+ -

Pages

Design Blog Paling Comel Setakat Ini

Terima kasih daun keladi! Kepada siapa pulak ni? Jeng jeng jeng. Perlu ke sampai nak buat bunyi-bunyian bagi saspen? Saje je. Takkan tak boleh kot? Eh. Aku tercakap sorang sorang pulak. Terima kasih wahai Gadis Cicak & Lelabah! Sebab? Sila bukak mata kau besar besar sekarang. Nampak tak nampak tak? Ni haaa blog aku ni, dah tukar design dia kot. Lawo gile beb! Siriyes. Aku memang salute habis dengan Gadis Cicak & Lelabah tu. Bertuah la siapa dapat kahwin dengan dia. Sebab? Boleh dapat perkhidmatan percuma design blog tuuu. Erk. =.=


Macam mana pulak Gadis Cicak & Lelabah ni tiba tiba boleh nak tukar design blog aku ni? Sebab aku dah kahwin dengan dia la. Boleh? Haha. Okay okay. Aku join Contest Nak Menang Blog Header Makeover ni pada suatu masa dulu. Cehhh ... Bajet macam lama je bunyi dia. Adeh. So, ni la hadiah dia. See? Dah lawo dah blog aku ni kan? Eh. Kau boleh mogok sekarang sebab blog kau tak lawo macam blog aku. Dan aku memang kejam malam ni sebab aku tak tahu nak taip apa lagi dah. =.=


Aku suka gile dengan header ni! ;)


Siapa nak tukar design blog?
Sila hubungi Gadis Cicak & Lelabah sekarang.
Eh. Dia takde jual cicak dengan lelabah.
Kau jangan nak pandai pandai order cicak la lelabah la kat dia.
Terajang nak terajang nak?



potpetpotpet : Apa kau rasa?
5 Budak Lelaki Sebelah Pintu: Design Blog Paling Comel Setakat Ini Terima kasih daun keladi! Kepada siapa pulak ni? Jeng jeng jeng. Perlu ke sampai nak buat bunyi-buny...

57 ulasan:

Mra Mastura berkata...

lawa!! smart gile!!
thumbs up! salute gle!! XD kat cik tu la.. =P

FH berkata...

waahh. gempak gila

DanieL AdiE berkata...

COOL!

COMEL MCM ORGNYE..

BOLE I KOMEN MCM TU?

anith chan berkata...

hot n cool !!
penuh dgn gaya maskulin kot. haha

zikeryhassan berkata...

memang smart+cun+comel+kacak gile. siap bulu2 lagi.

Mr Daha berkata...

A'ah la.. memang style header blog ko.. tp paling style ko menang contest tu. tahniah2.. :D

mR.sYaH berkata...

wah.. boleh tahan smart dia.. bagus betul cik gadis cicak dan lelabah tu..

cancerGreen berkata...

styleeee!!^_^

-hanyaaku- berkata...

nampak macam sweet je.. jambu??!

gurau je.. :D
smart la!! MAU JELES!!

iqbalhakimi berkata...

haha..dia pun baru siapkan yg aku nyer semalam..tp bukan full makeover la.. =P

cik-terompah berkata...

la aku baru nak order cicak 2 ekoq sama labah2 1 plastik..
siot lak x jual.. aisehhh

Puteri Iqa Izyan berkata...

keh keh keh.

fine. tak jeles :D

lepas ni nak suh sri tukar lagi design biar kalah zami. keh keh keh :P

mr.syazwan berkata...

YEAHH.. SEMESTINYA

KITA 1 SYARIKAT

KITA 1 PENERBITAN

KITA 1 PEREKA

KITA 1 PENGUSAHA

IAITU CIK CICAK DAN LELABAH aka CIK SRI

hahahaha

^_^

ADAMOYU berkata...

thniah :)

::AdyVa:: berkata...

nice la....suka tgk yr blog!

FarhanaDr berkata...

Ahhhhh!!! Blog dia lagi lawa dari blog kita.. Ahhh!!! Tak aci tau.. Tak aci.. Tak aci.. :p

Joe_Hans berkata...

ish...nak jugak lar!

Adie Waridi berkata...

chanteeeeeeeeeeekkkkk..peytam jap

myravea berkata...

Wahhh..lawa blog lpas makeover.. :) nice2 :)

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Belog ni makin comel tak macam tuan belog tapi macam Shag! Ohh sangat jealous! :P

najihah sahami berkata...

wewheeet!!!!!!!!!!!

comel derr!!eheee...

Fatin Aliyya berkata...

tawu xper design dia buat lawa2 kan.:)

zizidiazora berkata...

Perghhhh...dicipta dengan penuh gaya mutu keunggulan lah.....

Sesangat cantik.

Badboy91 berkata...

love the header so much~ gempak sgt!! and the design and colour around is so much cheerful and smart.. thumbs up cikgu!!

Notacomei :_) berkata...

Lawalah juga, sedih je bunyikan, 'mood jealous' hihihihi :_)

Diva Divana berkata...

hizami: cantekk blog u.
cuma i kureng sikit la bulu bulu tu..

Hazzy Ishak berkata...

i love the colour

EIPUL berkata...

ok
jeles ni skang
huahua, mahal tak kalo aku nak suh dia servis blog aku? hahaha

taniah ek blog da cantik, hehe

Ryu Hazmie berkata...

bulu hamss ke??

mye berkata...

wow..cntik jgk..
huhu..
rjin btol mnukar2 design blog..
hehe

mie berkata...

wow!!!
memang menarik..
nak kena tempah juga la
ehehee

ardinihumaira berkata...

wah.. padan!
sesuai dengan zami :)
pandai dia pilih layout...

saouri berkata...

==' ...tahniah..kami dah jelesh..

sicomot-comel berkata...

warghh...jeles2 !

cantik bangat sih!!

Farhana Sahri berkata...

waaa...mmg comel...=p

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

wahhh! tu diaaa,
berbulu2 mata ku melihatnya.
great job! nice2! ^^,

Si Gadis Semasa berkata...

walaweyyhhh . ehh silap , lawa la weyhhh !



thumbs thumbs thumbs thumbs up !!!!

awek retro berkata...

sangat kretif kt cik gadis tue..
tuan nyer blog jgn prasan tumpang kembang palk..hehehe

||fatin syahira|| berkata...

shemaarrrtt!!!! serius.mmg design blog ni paaaaaling chumil!!!Heee

||fatin syahira|| berkata...

shemaarrrtt!!!! serius.mmg design blog ni paaaaaling chumil!!!Heee

d_tieah berkata...

Cantik menarik kau memang the bomb..
Hahaha..
Kalo ko letak pintu kat header lagi menarik kot..
Ngee.. :)

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

Nurul Hani berkata...

serius laawwwaaa wey ! *nangis*

.::zaimah::. berkata...

siyes mmg cantekk..

arep_lockermonth berkata...

memang shantek ah! terbaik dari ladang gandum koko!

iddinm berkata...

oK JUGA cuma agak malap sikit.. tapi overall puas ati.. ok

Eazy Izzuddin berkata...

wah!!
suke2
smart
hehe

Otaku jack berkata...

Boleh tahan,tapi dari segi loading,lebih daripada 5 saat untuk loading content.So tak berapa search engine friendly.Anyway..memang cantik blog.

Anip™ berkata...

wah~ header ko memang best kot, hehehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

Reen berkata...

ok double thumbs up! lawaa :)
btol gak.. kalau kawen sama itu gadis bole dapat khidmat blog percuma.. heheh..

yenstory berkata...

memang lawa, sesuai dgn tuan punya blog.....

Johana raisa berkata...

im full of jealousy rite now :( tape tape but still blog hizami lawoo deh xD

Siti Fatimah Fuzz berkata...

anda di tag...
http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/segmen-meh-berkawan-dengan-siput.html

eiela berkata...

kemas blog nih..

Latest Entri :
Episod 14 : Aku Seorang Blogger

Nisa A [Saya Suka Menaip] berkata...

smart laa :D

nisaGemok berkata...

takde la comel, cume smart !
haha, siyes smart ouh.

a i d a ; berkata...

smart la zami :)

ijam ismail berkata...

SMART!!!

< >