Rabu, 30 Mac 2011

Gambar Pilihan Minggu Ini - Biodata Cikgu

Aku tengah syok syok tanda buku latihan, tiba tiba boleh terjumpa ni!!!



potpetpotpet : Lecturer aku datang tadi. Errr... Esok la aku cerita! XD

54 ulasan:

  1. mesti tu buku budak pompuan akn???hahaha...
    dah jadi hot stuff kat sekolah tu.... sampai student pon crush ngn cikgu.. hahaha

    BalasPadam
  2. SUDAH!!! zami,ish2...bdk skolah skrg nie gatai sungguh..HAHA
    XD

    BalasPadam
  3. cikgu ke..ooo,,hot teacher la nie..

    BalasPadam
  4. hai..gatai nye anak murid tue..hihi

    my link:
    http://quraishahir.blogspot.com

    BalasPadam
  5. cikgu, nak biodata jugak lah ! HAHA

    BalasPadam
  6. hahaha budak2 skang. ckgu pun kene ngorat

    BalasPadam
  7. waaaahhh cikgu glamerr gituu..dh ade peminat..heheeheh~

    BalasPadam
  8. pehh cikgu hotsetaff . tapi apesal bila saya tengok gambar tu , saya rasa macam penah buat dulu ? hurmmm.....

    BalasPadam
  9. budak2 sekolah zaman sekarang..dah pandai! hehe :D

    BalasPadam
  10. naaa.ade lah tu ..:P crushing wit her sir . :)

    BalasPadam
  11. Haha, Pintar Betul Budak skrg... nak biodata... tulis kat buku.. hahahahaha. Gatal betul.

    BalasPadam
  12. ape ko ajar kat budak2 ni zami!! HAHA..cam best je jadi cikgu..HAHAHAHA

    BalasPadam
  13. fullamak !!

    cikgu zami ade peminat budak kicik arr..

    budak form bape tuh zami???

    jom la share2 ngn kitorang ^^

    BalasPadam
  14. cikge emcem.. kena ngurat lee. ahahaha

    BalasPadam
  15. cikgu zami ada peminat :))

    BalasPadam
  16. dlu kt skool adelah sorang dua kwn sy yg mcm tu..mnggatal ngn cikgu.keh keh keh.
    hebatlah hizami!dak darjah bape tuh?

    BalasPadam
  17. ahahhaha biodataaa??????
    tu aktiviti zaman sekolah ajee :D

    BalasPadam
  18. hahah..pas ur eja cikgu silap.. HAHHA. kantoi doe

    BalasPadam
  19. Cikgu jadi serba salah...confirm. Nasib baik budak2 kan..

    BalasPadam
  20. tak boleh blah.kehkehkeh

    BalasPadam
  21. budak darjah bape tuh?
    wah wah wah budak2 zaman sekarang.
    advance
    naseb baik tak mintak kat fesbuk
    hahaha

    BalasPadam
  22. Gile kentang la kan. Haha, cikgu hizami ade peminat yang berani confess ni oke ! HAHA

    BalasPadam
  23. eja pon salah lagi dah gatal, hahahaha :)

    BalasPadam
  24. bdk2 la ni maju benor laaa...cikgu pon nk test ek...hehehehe

    BalasPadam
  25. biase aa tu kalau cikgu hndsome baru masuk skola. hahaa

    tapi kitorang takde laa smpi minta biodata. usha usha je. hahaa ;D

    BalasPadam
  26. wehhh, harus ler.. agak2..simpan jelah jambang.. tengok hotstuff lagi x? haha..

    BalasPadam
  27. ahahaha ~
    ader jgk bdk2 cm2 zaman skunk ..
    aiyooo xP

    BalasPadam
  28. bwahahahaha!!!!
    teringat time skola dulu

    BalasPadam
  29. haha..balas balik bg link blog la..hehe

    BalasPadam
  30. hahaha..cikgu yang di sukai oleyh anak murid,..=D

    BalasPadam
  31. hahaha ada org minat cikgu zami la..wuuwuwu..mesti dwang lawan siapa dpt biodata cikgu zami dialah palaing terer.hehehhe :D

    BalasPadam
  32. mak ai...
    budak g kot da mgtai yerk..
    ehehe
    babap montot tw ar..
    hua3
    :P

    BalasPadam
  33. mungkin dah ada anak murid yang tersangkut..hehehehehe..

    BalasPadam
  34. ni tulis sendiri ke pe cikgu??...hua3

    BalasPadam
  35. tshu-ZAMI melanda..

    haha!

    BalasPadam
  36. comel gile lah budak tu! =p

    BalasPadam
  37. secret admire tuh... confirm minat giler kat cikgu zami.hahaha....

    BalasPadam
  38. hahaha. tak sangka budak2 zaman sekarang main biodata lagi eh. ingatkan dah advance mintak fb ke ape kan. muehehe :D

    BalasPadam
  39. tu diaaa
    cikgu ensem sangat
    sape suruh?




    hhhahahahaha

    BalasPadam
  40. pe la minta biodata..ajak la pergi dating terus ke,tgk wayang ke, baru la rare sket..

    BalasPadam
  41. SKANDAL DENGAN ANAK MURID EK!!! Hehe...report KPM. Hehehe.

    BalasPadam
  42. comey tulisan..
    drjah brape ni..,,??
    ish pndai tul bdak tu..gatai ea?

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com