Ahad, 27 Februari 2011

Budak Lelaki Menghilangkan Diri Kerana Berkahwin?



Cehhh... Tajuk entri dah macam tajuk berita dalam surat khabar yang aku tak pernah dengar nama dia kat tepi tepi jalan tu. Okay. Kembali kepada topik yang hangat diperkatakan oleh aku secara sorang sorang, budak lelaki menghilangkan diri kerana berkahwin? Jeng jeng jeng. Sila rujuk gambar di atas. Ada macam gaya raja sehari tak? Atau gaya model baju hari hari? =.=


Kepada peminat peminat budak lelaki di luar sana, sila muntah sekarang sebab aku panggil kau peminat peminat sebab aku perasan artis sebab aku tak sedar diri sebab aku tak tahu sebab apa. Boleh? Aku busy beb. Tak dapat nak update blog secara siriyusss. Kesian aku tengok blog aku. Dah dua minggu blog aku menderita, tak dapat nafkah batin daripada aku. Dan sekalung penghargaan buat siapa siapa yang tak habis habis tanya pasal blog ni, tanya bila nak update. Demi kalian, aku update jugak. So, sila terharu sekarang. ;P


Kelmarin ada sambutan Maulidur Rasul kat sekolah. Gambar kat atas tu persalinan yang aku pakai hari tu. Amacam? Ada siapa siapa nak masuk meminang? Haha. Apa apa pon, aku cuma pinjam persalinan tu. Aku takde persalinan lawo lawo macam tu. Adeh. Paling dahsyat bila ada cikgu kata kalau dia ada anak perempuan, nescaya aku bakal dicalonkan dalam kategori menanti lelaki terkahwin. >.<


Semalam aku kena gi sekolah lagi, sempena dengan mesyuarat agung PIBG. Habis habis je, ada pulak pelajar pelajar nak ambil gambar dengan aku. Eh. Aku artis undangan kat mesyuarat agung PIBG ni ke? Haha. Sila tampar aku sekarang supaya aku tidak berterusan bongkak. T.T





potpetpotpet : Aku belum kahwin lagi.

75 ulasan:

adwafarahin berkata...

igt g kursus kawin
hehe

aida saharudin berkata...

cehhh
guru bergambar bersama anak murid :D
HAHA

dreaming iylia.. berkata...

waa!! ckgu encem!! nnti mengaja la kt jb. haha

Misshy Innz berkata...

wahhh ~ dah pemes dah cikgu zami kat sekolahh ;D

En iLham berkata...

haha
kalau ko dah kawen pun ape salahnye
mest lagi hangat blog ni
dah masuk sekolah ni
makit hot lah
haha

soffea berkata...

eh.. cikgu ke?? same la kite. hehe.

mesti cikgu favorite nih :)

Syima Abd Raaif berkata...

poyo!!haha x leh bla sey..hihi
btw tahniah cos akhirnya berjaya jugak mngupdate blog anda :)

KHAIRIYAH ZULKIFLEI berkata...

killek uh ! masa sekolah dulu , suka na gedikgedik amek gambar ngan cikgu praktikal yg nsem . hahaha

Zuewairy berkata...

Zami, buat la tajuk.. cikgu kawen ngan student.. keh3..

Bulan berkata...

cikgu ensem.ofcos la menjadi rebutan.muihihi

al-humairiey berkata...

encemmmmnyeeeeeeeeeeeeee..........;p

awek retro berkata...

wah..cikgu..da lame tak update entri..ttibe update..pastu wat kejotan..

cikgu ramai peminat cilik laaa....wow..huhu

lea berkata...

wah..dh macam suami org dh ko:P

SyahmiFikri berkata...

bro!!

harus la artis ka.. stdent nak amik gambo bagai nie.. hahaha

neway! serius rendu ko nye blog beb

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

oke, jadik menantu I jgak bley??
haha! ;pp

Ryu Hazmie berkata...

i miss u!! :p

FaiZaH YaaKuB berkata...

oh..'kawin' rupanya patut lama menghilang hehe

♥ηαβiLα Lαα♥ berkata...

oh anak murid kesayangan chegu hahaha ;)

niamoody berkata...

hahahhahaaha cekgu perasan!

kembatolo™ berkata...

asal aku tengok pelik je ko pakai seluar slack? hahaha.. tak sesuai wehh.. haha

ChaL chaQ berkata...

fuyoo....hahaha..bykk peminatt..

Liya Laa berkata...

owhh..sekolah mmg sambut lambat ek. kat sekolah akak aku pun smbt semalam. nway,aku x percaya kalau ko kawen awal. gagaga~

FarhanaDr berkata...

Zami memangggggg!!! Kalau kawen tu tak jemput memang nak kena laa kannn.. Haha.. :p

Okeyhhh.. Cuma nak jerit jerk.. ZAMIIIII!!! Lama dong enggak ketemu.. Hehe.. ;)

Gazy berkata...

So u semakin popular la.............. hehe

HairiAks berkata...

Zami..
Sama lah kita..
mmg bz kan..
jumaat lpas.. aku pn meeting PIBG gak..
dkt jam 7 baru balik..
hari2 balik lewat..

Nur Rejai Salmah berkata...

Muka budak budak tu macam bangga sangat dapat tangkap gmbar dengan HIZAMI RAHIM. Hati-hati. Nanti kang takut dapat surat cinta dari pelajar pulak..teheee

zuk zuhaiza berkata...

tak nampak macam kahwin pun.

macam tok kadi adalah..kih3

neyra shazeyra berkata...

muka matured dah yg bawah tu haha

Mira_Idora berkata...

patut ler pelajar pmpuan nk bgmbr dgn ckgu. Ckgu niw hansem ha..
huhu..

LeYaaTiLya berkata...

Comel bdk lelaki itu..
heheeh..
lg kiut lau pakai bju
melayu caler itam..
lalalalla
jgn marah..
sugestion jew

haziqaanes berkata...

cikgu rupenye huhu -.-

encikReza berkata...

kembali bersiaran semula
selepas hampir 10 ari menyepi...
bagus²

NuR 'aQiLaH berkata...

fuh. cekgu ensem.
nak sainnnnnnnnnnnnn.

kikiki ;p

nisaGemok berkata...

Aha, memang ade gaya nak kahwin pon.
Habis student asyik pandang cikgu je,tak dapt nak fokus. Eheee :)+

zixol berkata...

mesti kat skolah ko ramai murid pompuan histeria sebab minat kat ko kan...hahaha lol

mye berkata...

ngajar skola mne?..
nway kalo kawin nati jgn lupe jmput..
haha

zizidiazora berkata...

ZAMIIIII, miss u so much. Tq kerana mengupdatekan blog ni. Rindu sangat2 sebab dah lame menunggu. Dah 2 minggu kan bersawang..

Papepun gambar2 itu cute sangat memang patut ler bebudak tu nak bergambar bersama. Glamerkan budak tu.hehehe....

Zami, satu I nak pesan. walau sesibuk mana sekalipun zami sekarang jangan sesekali bagi rumah U ni berhantu ke, please...

LORD ZARA 札拉 berkata...

ni semua baca blog kamu ke Zami?

kih3~

ayie berkata...

selamat pengantin baru..haha

Fariq berkata...

perghhh.. dah jadi cikgu bukan saja mak org nak buat menantu.. budak2 skola pon sebuk nak jadikan zami laki.. :p

adrinaqamarina berkata...

phew! ingat dah kawen :P

eh3 kalau kte ada cikgu hensem kat sekolah, ari3 nak pegi kot. belajar lama3 pon tak pe. haha!

cik aena ^^" berkata...

cikgu hot :D

Mra Mastura berkata...

fewwiitt... g nikahh!!

waaahh,, artis lagi kat sekolah. da agak daaa mesti ramai nyee peminatt kan kan kann..

take care =)

miwwa J berkata...

kalau semua cikgu handsome cam zami, cnfirm sume student STRAIGHT A's =) haha*dan dan :P

Emilia Emira berkata...

haha woot2 artis pegi skolah pasti laa nak amek gambar kan..

Nurul Hani berkata...

waahh, zami sudah kembali ! TERHARULAH !

cik-terompah berkata...

alahai.. cara tajuk dah macam gempak dah.. ingt entri psl nak jemput makan nasi minyak.. aisehhh

Nur Farah Hani berkata...

hahahah..bunyi cam teringin nak kahwin dah tuh.. lalallaa...

p/s:- meangis tak berlagu la peminat kamu kat sini.. hehehe.. XD

man yusoef berkata...

hahah...eksited anak murid ko yg kiri skali tu...gembira sakan dia dpt brgmbr dgn ko...hahaha

yad'z berkata...

hahha... baru nak nages guling2 tadi.. hahaha

DanieL AdiE berkata...

Like seriously, SUKE SGT baju batik u tu!!

sicomot-comel berkata...

wakakaka..
single lagi neyh !

the GirL berkata...

finally update gak... dh berabuk gila blog nih...
baju mekayu tu bleh pinjam lg mse nk nikah nnti.... huhu
baju batik tu buat kamu nmpak mcm pakcik2... hahaha =P

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Pahal lu nampak jejaka yang telah bernikah dalam gambar last tu, bro Zami? Hahaha ;D

mR.sYaH berkata...

fuh! cikgu femes ni.. terbakar hati cikgu lain.. kah3..

Joe_Hans berkata...

ok....patutlar...........

cancerGreen berkata...

ade gaya peserta imam muda ni..hehe:D

selamat kembali cikgu..^_^

arep_lockermonth berkata...

haha ":P int betul tadi!!


arepnakbebel: extremely VIP!
arepnakbebel: KAMI SANGAT COMEL! UNDI KAMI!
arepnakbebel: RESPECT HIM!

najihah sahami berkata...

haha..ngek la zami. giler matang muka zami masa pakai baju batik tu. macam dato' lak. hahahaha...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

fewiit~ hehehe...
Ingat dah kahwin tadi ...
ade chance ag ar anak-anak murid nak usha...:P

ADfeez berkata...

gaya nk kawen da ada da...
da nmpk da...
nmpk da.. nmpk daa..:P

Farhana Sahri berkata...

cikgu rupanya....untung betol dak2 sekarang...hari2 blaja jmp ckgu hnsem..hahahaa..nak jadi murid balik la..hehee

Reen berkata...

haha... baik cikgu! :)

SnowladieS berkata...

the last pic makes you look older. =.="

i am S!L4H.. berkata...

ckgu ke ni? mcm budak tgh nak ambik spm je. hahah . sile perasan laju2.
erkkk~

shah-kayrul berkata...

ramainyer "peminat"...hehehehe

iqbalhakimi berkata...

fuhyoh..cikgu hensem..patot ramai budak2 tak ponteng =P

aFiz iJoi berkata...

da elok sangat dah ko kawin zami..hahaha

Oasis berkata...

hahah....nak kawen nanti jgn lupa ajak kitaorang smua k...

little ain berkata...

hahaha sengal.

MisSz Laila berkata...

suko budak2 tu..mcm brgmbar dgn artis plak..

she jirah berkata...

wah, kacak berbaju melayu. :)

Dzara Comoth berkata...

cekgu bergambar dgn anak muridnya..nice pic :)

miss haqeem berkata...

wahhh...encem sngat2...huhuuhuhu ^_^

pelantunjiwaku berkata...

patutlah anak murid suka...kalau mengajar mesti ank murid dpt masuk walaupun garang...huhuhu...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com