Sabtu, 12 Mac 2011

Ce Teka! Ce Teka! Eh. Bukan Teka Teki!



Assalamualaikum warah matullahi wabarakatuh. Dan salam sejahtera.


Hoyeh hoyeh! Aku dah start cuti sekolah beb. Seminggu tuuu... Kau mampu cuti seminggu? Kalau mampu, tahniah diucapkan. Kalau tak mampu, hahaha digelakkan. Adeh. Aku happy gile ni. Ni kira first time ah aku tak pergi sekolah dalam tempoh yang agak panjang. Siapa kata aku tak penat pergi sekolah? For your information, tiap tiap hari aku balik pukul 5 petang. Tak pernah awal beb. Eh. Kecuali Jumaat! Siriyes dah macam kerja pejabat. Huaaa... Sila balingkan seketul simpati kat aku.


Memandangkan aku dah start cuti, aku akan meluangkan masa sebanyak mungkin bersama blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni. For the next entry, aku dah bagi klu melalui gambar kat atas tu. Ce teka ce teka! Aku pergi mana tu? ;)


potpetpotpet : Siapa tak rindu aku? Aku!!!

40 ulasan:

meaw berkata...

yeayyyyyyyyyyyy! da cuti sekolah ye bang..HAHA..happy holiday :P

.Bintang Biru. berkata...

terapang pang kat belakang ko ada tulis ZOO MELAKA !

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE berkata...

yeah tu zoo melaka :)

arep_lockermonth berkata...

hoho :P zoo melaka la!!seronok la cuti seminggu~~~

Cik Ungu Kamila berkata...

happy holiday XD

Zala Wajik berkata...

selamat bercuti :)

mahirahnazlim berkata...

budak sekola cuti cikgu triple eksaited hahah selamat bercuti !

ruki27 berkata...

yep... kompem...zoo melaka....teringin nak pi...tp kekwn dgn pnuh kepoyoan mengutuk...cet...tahniah r dpt ke zoo~

sicomot-comel berkata...

selamat bercuti cikguu zami ^^

wahh,,rindu giler nak bace entri zami lah ..hihi..

pi zoo mlka??tak ajak pun..huk3

SyahmiFikri berkata...

gud bro!

dah lama tak terjah sini koet!

Budak Chomot berkata...

Pergi zoo bukan nak ajak murid ni haa ! Huhu :D

little ain berkata...

pegi bejalan jalan.

Az-Zahra Fauzee berkata...

cikgu!

saia tak rindu cikgu gak...
lalala~
rindu entri cikgu je..
hahaha~

Nur Farah Hani berkata...

wah rindu rindu.. jawab cam ni boleh.. ahahaha...gurau jerk:P

tak yah teka.. Zoo melaka.. terang tang tang da tulis.. hadiah!! ;p

asfz lily berkata...

cekgu pegi zoo sowang2 jek?
hahaha~

nolyumar berkata...

kadang nampak hensem ko ni,kadang x hensem pon. hehe.. tapi gambo ni hensem. =)


http://inilablogaku.blogspot.com

kechixx berkata...

zoo melaka...rindu tulisan cikgu!

selamat bercutiiiiiiiiiii;)

nisaGemok berkata...

Cikgu Hensem, eyh bukan, Cikgu Hizami pergi Zoo kot.

Azmizam berkata...

welcome back :)

ayie berkata...

perghh budak belakang tu da popular la..hehe

alyana hamdan berkata...

hahaha...jawapan dah tersedia..so jawpan nye
ZOO MELAKA...nampak dipicca tu hah..hehe..

chenta berkata...

lain kali, blurkan la dulu background..baru eksaited nak jawab..heheh :P

najihah sahami berkata...

haha..poyos la zami. blog ni dah terbai gila. lama xbagi nafkah ea..sob2,.sian kat blog ni.
:P

uits...gi zoo ea..melawat mmber kat zoo tu kan kan kan?

❤フィザAzhafizah berkata...

buat class d zoo plak..chaiyukk

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

cikgu..sibuk ye..huhu..saya x cuti pun..nanti ngajar kat sekolah saya ye..kalau cikgu zami ngajar agak2 ada kelas tambahan x ye?

DanieL AdiE berkata...

Kacang!!

KAT ZOO..

sile beri sy hadiah..

asybedazzle berkata...

cikgu, slmt bercuti2 heee

KAMIHIDUP berkata...

ko dh jadi cikgu ke baru praktikal???

kembatolo™ berkata...

ehem ! ramai tunggu ko zami. haha

Nur berkata...

mampu2..da dua bulan plak cuti..ngeh3

zizidiazora berkata...

Yeayyyy zami dah kembali...seriyes gue rindu amat sama kamu...hahaha.... Ni nak tanya menatang apa yang kat belakang tuh. Dulu pegi zoo melaka tak penah nampakpun menatang tu. Pelik gak badan ijau berkaki biru..

cancerGreen berkata...

wah...cikgu dah kembali!:D Selamat bercuti sekolah ye cikgu ^_^~~

terang2 nampak zoo melaka! bijak x sy cikgu??hehehe:D

i am S!L4H.. berkata...

nmpknye legasi BLSP akan meriah stat hari ni. erkkk~

adehh nape la x cuti same ngn skolah. T___T

princeshetaki berkata...

Selamat bercuti... :)

Mra Mastura berkata...

cuti cuti.! x rindu!

ardinihumaira berkata...

selamat bercuti zami!

Yong Sofea berkata...

zami patutlah dah lama menghilang. bz rupenye :)

mekdior tuss berkata...

da kene sampuk hantu k.limah ea...
ce teka...ce teka...!!

Dzara Comoth berkata...

nie pic dlm fb...kan3...
cuti2 kat mne eh???
cam best jew..huuhhu..cdey bab xcuti

Khairul Izzadyudin Kamis berkata...

yang belakang tu pakai baju hijau handsome giler. . .kenapa harus ada dia di belakang? haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com