Ahad, 16 Januari 2011

Tolong Report Pasal Dia Boleh? Sebab Dia Jahat!

Sila terjah profile dia kat http://www.facebook.com/profile.php?id=100001924963188 



Wow. Another fake profile? Adeh. Tak habis habis. Apahal kau nak kena guna gambar aku? Kau takde muka ke beb? Siriyes ni. Aku bukan tak bagi kau nak guna gambar aku. Tapi aku memang tak bagi langsung kau nak guna gambar aku. Erk. Paling best, kau guna nama HIZAMI jugak? Mentang mentang gambar aku yang kau guna ada ter-watermark-kan HIZAMI. Hurmmm ... Kau guna gambar aku, mana la tahu lepas tu kau berak merata-rata. Orang lain ingat tahik kau tu ialah tahik aku, padahal aku tak tahu apa apa pon. Tak rasa macam aku diperkotak-katikkan ke? Haish ... =.=


Oleh tu, aku nak mintak tolong kawan kawan semua to send a report pasal profile ni. Boleh? Aku mintak tolong sangat sangat ni. Eh. Tahu tak macam mana nak report? Meh sini aku nak ajar. Follow these steps okay? ^.^


Klik Report/Block This Person pada bahagian bawah sebelah kiri profile tu.


Sila pilih Fake profile pada kotak tersebut.


Sila pilih Impersonating me or someone I know sebagai sebab report.


Kemudian, letak Hizami Li pada ruang selepas Impersonating me or someone I know.


Klik Submit. Thanks. :')



potpetpotpet : Pening.

75 ulasan:

Mra Mastura berkata...

sudah! T.T

jangan pening2.meh2 org urut.. =P

Ryu Hazmie berkata...

eerk!! da selalu kena gak!!

Shidy berkata...

pergh...cian tol ko..

arep_lockermonth berkata...

hadoi! aneh sungguh! ape motif pon tak tahu la kn~

Dauspozi berkata...

Haha.. aritu dh ada org guna gmbr bro kan... Hishh!.. susah kalau jadi mamat macho kegilaan ramai nih.. huhuhu

Myra Ayreen berkata...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Chakk Chakk ... laga laga pp dulu .. me datang Menjenguk .. sambil bace bace Entry yang very the buggy and buzz nih .. hehehe ..

hit me back okey dear ..

NotaGedik : tu la .. orang hensem mesti ade yang curik gambo ni .. hehehe .. chills .. dan berkata pada diri sendiri .. saya hensem sbb tu org curik pic saya .. tengok kan dah senyum tu .. ehehehe ..

CahayaCintaIlahi berkata...

wah..smpi gtu sekali ekh
neway tanx for the tips
mane taw.. pasni ade org
gune gmbr sye lak bOle..
sy praktikkan cara ni
mane la taw kan

neway cOOl down brO ;)

♥CIK SHA♥ berkata...

mak oi..ni glamer habes ni smpai orang buatkan fake profile..hehe..

mR.sYaH berkata...

mgkn sebab dia xhensem tu yg buat fake tu.. hehe.. thanks atas step2 ni.. nak cuba buat r.. eheh...

jgn runsing2 yerk.. nnt kite report ramai2..

miwwa J berkata...

i pernah kot jumpa fake profile u. ntah pape la demo neh. xbaik wat u camtu..haih

secantikmanis berkata...

susah jugak jadi orang yang ada paras rupa ni kan, tapi yang penting bukan kita yang mintak paras rupa segak sebegitu,semuanya datang dari ILAHI. kena bersyukur. dah buat apa yang sudah disuruh. tetapi tambah lagi 1. teradd pulak awek dia. hakhak

Fara berkata...

hahaha.. tu la saper suh muka market sangat..

dia sangat2 fanatik sama kamu barangkali.. hehehe...

i da buat.. tapi buat yang not a real person coz kita bukan kawan dalam fb..*sedihnya..

btw sama sama.. hee..:p

Luth Textile berkata...

orang glamer ni beb

Weeda berkata...

okey..dah buat report..ngee~~

[z@ck] berkata...

payah juga jadi org hensem ni..ada ja yg nak curi gmbar bt fake profile..adeh..huhuhu

ayienchan berkata...

jahatnye dia.!

...miSS fAi... berkata...

cis, berani die wat mcm tue..???? aku report polis....!!!

manggosteen berkata...

aku da tolong repot kat balai fb dah.

::wan fadhilah:: berkata...

wow! smpai ada fake profile tu.. mmng femes la.. huhu.. sabor je la.~

Johana raisa berkata...

yaw abg hizami.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001786137483

ni prof abg jgk ke? anyway dah report dah. :)
chill okay, kata org hensem msti ah dorg nk amek ksmpatan

intanurulfateha berkata...

hot la u ni :P

Syazwana berkata...

ala-ala artis gitu

xD

eddy syrol berkata...

kesian manusia2 seperti ini... jom berhati2

Syazwana berkata...

ala-ala artis gitu

xD

PinQib berkata...

sbb ko comel sangat kott
:)

|Cinta SYOK sendiri|

kaAka berkata...

biasa la 2...u nmpak nsome sgt kot...nway,sbr je la ngn skp org nh..

Haziq Yaacob berkata...

ini tanda2 dh glamer dah ni..hahaha :D

HaNa HoNeY berkata...

bese la org suke wat gituww
xde personaliti tersndri gituuuwww
chill aje
^_^

~boy @ Mr. K~ berkata...

ok jgn wiso...dah report dah...
aku pun penah kena gok mcm ni tp zaman2 friendster la... dia guna gambar aku, tapi dia tak guna nama aku.. sbb nama aku jelik hahahaha....
le nohh...sat g akaun tu akan lenyap...sabo..sabo...

amy azuha berkata...

dah wat dah..sbb impersonating public figure or celebrity hehe

Mra Mastura berkata...

hurm.. cakap dgn follower zami la, zami just ade 2 fb aje.. hizami li & yang 2nd tu.. >.< yang len2..fake!

hans berkata...

aku dah report dah

Review Filem : Khurafat Filem Pertama Syamsul Yusof Yang Aku Suka

ChaL chaQ berkata...

jan pening2...aq dah report dah fb tu...hehe sma sperti hizami suruh tu..nk tolong.

Zuewairy berkata...

sudah melakukannya:)

cik juja mafia berkata...

ingat pompuan jek buat camtuh....huhu, semua yang kena fake ni mmg cute2 lah~

Tanpa Nama berkata...

asal fren dia sorang je.. haha

AfiQ berkata...

MR muscle dtg membantu!!! skang jugak ak report!!!! hahahaa.. sengal la diorng ni.. x bersyukur ngan muke tuhan kasi!

bintangku (: berkata...

Hizami ada satu lagi yang buat fake profile guna muka u. nama Shazryl Daniel n dy dah deactivate fb n i don't know kalau dy activate balik k x. i knal smbang pown mcm biasa2 ja ngan dy n suddenly bkak ur blog mcm whatt??? trkejut gylaa...i juz want to inform u psal nie ja..salam...

elmoluya berkata...

sampai skang aku blur. macam mana diorang bole perasan fake profile? huhu.



salam kenal dari group Kawan Blogger. :)

ADfeez berkata...

heeee... orang hot mmg selalu kene cmtu :P

FarhanaDr berkata...

Heehee.. Comel betol bebudak yang nak jadi zami ni.. Adore sangat dengan zami ni.. :)

Baik.. Akan bantu.. Heee.. :)

zizidiazora berkata...

Jahat, jahat, jahattttt sangat2.
Cool bro, ramai orang dah kene.

Mungkin 1 sebab owner fb nak tutup.

:N:A:Z:R:U:L:aziz: berkata...

ok sudah report

zixol berkata...

OH MY! HIZAMI MUITO??? ERKKK

Fariq berkata...

macam ni pon ade,,
susah gak kalau dah femes sgt ni kan

Cik Miera Aziz berkata...

Baru add Hizamni Li kat Facebook! :P

Ery Farieha berkata...

hokhok tulah cabaran jd orang kacak.

cik-terompah berkata...

normal la tu.. stalker ko la nih.. biaq pi ja dia..

ardinihumaira berkata...

serang!
bawak pistol...
sumbat lam jel. huhu

kembatolo™ berkata...

susah jugak jadik hensem nie.. hahaha

Rara Nasiha berkata...

bahaya betul la. kenapalah dorang ni takda keje sangat? pergilah tanam bunga ke, sapu sampah ke, lagi bagus.

zaty luvlianncezzz berkata...

dy jelezzz sb dy x encemmm la tu

kompemmm

>.<

tieha ismail berkata...

ader owang dengki la tuh...huishhh

adrinaqamarina berkata...

tu la zami, edit gambar hensem3 sangat, kang dah ada yang terpikat. haha!

tapi takde orang add dye pon kaaan, tak pe, yang original tetap maintain original :)

cancerGreen berkata...

sudah..:D
bahaya orang mcm ni=.=

the GirL berkata...

kesain... disable right click la... so org xleh la copy gmbr2 kamu...

nisaGemok berkata...

selesai sudaaah menjalankan khidmat sosial ! Eheee :)

Anip berkata...

dia gune gambar ko ea. ish3..heheh

BLOG GEMPAKZ SIOT

Cik Ungu Violet berkata...

sabar ye nak ! cik ungu tolong buat report skali :)

Nisa A. berkata...

huu nisa pon kena kes camni =.=

Cik Shag berkata...

Aik? Ada orang ter-miss-placed identity sampai ambil identity orang lain. Aigoo~ Akan di report sambil guna akaun Mama, Abah, Along, Baby, Boboy, Adeq. Shag tak ada FB :P

Eazy Izzuddin berkata...

okay done
;)

neyra shazeyra berkata...

sama situation with aqmal: http://aqmalarista.blogspot.com/

yetNaza berkata...

xdokpun fb 2

||| PöJìé PööH ||| berkata...

biasalah hotstuff selalunya akan ada faker.. normal la cuma nnoying kan! btw tgok2 tadi dah takde, dah kne remove by admin kot

Tanpa Nama berkata...

selain dari si hizami muito,saper lagi yg wat fake profile gune picture ko ahh?

Tanpa Nama berkata...

selain dari si hizami muito,saper lagi yg wat fake profile gune picture ko ahh?

najihah sahami berkata...

waa..zami.
orang femes selalu diuji. sabar la yep.

i'm done!!

Azmizam berkata...

perghhh,jobless sapa yg buat fake profile tu -.-

Mohamad Izwan berkata...

peh.. leh tahan popular gak ko bro.. hehe

Mohamad Izwan berkata...

peh.. leh tahan popular gak ko bro.. hehe

Sweet Princess berkata...

makkk aii ~ glamour gyler hizami li nie smpai bnyk gyler oam pkai pix dye pas2 ltak lm fb. . oam 2 tade muke ke ap? ta mlu lgsong !! na cri publisiti murahan lha 2 kan. . haha ~ btw sy akn report lha mamat yg buad fb pkai pix awk 2. . huhu ~ sy ckp lm fb 6ti suh oam report dye rmai2 bia pdan muke dye. . haha

ezza syaheraa berkata...

Pernah kene tipu...melalui wechat...dia guna gambar hizami....tackle sy.....hahaha siap ckp lagi tntg diri hizami.....mula2 mmg percaya tp bila tnya dia mngaku itu gmbr dia

Rancid Arnab berkata...

Kalau x nak gambar kau kena ambil padam jerr semua gambar kau at google... lepas tu jangan siarkan lagi...hahaha aku cadang jer bub aku penah kena

Mohammad RiduanZ berkata...

Huhu nasib baik aku x ensem beb. Hahaha.. Syukur lah aku di kurnia kn wajah serba kekurangan.. Hehehe hati2 je beb..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com