasPadam
  23. huhu :P tak reti la nk nyanyi lagu nih! tinggi sangat!huhu~

    BalasPadam
  24. lama dah tak karok..cikgu..bila kita nak karok sesama nie?;)

    BalasPadam
  25. yeah..mmg itu lagu wajib zami time karok...

    Suare die.. Peh! Tarik....x menahan..
    menangis Black dgr...

    BalasPadam
  26. hari isnin lepas baru karok.
    yeay yeay.
    hik hik

    BalasPadam
  27. wahhhhh
    hehe

    hype lama x singgah sini
    ;)

    BalasPadam
  28. kannnnnnnnnnnn..patut jadi penyanyi latar boria kan...suara merdu bak salma mentor kan...curlast la hizami...hahhaha...bila mau makan hot dog besaq lg? mai la sini~

    BalasPadam
  29. wah!!!jatuh cinta lahh ngn sore zami!!hahaaaa...power tarik tu..hak2..

    BalasPadam
  30. ahahhaa...ok.. tetibe aku jatuh cintan dengan cikgu nih,.. ahahahhahah.... kasik tarikk...wakakaka

    BalasPadam
  31. huamnagih evergreen gila.aku bajet lagu justin bibir tadik.:)

    lama nya aku x karok.huhu.jeles neyh!

    BalasPadam
  32. dasat bab tarik tu.. kalau ramli ms dengar mesti campak pen mahal.. di cakap.."nak sign.." hehe

    BalasPadam
  33. tolong..tolong...kampung saya hujan lebat lepas dgn cikgu nyanyi!!hahaha...btw, thanks lawat blog sy! (^_^)

    BalasPadam
  34. lagu wajib..baru lepas karok lagu nie aritue..hehhee..

    nati bole berduet plak..hehehe..buek

    BalasPadam
  35. wahhhhhh sedapla suara. seriously!

    BalasPadam
  36. pehh dasat dasat ! pasni boleh la ganti ziana zain . kalau lengkap pakej naik kening sebelah lagi chantekkk !!

    BalasPadam
  37. TOTALLY SPEECHLESS !!~
    mcm sore owg frust jeR ~
    hahaha ~
    *xleh nk benti gelak :D

    BalasPadam
  38. sebutannya sangat jelas yerrr... ;D

    BalasPadam
  39. wowwww
    suara zami ke tuuuuu???
    bila kita nak karok samaaaa?????
    heheheheee

    BalasPadam
  40. aduh! sakit telinga dekat part tarik tu.HEHE.nway,best! =)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com