Sabtu, 22 Januari 2011

Wow! Bruno Mars Singing Katy Perry's California Gurls!!!



I'm speechless!!!
Sedap gile beb.
Kalau kau kata tak sedap, aku tak nak kawan dengan kau.
Aku siriyes ni.
Okay.
Aku memang poyo bajet comel.
=.=



potpetpotpet : Dengan harapan Bruno Mars baca blog aku.

34 ulasan:

GaDis eQa berkata...

siryus sedapp.sgt suka dgn suara bruno mars ni. :)

Qarl berkata...

U, i tgk vid ni gne iphone i tau. 4 d 1st time lyn youtube thru hp. I rasa vrsi bruno mars jauh jauh lebih best dr yg asal. Kan? Versi hizami bile plak? U dangdutkan lagu ni

arep_lockermonth berkata...

hoho :P what a nice voice! i think ni lagi better kot!

mr.syazwan berkata...

sedap tu memang sedap suara dia

tpi pic ni dia ala2 carut kan

tgk tgn dia tu..

hahaha

=_=

mR.sYaH berkata...

hmm.. bleh thn lagu ni.. mamat tu mmg sdp suara dia..

ceritera asni berkata...

ouhhh! i like bruno mars..
well,semoga bruno mars pon bace ur blog.muhehee

❤フィザAzhafizah berkata...

bruno mars's song sumer best2 kan..nice voice!

FaraCuna berkata...

version acoustic2 gitu..

nisaGemok berkata...

lemak merdu bagai buloh perindu suare die ! aha :)

♥AQMAL♥ berkata...

aw aw...suka jugak!!!!!!!!!!!!!!!!

Fariehan Ibrahim [LBC] berkata...

yes, siriyes sedap hingga menjilat jari kaki kot. haha! =PP
suara dia suwets! auwww~

aku sokom kau sbb aku mmg comel. ^^,

cik-terompah berkata...

serius ak mint suara mmt ni woi...
kok de laki suara gini kat ,malyasia.. sila kenalkan kat aku.. aku nak kasi hadiah terompah brg sepasang...



jom join bloglist terompah..

http://brokenterompah.blogspot.com/2011/01/pembukaan-blog-list-terompah.html

Nisa A. berkata...

best nyeeeeeee!!
cair okeeee.. cairrrrr~
ahhahahhaaa~

nisa suka sgt lagu dia "All She Knows"
sangatttt tacink!
:D

zizidiazora berkata...

Meh kita pakat2 dengar Zami nyanyi lagu ni nak? Suara dah dekat nak same dah tu.. hehehe.....

Of course la sume lagu dia memang sedap..selalu gak dengar..

Cik Shag berkata...

Argh~ Sebut nama dia terus nak coklat Mars! Haha :D

bee berkata...

aku sgt minat dgn bruno mars.tp dia sgt rendang,which is comel:)

Izzah | zulkifli berkata...

pergh..sedap kowt dia nyanyi..
minat dy gile2...=D

Mra Mastura berkata...

fewit2.. layan2.. sedap2.. [takut t ade org xnk kawan.. haha ]

Nurul Afiqah berkata...

he has a nice voice..seriously!

lea berkata...

bruno mars. aku suka die!

AfiQ berkata...

yup2!! setuju!! sedap kot versi ni.. n stuju ngan Qarl.. bile lagi versi budak lelaki sebelah pintu? huhuh

EIPUL berkata...

lagu ni sexy memula, bruno nyanyi rasa macam lagu cinta plak, haha

dir...antologi hidup apple sepi... berkata...

sekiusme..bruno mars ni nyanyi lagu apa ek? 1st time dgr( mula2 ingt dia yg nyanyi lagu im yours tu..huhu..silap la plak)...hurm..xbrapa ikuti perkembangn..tp sedap je suara dia..mcm back up singer boria upsi~..* larikkkkkkkkkkks~

+d.O.Y.A.h+ berkata...

cair bai cairrrr!

DanieL AdiE berkata...

Bruno mars baru call aku td..

die terharu bace entry ko nie..

n guess wat, die pembace setia blog ko walaupon die x phm bm..mcmane tu?

Badboy91 berkata...

om mai god
nice song~

najihah sahami berkata...

haha..memang 'sedap gile' sore org dari planet mars ni...hehehe..

Nana berkata...

omaigod. sedap :D

Johana raisa berkata...

awwwww bruno bruno brunoo !! eh april ni bruno nak dtg m'sia! woot woot

Farhana Sahri berkata...

nsem..hahaahah

Biela Sapine berkata...

Ylahh, sedap gilerr. Kawann tau ( Jaga hati ) Hahaha

Puteri Iqa Izyan berkata...

haaaa.. best3 :D


ala, suh ham2 je bace. die kan bruno mars mesia. hak3 :D

Imran nyambek berkata...

kah kah kah...

atiqa aris berkata...

bruno mars paham bahasa melayu tak?hehe

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com