Jumaat, 25 Mac 2011

Kau Guna Gambar Aku Lepas Tu Kau Add Akaun Facebook Aku??? Kau Memang Teeettt!!!

Klik sampai besar!


See? Ni aku tak puas hati ni. Dah la guna gambar aku, lepas tu boleh pulak kau add akaun facebook aku? Demmm... Kau memang annoying gile beb. Entah macam mana kau boleh slumber badak add akaun facebook aku ni kan. Apa kena dengan kau ni haaa? Kau sengaja nak bagi aku sakit hati ke haaa? Eh. Tiba tiba roh Nasir Bilal Khan datang kan. Adeh. Kau bajet kau handsome sangat ah tu? Guna gambar aku suka suka hati? =.=


Hurmmm... Okay. Fine. Kau guna je la gambar aku tu. Ni aku nak buat pengakuan sikit. Aku memang upload semua gambar aku ni semata-mata untuk kau. Dan sebab tu aku ada letak cop nama aku kat gambar yang kau guna tu. Anyway, aku ada banyak lagi gambar kalau kau nak guna. Jadi, aku nak bagi satu cadangan ni. Kalau boleh, kau buat la setiap satu gambar aku tu satu akaun facebook. Biar meriah sikit facebook ni dengan gambar gambar aku. Boleh? =.=



potpetpotpet : Entah.

63 ulasan:

  1. baek~! saya buat sekarang jugak!

    roh nasir bilal khan? sejak bila dye da jadi arwah ni zami?

    BalasPadam
  2. saba2...sbb ko idola dye kot...bangge lah sikit. cam artis korea gitu...ramai org letak gmba lee min ho jadik profile pic..ngeng tol org tuh..hahaha

    BalasPadam
  3. alahaiiii..
    manusia.. manusia...
    sabar ye zami..
    nisa pon da penah kena...

    BalasPadam
  4. hahaha..sgt jelas kebodohan die..

    BalasPadam
  5. kesian zami..
    tgk kt family dy kt fb tu..bukan tu gambar fatin liyana ke..
    agaknya family dy mmg ske curik gambar org kot..

    BalasPadam
  6. hahaha..cm ape je kn?agknye dye jles kut.klu brani tnjukkn dri;p

    BalasPadam
  7. aduhaii~ Mcmni punye org pun ade..

    BalasPadam
  8. haha.. jom add..hehe.. abdul hurairah.. da macam watak hantu kak limah balik rumah je..hehe

    BalasPadam
  9. eiiiiiiiiiiiii...tak malu betul lah dia nieee...memang dia nie teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

    cikgu sabar oke..tarik nafas panjang panjangggg...oke jangan lepas..

    hheehheheee;)

    BalasPadam
  10. terasa diri anda artis tak bile owg gune gmba??Hahhhha

    BalasPadam
  11. lagi skali?ape punye org da..=.=
    kesian cikgu..:)

    BalasPadam
  12. Hurm..zmn skrg ni mmg rmai sgt c0pycatd0g yg buat fake fb acc bl0gger yg femes2 ni..d0rg nk tumpg glemer k0t...hoho..

    BalasPadam
  13. saba je la hizami rahim.bt0l ckp shafiqa kat ats tue.dye nak jadik cam hizami rahim la k0t.mach0 cam k0rea.kik3.
    ;)
    muke sdirik adew,nk jugak tnjuk muke 0rg len.huhu.

    BalasPadam
  14. sabar ye cikgu zami :))

    kite bakor je die. haha :D

    BalasPadam
  15. aneh gila org tu.eh, entah2 dia suka muka awk hensem.jd dia pinjam gmbar supaya org add dia ramai2.muahaha.

    BalasPadam
  16. adek die siap, fatin liyana jadi adek die. Memang tak leyh blaaaa.

    BalasPadam
  17. dh wat jahat pun, be smart la kan
    kan dh kantoi..haha

    BalasPadam
  18. dh wat jahat pun, be smart la kan
    kan dh kantoi..haha

    BalasPadam
  19. relax relax..
    tarik napas pepanjang bro!

    BalasPadam
  20. hahaha..tergelak baca komen ayie..

    "abdul hurairah.. da macam watak hantu kak limah balik rumah je."


    wakakakaka....

    BalasPadam
  21. seyes lawak!! pekejadah amik gmbar org..xsnonoh btul.. hoho

    BalasPadam
  22. uisshhh!! baek sungguh itu olang...
    mungkin dy nk popularkn zami x??
    atau dy malu menepekkan wjhnye di fb...barangkaly..pape pn,sbo ye..doakan dy sedar jer :)

    BalasPadam
  23. ceh. tak boleh blah. dah guna gambo org, p add pulak tu. apa punya tuurrr

    BalasPadam
  24. i hate imposter! grr~ i penah kena gini di myspace few years back. dah la guna gambar kita, suka hati tukar nama, add pulak kita, sambil sent msg, "hye bitch". terbakar betul hati. bila report kat admin myspace, amek masa 2-3 tahun utk remove page imposter tu. tu pon byk btul procedures kena ikut. sampai menyampah.

    BalasPadam
  25. adeh.. mcm2... idola dia kot.. heheh..

    BalasPadam
  26. nmpknye
    dia peminat setia hizami li! ngeh3..

    BalasPadam
  27. BANGANG!!!! hahahahaahha... kesian diorg.. hahaha

    BalasPadam
  28. itu tandanya glamer dah...hehehe



    New Entry: Heel: Harus aku cerewet

    BalasPadam
  29. hahahah..pelik sungguh dia.. HAHHAHA

    BalasPadam
  30. abdul hurairah mustafa.
    yeay nama baru!

    hai abg abdul hurairah...

    wakaka ;p

    BalasPadam
  31. Sebab hizami Popular sangat, dia nak tompang glamer la tu

    BalasPadam
  32. sabar2..
    dye nak merase jugak glamer kot.. :P

    BalasPadam
  33. hahah...zami...ko telah menjadi pujaan hatinya...sila bc ala2 citer pendekar bujang lapok tuh...

    BalasPadam
  34. haha, tak ke sengal pergi add tuan pnye gambar. cerdik la sket klau nk curi gmba pun =.='

    BalasPadam
  35. dia admire la tue ahaks

    BalasPadam
  36. budak lelaki sebelah pintu kan popular.
    peminat zami la ni kot. huu~ :)

    BalasPadam
  37. Hahaha...sangat setuju ngan Adie, jelas sangat menunjukkan kesengalannyer...bodossss....

    BalasPadam
  38. tindakan mereka ini seperti menampal pelekat didahi sendiri dan menulis saya pencuri gambar.

    roh karan singh walia

    BalasPadam
  39. nasir bilal khan..jap...bukan siaht walafiat ke dia atas dunia ag?

    heee..
    nak gak guna gambar kamu..
    boleh?
    tolong meriahkan faceboook degn gambar kamu..
    menyahut seruan kamu..!!!
    tettt

    BalasPadam
  40. nasib name abdul hurairah..
    lau abi hurairah?da leh masuk geng kak limah dan geng kampung pisang..

    BalasPadam
  41. orng femes. sampai gambar pun nak kena cilok.. hati2lah, nntikan bnda lain plak yg kena cilok.. huhu

    BalasPadam
  42. hahaha..

    bengong..
    dah taw cilok gmbr org,pegi nak add empunya tuan gmbar sape suroo..

    adoyai..

    hm,,sian zami..
    ni lah akibat org hensem sgt ^^

    BalasPadam
  43. rileks la... awk tu dh jd public figure... so, kena redhala dgn dugaan.. hihihi

    BalasPadam
  44. la itew mcm kah?
    dah guna pic org,
    pastu dgn selambernyer mengADD tuan punya gambar,
    ish ish ish

    BalasPadam
  45. Kahkahka...byk kes cam ni bro. Pernah jugak kena. Tapi yg x bestnya dak tu blh melacur kat facebook guna akaun kita. Mau tak sakit hati. Apa kaa kwn2 or org kampung nanti kan.

    Drg ni sama ada peminat fanatik atau org yg tak leh terima kenyataan dgn apa yg ada.

    Adeh...blh cam tu

    BalasPadam
  46. pergghhh~ perghhhh~ perghhh~ nak perghh jugak! tak leh bla la kan kan. suka suki je cilok gambar orang. admire sangat kat bro ler tuh hehehe =)

    BalasPadam
  47. ade mksud tersirat die tu kot.
    err tp mcm tettt la. tembak je laju2

    BalasPadam
  48. ahahahha
    ape ke bangang manusia itu..
    ahahhahaha,.sengall

    BalasPadam
  49. haha..giler ko~
    lelaki admire lelaki? xtau nak kate ape da nie =.='

    BalasPadam
  50. member pn terkena gak mcm ni.org guna pic dia untuk buat fb segala.mcm mana nk buat ek?report tu?

    BalasPadam
  51. saman je.. ape susah. kate da watermark

    BalasPadam
  52. bukan setakat meriah, malah ley menaikkan populariti hizami rahim lagi... glemer..macam artis i tell u..huhu

    BalasPadam
  53. ramai da kes org guna pic org lain
    huhu
    takut2

    BalasPadam
  54. budak tu nk btaw yg ko tu hensem.. hahaha...:D

    BalasPadam
  55. haha,,fanatic sangat tu..kikiki

    suke bace cara u tulis..^__^

    new entry: cerita budak sengal : shieldtox

    BalasPadam
  56. huhu..susah gak jadi popular nie...

    BalasPadam
  57. haii,,macam2..dia terlampau obses kat awak tu kot..

    BalasPadam
  58. macam-macam ragam manusia ni kan. tak punya identiti sendiri sebab tu guna pakai gamabar orang -.-

    BalasPadam
  59. ade sorg lgy nie ciplak pix awk ~ nme dye lm fb hizami mie. . sy da report dye ~ t na kasi tau at sume kwn2 fb sy bia dyeor report mamat yg ta sdar dri 2 eq?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com