Selasa, 11 Januari 2011

Wow! Tiga Berita Gembira Berturut-Turut? Saya Undi Hizami?

Halo halo. Shut up no shut up, aku dah dua hari tak update blog. Biasa ah. Bajet artis. Boleh? Aku gi Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-25 kat Stadium Putra Bukit Jalil semalam. Walaupon aku tak bertanding, tapi aku sengaja sibok sibok nak sibok. Bak kata pepatah, takde kerja la tu. =.=


Aku ada tiga berita best. Hehe. First of all, aku merupakan satu-satunya Pemenang Contest Full Blog Makeover anjuran Cik Sri!!! Alhamdulillah. I just can't believe it!!! Aku memang suka gile gile ah dengan contest ni sebab hadiah dia menarik habis. Siriyes. Dalam ratusan lebih penyertaan, aku takde la nak expect sampai menang contest ni. Haiyak. Rezeki betol ah. T.T




Second of all, aku tersenarai sebagai antara Pemenang Contest Kenangan Terindah 2010 anjuran Cik Teratai. Wow. Another good news? I'm just speechless. Alhamdulillah. Aku tak sangka pulak pengalaman pertama aku join boria ni berjaya menambat hati para juri. Cehhh ... Ayat tak boleh belah. Menambat hari para juri tu ... Boleh?




Third of all, aku berjaya menduduki carta Top 20 Contest Aku Dan Kaca Mata anjuran Hencek Syafiq. What an achievement!!! Tapi contest ni memerlukan korang membuang undi. Seperti yang korang jangka, aku nak meminta jasa baik korang boleh? Kalau kalau korang rasa aku layak mendapat undi, rajin rajin ah tulis SAYA UNDI HIZAMI kat entri tu. Haaa ... Aku siap tulis besar besar supaya korang tahu betapa desperate gile aku ni. Ye ah. Aku tengok takde siapa nak undi aku. Sadis betol. Erk. Okay. Fine. Siapa la aku di mata korang. Dan dan buat dialog sedih. Amacam? Ada rasa simpati dengan aku tak? =.=


http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/undian-contest-aku-dan-kacamata-bermula.html



potpetpotpet : Bulat tak datang bergolek. Pipih tak datang melayang.

36 ulasan:

alexa yussida berkata...

fuyoooo..tahniah2..dh mng nti kita share adiah la bole? hoho

Hanisah Safian berkata...

tahniah2! :)

DanieL AdiE berkata...

WAH!!! BESTNYE!!

TAHNIAH ZAMI!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/ajl-25.html

little ain berkata...

gd luck then.

Johana raisa berkata...

tahniah hizami. haha. latest entry saya psl awk. HAHA sy jeles sbnrnya ni awk mng contest cik sri hehe

adrinaqamarina berkata...

tak perasan pulak nama zami, perasan nama abang eq je. haha, kalau boleh undi banyak, kte undi zami eh~

Qarl berkata...

ok jap i vote u

syamimi berkata...

wow!!
congrate!!

mr.syazwan berkata...

F
U
U
U
Y
O
O
O

hebat!

ok2 jap i vote

=_=

ADfeez berkata...

hehehe... congrats zami!!! u mmg cool! ;D

Shag berkata...

Tahniah untuk 2 kemenangan!! hehe. Dan, mula mula mmg dah set minda tak nak undi Zami. Tapi, bila scroll down sikit terus cair penangan sinaran matahari mana entah. Kenapa letak gambar tu?! Haih~ Yela yela, Shag undi :P

Entri terbaru Shag : Encik Azizulhakim Salleh. Siapa dia? Kenal tak?

najihah sahami berkata...

perghh..murah rezeki tu..kena mintak share la zami. baru berkat. kan kan??hahaha..

congrate zami. t ade mase p buang undi kat sana. hehe

AROL DSHW berkata...

WHOAA! Tahniah! Tahniah! Tak sabar nak tunggu rupa baru blog budak lelaki sebelah pintu. Confirm gempak punyalah. :)

Okay, nak ucap itu sahaja. Sekarang nak pergi mengundi pulak! :)

Oasis berkata...

Uitt..tahniah! Tumpang gembira pun jadilah...

zizidiazora berkata...

Zami memang gempak. 3 contest meletop.

TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!!!!

Gegeh lagi masuk contest bro........

kechixx berkata...

wah rejeki cikgu...Alhamdulillah:)

Rara Nasiha berkata...

pass hadiah kat sini satu. ehehe :)

Cik Miera Aziz berkata...

Tahniah and good luck!
Ku tercalon jugak, tapi mmg tak ah nk menang. Yang lain cam hebatt jee.

Terus merendahkan diri! Hahaha.

Nisa A. berkata...

woww zami menang blog make over??
best gilaaaa.. oke next time nisa masuk cni, nisa nak tgk blog zami dah cun giler, oke??
heheh~

SyahmiFikri berkata...

tahniah bro..

u're the man.. rajin benar join contest..

rezeki plak tuhh..

cancerGreen berkata...

wah2..murah rezeki:)alhamdulillah.. tahniah2..:)

dah undi..GoodLuck !^_^

.::zaimah::. berkata...

wahh! menang besar :)

Fariq berkata...

pergh giler bertuah kau..
takpe2 takde org undi biar aku undi..

Haziq Yaacob berkata...

wah..betul2 bertuah kau ni..nak sikit tuah kau tu..hahaha

hans berkata...

wah
apa lagi zami
belanja lah

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

Mknace berkata...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Mra Mastura berkata...

congratz =)

...miSS fAi... berkata...

giler la ko... rezeki mencurah-curah!!!!!!!!!!!!!!!


tahniah!!!

ch!natsu berkata...

c0ngrats2~~ =)

Eazy Izzuddin berkata...

tahniah2....
byk join contest
mesti byk menang..
xD

siti fatimah berkata...

perghhhh semua die nak rembat menang ! haha

Mknace berkata...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Aidy Shahiezad berkata...

bagus utk kau... congratz !! :)

-------------
visit my latest entry:
Ini Bukan Kisah Perihal AJL25...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

kembatolo™ berkata...

aku rasa aku jeles. boleh? hahaha

nizam berkata...

wah..semuanye menang,congrats so much!!! after this informed me quickly if have another contest..haha :)

a i d a ; berkata...

fulamak!
dlm ramai ramai yg join contest makeover tu, zami yang menang.
best giler ah.

congrates!! :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com