Khamis, 17 Mac 2011

Aku Jumpa Contest Paling Senang Di Dunia! Sila Percaya!



Cehhh... Mentang mentang aku kata aku jumpa contest paling senang di dunia, gambar yang ditonjolkan kali ni secara tak sengaja mempamerkan wajah sedikit riak. Boleh? Astaghfirullah al azim. Ngeee... Anyway, here's a new contest by Dunia Gadis Si Bintang Biru dan Saya, Blog Dan Dot Dot Dot. Wow. Sampai dua orang blogger sekali? Dasat dasat. Dah macam kes nak gi tandas pulak dah kan. Biasa ah. Nak gi tandas ni kena berteman sebab takut sorang sorang. What the? Tiba tiba bagi contoh yang takde kena mengena. =.=


Apakah spesies contest yang dianjurkan oleh Dunia Gadis Si Bintang Biru dan Saya, Blog Dan Dot Dot Dot ni sampai aku bajet contest ni paling senang di dunia? Jeng jeng jeng. Sila berdebar-debar sekarang. Nak tahu tak nak tahu tak? Boleh klik pautan kat bawah ni. ;)




Masalahnya sekarang, tak susah langsung kot! Semua gambar blogger femes, kecuali gambar blogger kedua tu je yang suam suam kuku. Adeh. Rugi gile kau tak join. Siriyes wa cakap sama lu. Siapa tak join contest ni memang tolak rezeki ah. Apalagi? Join ah! Senang gile beb. Dah dah. Aku kata join sekarang! Kau tak reti reti lagi? =.=



potpetpotpet : Aku naik penimbang berat elektronik tadi. Eh. Penting ke beritahu elektronik? Haha. Guess what? I gained some kilos!!! T.T

43 ulasan:

Mra Mastura berkata...

memang senang!!! nak join! keh4

MaTNaggeR berkata...

paling susah kot haha @.@

saouri berkata...

oi oi.....penimbang ngan kontes nie pe kene mngena...hahaha....gud luck der...^_^

Nadhirah-chan berkata...

cepatnyerr dah timbul entry ni kehkehkeh . tq !

AfiQ berkata...

adeh!! yg no 2 tu sape eyh?? pergh! baru ingat nk join..tp soalan yg no 2 tu susah sgt kot! huhuh

asfz lily berkata...

susah gile mak aihh...
exam aku pon susah lagi..eh..
aahahahaha

NuR 'aQiLaH berkata...

kalau tak percaya sila tepuk dahi kan? haha

zizidiazora berkata...

hahaha...sila jga tang perut tu yek. Yang lain naik tak per...

kechixx berkata...

hahahahaaa....kelakar;)

feeqa rayyan berkata...

wah2 i think there should be one word that suitable for u...it goes like...the more ur follower, the more weight u will gain hehe;) juz joking but weight doesn't matter coz u fames already;p

Azmizam berkata...

cik epal jumpa budak lelaki sedang bercakap dgn ben asshaari,lol HAHAHA. yg lagi sorang tu tak kenal #apekesha

muniraksasa (; berkata...

asal muke ko nak bongkak situ? HAHA dan asal muke ko nak LIN DAN haa? aku rase nak sepak je. HAHA *aku abaikan contest teka2 ni. maaf ;p

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

blogger kedua 2 aku ase paling femes kowt! haha.

FarhanaDr berkata...

Mak aihhhh!!!! Senang tue!!! Aicecece.. Meh sape yang cakap blogger kedua tu suam2 kuku, meh nak goreng dia jadi hot dan hangat meh!! Hahaha.. :p

Pssttt.. Patut laa para guru dua orang tu dok bergosip dalam twit twit.. Ewahhhhh.. :p

Fiq Fikri berkata...

no 2 tu xbape nk cam...
no 3 aku kenal

iqbalhakimi berkata...

haha..ko pun salah seorang yang femes gak...moge menang bro..

yad'z berkata...

warrr... cambest...cambest

DanieL AdiE berkata...

Ala...nak join jugak..
bole x?

EkaBukanMakcikKau berkata...

mulamula aku nak komen pasal entry kau ni . tapi lepas tengok muka kau aku nak cakap

hey mamat muka kau macam aidil zafuan dan kembarnya zaquan adha der . ishish

Ain Jia Zainudin berkata...

eheehee..cet..yg no2 tu..uiseh..payah btol lah nk tau sape..
:P

arep_lockermonth berkata...

xleh join la! xkenal x kenal!! hhahaha! yang kenal cume no.2 and 4 je!!laalala~

aida saharudin berkata...

adeh! yang no2 tu paling susah T.T

HAHA

ayie berkata...

ala susah la contest ni..dak pandai addmath je bole..hehe

hafiz berkata...

zami nape kurus nie?????? siyes mna isi2 kamooo kna baham gan student kamoo kew hahahah.......siyes terkejut heheheheh jgn mrh heheh

Oasis berkata...

Bayak betul contest sejak akhir2 ni kan...Tak terdaya nak ikut yang mana satu.

http://wadi-oasis.blogspot.com/2011/03/petua-muka-nampak-manis-dan-tangan.html

eira berkata...

iye ke senang????hmmmm...jap ea..

eira berkata...

iye ke senang??hmm..jap eaa..

Myvitrd berkata...

no.3 tu sapa eh..yg lain aku kenal.. hehehe

Finaz Jaafar berkata...

ahahaha..blogger kedua tu paling susah..lalalalala~
yo jeh

Nur Farah Hani berkata...

tahu tak apaa... senang giler.. kecuali number 3 yang berapa jelas.. y lain jelas yang amat.. ekekeke

tapi hdiahnya lumayan seyh..
ahahha... num 2 tuh tak leh nak cakap apa.. :P

nurayunni berkata...

haha..gmbr xleh tahan..:)

Fahmi berkata...

http://beritabolasepak.blogspot.com/2011/03/keputusan-liga-juara-juara-16032011.html

::FAIZ FARISH:: berkata...

mcm seronok plak...

Frantz Dylandy (FD) berkata...

alamak... dri dlu smpai sekarang alah pada contest... hehe

si.budak.deghil berkata...

ceh muke sendri masok contest pon nk join ek bro..hahaha..

no 2 tu ssh sgt nk cam...org malaysia keh..?? kah kah kah kah =P **kiddin**

DylaOuhLalaa berkata...

errrr, yg no 2 tu paaaaling susah =.='

shams berkata...

no 2..
hm cam pnh nampak..

tomatokering :) berkata...

waa~no 2 ngn 3 xcam la.. kne explore bnyk nih..hehe

WanFadhilah berkata...

eerrkk. senang ke? hahaha.. cam susah jugak la..hehhee

Di Sebalik: Aku Dah Tengok Hikayat Merong Mahawangsa!!!

sehaaa berkata...

this is my first visit hereeee :)

err.. yang nombor 2 tu spe ekh ekh ekh? hahahah :P

Yuni Aisyah berkata...

promote kontes nampk..hehe....ape pon all da best..:D

.Bintang Biru. berkata...

terharu wei terharu. gatai. sila lempang aku kuat2. HAHHAHA~ =.=''

OrangBiasa berkata...

aku suka baju kao.. mana nak rembat eh?

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com