Design Blog Paling Comel Setakat Ini

Terima kasih daun keladi! Kepada siapa pulak ni? Jeng jeng jeng. Perlu ke sampai nak buat bunyi-bunyian bagi saspen? Saje je. Takkan tak boleh kot? Eh. Aku tercakap sorang sorang pulak. Terima kasih wahai Gadis Cicak & Lelabah! Sebab? Sila bukak mata kau besar besar sekarang. Nampak tak nampak tak? Ni haaa blog aku ni, dah tukar design dia kot. Lawo gile beb! Siriyes. Aku memang salute habis dengan Gadis Cicak & Lelabah tu. Bertuah la siapa dapat kahwin dengan dia. Sebab? Boleh dapat perkhidmatan percuma design blog tuuu. Erk. =.=


Macam mana pulak Gadis Cicak & Lelabah ni tiba tiba boleh nak tukar design blog aku ni? Sebab aku dah kahwin dengan dia la. Boleh? Haha. Okay okay. Aku join Contest Nak Menang Blog Header Makeover ni pada suatu masa dulu. Cehhh ... Bajet macam lama je bunyi dia. Adeh. So, ni la hadiah dia. See? Dah lawo dah blog aku ni kan? Eh. Kau boleh mogok sekarang sebab blog kau tak lawo macam blog aku. Dan aku memang kejam malam ni sebab aku tak tahu nak taip apa lagi dah. =.=


Aku suka gile dengan header ni! ;)


Siapa nak tukar design blog?
Sila hubungi Gadis Cicak & Lelabah sekarang.
Eh. Dia takde jual cicak dengan lelabah.
Kau jangan nak pandai pandai order cicak la lelabah la kat dia.
Terajang nak terajang nak?



potpetpotpet : Apa kau rasa?

57 ulasan:

  1. lawa!! smart gile!!
    thumbs up! salute gle!! XD kat cik tu la.. =P

    BalasPadam
  2. COOL!

    COMEL MCM ORGNYE..

    BOLE I KOMEN MCM TU?

    BalasPadam
  3. hot n cool !!
    penuh dgn gaya maskulin kot. haha

    BalasPadam
  4. memang smart+cun+comel+kacak gile. siap bulu2 lagi.

    BalasPadam
  5. A'ah la.. memang style header blog ko.. tp paling style ko menang contest tu. tahniah2.. :D

    BalasPadam
  6. wah.. boleh tahan smart dia.. bagus betul cik gadis cicak dan lelabah tu..

    BalasPadam
  7. nampak macam sweet je.. jambu??!

    gurau je.. :D
    smart la!! MAU JELES!!

    BalasPadam
  8. haha..dia pun baru siapkan yg aku nyer semalam..tp bukan full makeover la.. =P

    BalasPadam
  9. la aku baru nak order cicak 2 ekoq sama labah2 1 plastik..
    siot lak x jual.. aisehhh

    BalasPadam
  10. keh keh keh.

    fine. tak jeles :D

    lepas ni nak suh sri tukar lagi design biar kalah zami. keh keh keh :P

    BalasPadam
  11. YEAHH.. SEMESTINYA

    KITA 1 SYARIKAT

    KITA 1 PENERBITAN

    KITA 1 PEREKA

    KITA 1 PENGUSAHA

    IAITU CIK CICAK DAN LELABAH aka CIK SRI

    hahahaha

    ^_^

    BalasPadam
  12. nice la....suka tgk yr blog!

    BalasPadam
  13. Ahhhhh!!! Blog dia lagi lawa dari blog kita.. Ahhh!!! Tak aci tau.. Tak aci.. Tak aci.. :p

    BalasPadam
  14. chanteeeeeeeeeeekkkkk..peytam jap

    BalasPadam
  15. Wahhh..lawa blog lpas makeover.. :) nice2 :)

    BalasPadam
  16. Belog ni makin comel tak macam tuan belog tapi macam Shag! Ohh sangat jealous! :P

    BalasPadam
  17. wewheeet!!!!!!!!!!!

    comel derr!!eheee...

    BalasPadam
  18. tawu xper design dia buat lawa2 kan.:)

    BalasPadam
  19. Perghhhh...dicipta dengan penuh gaya mutu keunggulan lah.....

    Sesangat cantik.

    BalasPadam
  20. love the header so much~ gempak sgt!! and the design and colour around is so much cheerful and smart.. thumbs up cikgu!!

    BalasPadam
  21. Lawalah juga, sedih je bunyikan, 'mood jealous' hihihihi :_)

    BalasPadam
  22. hizami: cantekk blog u.
    cuma i kureng sikit la bulu bulu tu..

    BalasPadam
  23. ok
    jeles ni skang
    huahua, mahal tak kalo aku nak suh dia servis blog aku? hahaha

    taniah ek blog da cantik, hehe

    BalasPadam
  24. wow..cntik jgk..
    huhu..
    rjin btol mnukar2 design blog..
    hehe

    BalasPadam
  25. wow!!!
    memang menarik..
    nak kena tempah juga la
    ehehee

    BalasPadam
  26. wah.. padan!
    sesuai dengan zami :)
    pandai dia pilih layout...

    BalasPadam
  27. ==' ...tahniah..kami dah jelesh..

    BalasPadam
  28. warghh...jeles2 !

    cantik bangat sih!!

    BalasPadam
  29. wahhh! tu diaaa,
    berbulu2 mata ku melihatnya.
    great job! nice2! ^^,

    BalasPadam
  30. walaweyyhhh . ehh silap , lawa la weyhhh !



    thumbs thumbs thumbs thumbs up !!!!

    BalasPadam
  31. sangat kretif kt cik gadis tue..
    tuan nyer blog jgn prasan tumpang kembang palk..hehehe

    BalasPadam
  32. shemaarrrtt!!!! serius.mmg design blog ni paaaaaling chumil!!!Heee

    BalasPadam
  33. shemaarrrtt!!!! serius.mmg design blog ni paaaaaling chumil!!!Heee

    BalasPadam
  34. Cantik menarik kau memang the bomb..
    Hahaha..
    Kalo ko letak pintu kat header lagi menarik kot..
    Ngee.. :)

    Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

    BalasPadam
  35. serius laawwwaaa wey ! *nangis*

    BalasPadam
  36. memang shantek ah! terbaik dari ladang gandum koko!

    BalasPadam
  37. oK JUGA cuma agak malap sikit.. tapi overall puas ati.. ok

    BalasPadam
  38. Boleh tahan,tapi dari segi loading,lebih daripada 5 saat untuk loading content.So tak berapa search engine friendly.Anyway..memang cantik blog.

    BalasPadam
  39. wah~ header ko memang best kot, hehehe

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    BalasPadam
  40. ok double thumbs up! lawaa :)
    btol gak.. kalau kawen sama itu gadis bole dapat khidmat blog percuma.. heheh..

    BalasPadam
  41. memang lawa, sesuai dgn tuan punya blog.....

    BalasPadam
  42. im full of jealousy rite now :( tape tape but still blog hizami lawoo deh xD

    BalasPadam
  43. anda di tag...
    http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/segmen-meh-berkawan-dengan-siput.html

    BalasPadam
  44. takde la comel, cume smart !
    haha, siyes smart ouh.

    BalasPadam

Nak komen ke? Terima kasih! Buat la macam blog sendiri. Jangan lupa singgah lagi. :")