Jumaat, 25 Mac 2011

Kau Guna Gambar Aku Lepas Tu Kau Add Akaun Facebook Aku??? Kau Memang Teeettt!!!

Klik sampai besar!


See? Ni aku tak puas hati ni. Dah la guna gambar aku, lepas tu boleh pulak kau add akaun facebook aku? Demmm... Kau memang annoying gile beb. Entah macam mana kau boleh slumber badak add akaun facebook aku ni kan. Apa kena dengan kau ni haaa? Kau sengaja nak bagi aku sakit hati ke haaa? Eh. Tiba tiba roh Nasir Bilal Khan datang kan. Adeh. Kau bajet kau handsome sangat ah tu? Guna gambar aku suka suka hati? =.=


Hurmmm... Okay. Fine. Kau guna je la gambar aku tu. Ni aku nak buat pengakuan sikit. Aku memang upload semua gambar aku ni semata-mata untuk kau. Dan sebab tu aku ada letak cop nama aku kat gambar yang kau guna tu. Anyway, aku ada banyak lagi gambar kalau kau nak guna. Jadi, aku nak bagi satu cadangan ni. Kalau boleh, kau buat la setiap satu gambar aku tu satu akaun facebook. Biar meriah sikit facebook ni dengan gambar gambar aku. Boleh? =.=



potpetpotpet : Entah.

63 ulasan:

adrinaqamarina berkata...

baek~! saya buat sekarang jugak!

roh nasir bilal khan? sejak bila dye da jadi arwah ni zami?

syafiqashafie berkata...

saba2...sbb ko idola dye kot...bangge lah sikit. cam artis korea gitu...ramai org letak gmba lee min ho jadik profile pic..ngeng tol org tuh..hahaha

Nisa Menaip berkata...

alahaiiii..
manusia.. manusia...
sabar ye zami..
nisa pon da penah kena...

DanieL AdiE berkata...

hahaha..sgt jelas kebodohan die..

atyn berkata...

kesian zami..
tgk kt family dy kt fb tu..bukan tu gambar fatin liyana ke..
agaknya family dy mmg ske curik gambar org kot..

nur onie berkata...

hahaha..cm ape je kn?agknye dye jles kut.klu brani tnjukkn dri;p

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

aduhaii~ Mcmni punye org pun ade..

ayie berkata...

haha.. jom add..hehe.. abdul hurairah.. da macam watak hantu kak limah balik rumah je..hehe

kechixx berkata...

eiiiiiiiiiiiii...tak malu betul lah dia nieee...memang dia nie teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet...

cikgu sabar oke..tarik nafas panjang panjangggg...oke jangan lepas..

hheehheheee;)

Finaz Jaafar berkata...

terasa diri anda artis tak bile owg gune gmba??Hahhhha

cancerGreen berkata...

lagi skali?ape punye org da..=.=
kesian cikgu..:)

MiSz fiFiEyQa berkata...

Hurm..zmn skrg ni mmg rmai sgt c0pycatd0g yg buat fake fb acc bl0gger yg femes2 ni..d0rg nk tumpg glemer k0t...hoho..

0nlY_tRah berkata...

saba je la hizami rahim.bt0l ckp shafiqa kat ats tue.dye nak jadik cam hizami rahim la k0t.mach0 cam k0rea.kik3.
;)
muke sdirik adew,nk jugak tnjuk muke 0rg len.huhu.

Puteri Iqa Izyan berkata...

sabar ye cikgu zami :))

kite bakor je die. haha :D

arep_lockermonth berkata...

entah ape tujuan die kan!huhu :P sengal~~

arepnakbebel: bintang ku malap!kenapa ek?

syairahmohdanuar berkata...

aneh gila org tu.eh, entah2 dia suka muka awk hensem.jd dia pinjam gmbar supaya org add dia ramai2.muahaha.

nisaGemok berkata...

adek die siap, fatin liyana jadi adek die. Memang tak leyh blaaaa.

lea berkata...

dh wat jahat pun, be smart la kan
kan dh kantoi..haha

lea berkata...

dh wat jahat pun, be smart la kan
kan dh kantoi..haha

-hanyaaku- berkata...

relax relax..
tarik napas pepanjang bro!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

hahaha..tergelak baca komen ayie..

"abdul hurairah.. da macam watak hantu kak limah balik rumah je."


wakakakaka....

Mra Mastura berkata...

ayooo..

Nurul Wahidah berkata...

seyes lawak!! pekejadah amik gmbar org..xsnonoh btul.. hoho

cIk IRa NuR HeaRT berkata...

uisshhh!! baek sungguh itu olang...
mungkin dy nk popularkn zami x??
atau dy malu menepekkan wjhnye di fb...barangkaly..pape pn,sbo ye..doakan dy sedar jer :)

bedpet berkata...

ceh. tak boleh blah. dah guna gambo org, p add pulak tu. apa punya tuurrr

Fifi Rahmat berkata...

i hate imposter! grr~ i penah kena gini di myspace few years back. dah la guna gambar kita, suka hati tukar nama, add pulak kita, sambil sent msg, "hye bitch". terbakar betul hati. bila report kat admin myspace, amek masa 2-3 tahun utk remove page imposter tu. tu pon byk btul procedures kena ikut. sampai menyampah.

mR.sYaH berkata...

adeh.. mcm2... idola dia kot.. heheh..

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

nmpknye
dia peminat setia hizami li! ngeh3..

AfiQ berkata...

BANGANG!!!! hahahahaahha... kesian diorg.. hahaha

zahidah dihaz berkata...

itu tandanya glamer dah...hehehe



New Entry: Heel: Harus aku cerewet

mahirahnazlim berkata...

BAKO bako ! hehe

-aqmalazmi- berkata...

hahahah..pelik sungguh dia.. HAHHAHA

NuR 'aQiLaH berkata...

abdul hurairah mustafa.
yeay nama baru!

hai abg abdul hurairah...

wakaka ;p

::FAIZ FARISH:: berkata...

Sebab hizami Popular sangat, dia nak tompang glamer la tu

LAILA berkata...

sabar2..
dye nak merase jugak glamer kot.. :P

tieha ismail berkata...

hahah...zami...ko telah menjadi pujaan hatinya...sila bc ala2 citer pendekar bujang lapok tuh...

asybedazzle berkata...

haha, tak ke sengal pergi add tuan pnye gambar. cerdik la sket klau nk curi gmba pun =.='

Just.wanie berkata...

dia admire la tue ahaks

a i d a ; berkata...

budak lelaki sebelah pintu kan popular.
peminat zami la ni kot. huu~ :)

zizidiazora berkata...

Hahaha...sangat setuju ngan Adie, jelas sangat menunjukkan kesengalannyer...bodossss....

Jey Yusuff berkata...

tindakan mereka ini seperti menampal pelekat didahi sendiri dan menulis saya pencuri gambar.

roh karan singh walia

shams berkata...

nasir bilal khan..jap...bukan siaht walafiat ke dia atas dunia ag?

heee..
nak gak guna gambar kamu..
boleh?
tolong meriahkan faceboook degn gambar kamu..
menyahut seruan kamu..!!!
tettt

shams berkata...

nasib name abdul hurairah..
lau abi hurairah?da leh masuk geng kak limah dan geng kampung pisang..

WanFadhilah berkata...

orng femes. sampai gambar pun nak kena cilok.. hati2lah, nntikan bnda lain plak yg kena cilok.. huhu

sicomot-comel berkata...

hahaha..

bengong..
dah taw cilok gmbr org,pegi nak add empunya tuan gmbar sape suroo..

adoyai..

hm,,sian zami..
ni lah akibat org hensem sgt ^^

the GirL berkata...

rileks la... awk tu dh jd public figure... so, kena redhala dgn dugaan.. hihihi

Cik Wanie Ghani berkata...

la itew mcm kah?
dah guna pic org,
pastu dgn selambernyer mengADD tuan punya gambar,
ish ish ish

Oasis berkata...

Kahkahka...byk kes cam ni bro. Pernah jugak kena. Tapi yg x bestnya dak tu blh melacur kat facebook guna akaun kita. Mau tak sakit hati. Apa kaa kwn2 or org kampung nanti kan.

Drg ni sama ada peminat fanatik atau org yg tak leh terima kenyataan dgn apa yg ada.

Adeh...blh cam tu

Hafidzah Hafidz berkata...

pergghhh~ perghhhh~ perghhh~ nak perghh jugak! tak leh bla la kan kan. suka suki je cilok gambar orang. admire sangat kat bro ler tuh hehehe =)

i am S!L4H.. berkata...

ade mksud tersirat die tu kot.
err tp mcm tettt la. tembak je laju2

yad'z berkata...

ahahahha
ape ke bangang manusia itu..
ahahhahaha,.sengall

Brother AShraf berkata...

haha..giler ko~
lelaki admire lelaki? xtau nak kate ape da nie =.='

momochan berkata...

member pn terkena gak mcm ni.org guna pic dia untuk buat fb segala.mcm mana nk buat ek?report tu?

SyedGraphiX berkata...

saman je.. ape susah. kate da watermark

...HaidaHomari... berkata...

bukan setakat meriah, malah ley menaikkan populariti hizami rahim lagi... glemer..macam artis i tell u..huhu

Eazy Izzuddin berkata...

ramai da kes org guna pic org lain
huhu
takut2

putryteya berkata...

budak tu nk btaw yg ko tu hensem.. hahaha...:D

Faziera berkata...

haha,,fanatic sangat tu..kikiki

suke bace cara u tulis..^__^

new entry: cerita budak sengal : shieldtox

Juz Call Me Sharz berkata...

huhu..susah gak jadi popular nie...

BalqeesAmanda berkata...

haii,,macam2..dia terlampau obses kat awak tu kot..

Miza Yusof berkata...

macam-macam ragam manusia ni kan. tak punya identiti sendiri sebab tu guna pakai gamabar orang -.-

LittleGurl berkata...

sepak laju-laju..grrr

Sweet Princess berkata...

ade sorg lgy nie ciplak pix awk ~ nme dye lm fb hizami mie. . sy da report dye ~ t na kasi tau at sume kwn2 fb sy bia dyeor report mamat yg ta sdar dri 2 eq?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com