Selasa, 11 Januari 2011

Wow! Tiga Berita Gembira Berturut-Turut? Saya Undi Hizami?

Halo halo. Shut up no shut up, aku dah dua hari tak update blog. Biasa ah. Bajet artis. Boleh? Aku gi Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-25 kat Stadium Putra Bukit Jalil semalam. Walaupon aku tak bertanding, tapi aku sengaja sibok sibok nak sibok. Bak kata pepatah, takde kerja la tu. =.=


Aku ada tiga berita best. Hehe. First of all, aku merupakan satu-satunya Pemenang Contest Full Blog Makeover anjuran Cik Sri!!! Alhamdulillah. I just can't believe it!!! Aku memang suka gile gile ah dengan contest ni sebab hadiah dia menarik habis. Siriyes. Dalam ratusan lebih penyertaan, aku takde la nak expect sampai menang contest ni. Haiyak. Rezeki betol ah. T.T




Second of all, aku tersenarai sebagai antara Pemenang Contest Kenangan Terindah 2010 anjuran Cik Teratai. Wow. Another good news? I'm just speechless. Alhamdulillah. Aku tak sangka pulak pengalaman pertama aku join boria ni berjaya menambat hati para juri. Cehhh ... Ayat tak boleh belah. Menambat hari para juri tu ... Boleh?




Third of all, aku berjaya menduduki carta Top 20 Contest Aku Dan Kaca Mata anjuran Hencek Syafiq. What an achievement!!! Tapi contest ni memerlukan korang membuang undi. Seperti yang korang jangka, aku nak meminta jasa baik korang boleh? Kalau kalau korang rasa aku layak mendapat undi, rajin rajin ah tulis SAYA UNDI HIZAMI kat entri tu. Haaa ... Aku siap tulis besar besar supaya korang tahu betapa desperate gile aku ni. Ye ah. Aku tengok takde siapa nak undi aku. Sadis betol. Erk. Okay. Fine. Siapa la aku di mata korang. Dan dan buat dialog sedih. Amacam? Ada rasa simpati dengan aku tak? =.=


http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/undian-contest-aku-dan-kacamata-bermula.html



potpetpotpet : Bulat tak datang bergolek. Pipih tak datang melayang.

36 ulasan:

  1. fuyoooo..tahniah2..dh mng nti kita share adiah la bole? hoho

    BalasPadam
  2. WAH!!! BESTNYE!!

    TAHNIAH ZAMI!!

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/ajl-25.html

    BalasPadam
  3. tahniah hizami. haha. latest entry saya psl awk. HAHA sy jeles sbnrnya ni awk mng contest cik sri hehe

    BalasPadam
  4. tak perasan pulak nama zami, perasan nama abang eq je. haha, kalau boleh undi banyak, kte undi zami eh~

    BalasPadam
  5. F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    hebat!

    ok2 jap i vote

    =_=

    BalasPadam
  6. hehehe... congrats zami!!! u mmg cool! ;D

    BalasPadam
  7. Tahniah untuk 2 kemenangan!! hehe. Dan, mula mula mmg dah set minda tak nak undi Zami. Tapi, bila scroll down sikit terus cair penangan sinaran matahari mana entah. Kenapa letak gambar tu?! Haih~ Yela yela, Shag undi :P

    Entri terbaru Shag : Encik Azizulhakim Salleh. Siapa dia? Kenal tak?

    BalasPadam
  8. perghh..murah rezeki tu..kena mintak share la zami. baru berkat. kan kan??hahaha..

    congrate zami. t ade mase p buang undi kat sana. hehe

    BalasPadam
  9. WHOAA! Tahniah! Tahniah! Tak sabar nak tunggu rupa baru blog budak lelaki sebelah pintu. Confirm gempak punyalah. :)

    Okay, nak ucap itu sahaja. Sekarang nak pergi mengundi pulak! :)

    BalasPadam
  10. Uitt..tahniah! Tumpang gembira pun jadilah...

    BalasPadam
  11. Zami memang gempak. 3 contest meletop.

    TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!!!!

    Gegeh lagi masuk contest bro........

    BalasPadam
  12. wah rejeki cikgu...Alhamdulillah:)

    BalasPadam
  13. pass hadiah kat sini satu. ehehe :)

    BalasPadam
  14. Tahniah and good luck!
    Ku tercalon jugak, tapi mmg tak ah nk menang. Yang lain cam hebatt jee.

    Terus merendahkan diri! Hahaha.

    BalasPadam
  15. woww zami menang blog make over??
    best gilaaaa.. oke next time nisa masuk cni, nisa nak tgk blog zami dah cun giler, oke??
    heheh~

    BalasPadam
  16. tahniah bro..

    u're the man.. rajin benar join contest..

    rezeki plak tuhh..

    BalasPadam
  17. wah2..murah rezeki:)alhamdulillah.. tahniah2..:)

    dah undi..GoodLuck !^_^

    BalasPadam
  18. pergh giler bertuah kau..
    takpe2 takde org undi biar aku undi..

    BalasPadam
  19. wah..betul2 bertuah kau ni..nak sikit tuah kau tu..hahaha

    BalasPadam
  20. :) :) :) terbaeekkk!!!!

    BalasPadam
  21. giler la ko... rezeki mencurah-curah!!!!!!!!!!!!!!!


    tahniah!!!

    BalasPadam
  22. tahniah2....
    byk join contest
    mesti byk menang..
    xD

    BalasPadam
  23. perghhhh semua die nak rembat menang ! haha

    BalasPadam
  24. :) :) :) terbaeekkk!!!!

    BalasPadam
  25. bagus utk kau... congratz !! :)

    -------------
    visit my latest entry:
    Ini Bukan Kisah Perihal AJL25...
    http://aidyshahiezad.blogspot.com

    BalasPadam
  26. aku rasa aku jeles. boleh? hahaha

    BalasPadam
  27. wah..semuanye menang,congrats so much!!! after this informed me quickly if have another contest..haha :)

    BalasPadam
  28. fulamak!
    dlm ramai ramai yg join contest makeover tu, zami yang menang.
    best giler ah.

    congrates!! :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com