Selasa, 4 Januari 2011

Tips | Lima Langkah Mudah Untuk Merampas Teman Lelaki Popular



Pertama, sila like page beliau laju laju. Sila cari sampai dapat. Kalau tak jumpa, kau buat sendiri page tu. Lepas tu, like sorang sorang. =.=
Kedua, conteng kat wall dia dengan ayat puji-pujian seperti wah hebatnye awak dan wah dahsyatnye awak. Pandai pandai ah angkat bakul dia tu. Macam kau tak biasa. =.=
Ketiga, follow blog awek dia. Stalk awek dia habis-habisan. Ulangkaji semua entri dia. Kalau boleh, kau hafal setiap butir perkataan yang dia taip tanpa sebarang keraguan lagi. =.=
Keempat, curi satu gambar awek dia kat blog tadi. Nak buat apa pulak ni? Jeng jeng jeng.
Kelima, create a page pasal meluat dengan awek tu dengan menggunakan gambar yang telah kau curi daripada blog dia tapi kau tak perasan ada pulak kewujudan watermark blog dia kat gambar tu. Pulak dah. Takpe takpe. Kau bukan pandai sangat pon. =.=


Oh. Ni kira parody ah. Haha. Agak sarkastik mungkin? Adeh. Aku tak boleh tahan la. Tengok benda benda sengal berlaku ni. Tak faham ah. Siriyes. Boleh tak kau jangan mengada-ngada nak tunjuk bodoh? Sampai buat page entah apa apa entah, takde tujuan takde motif. Kelakar gile kot. =.=



potpetpotpet : Nasib page tu dah takde.

62 ulasan:

Nisa A. berkata...

ahaaaa ni sindir org yg buat page meluat kat awek khairul fahmi ke??
^^

Qarl berkata...

jgn layan zami

tp bagus utk teguran ni

u pandai jadi sarcastic kan!

Admiral Hafiz berkata...

klu utk nk dpt awek popular
kne wat mcm 2 jugak ke?


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

adrinaqamarina berkata...

bila baca step satu tu dah boleh agak! haha.

zami ouh zami.

adrinaqamarina berkata...

bila baca step satu tu dah boleh agak! haha.

zami ouh zami.

yuyu berkata...

aku nak try la tips kau ni...ehem2..

-hanyaaku- berkata...

hehe.. dah takde kerja la tu.. tu yang dok buat benda meraban tu..

Misshy Innz berkata...

sy nak pakwe kacak jehh . haha xD

AROL DSHW berkata...

haha. serius kelakar. :D
nie mesti ada kena mengena dgn aimie harmelia. hehe.

Notacomei berkata...

Macam-macam sekarang ni :-)

mr.syazwan berkata...

adakah anda pernah buat benda ini??

haha

=_=

KaLeD diDi berkata...

pandai2 . . .
ahahahaha . . . ramai x terasa nih? ? ?

FarhanaDr berkata...

Abes laa nanti orang wat kat awek zami lak.. Cikgu fofuler.. Jaga bakal awek anda elok-elok tau.. Kalau ade yang meluat sama dia, kasi fire.. Ekeke.. :p

AfiQ berkata...

tu dia!!!!! pedas2!!! hahahaha.. =P

kembatolo™ berkata...

ko mungkin kena ceni nanti zami. beringat!! haha

najihah sahami berkata...

err..ape ni zami??ishhh...hahaha..parody giler kot. lalala...

zami sok datang blog mish kol 9 pagi. ade entry post sal zami. wakakakakaka~jangan lupa dan jangan marah ok. cool bebeh. hehehe

εїз .: m+a+i+z+a :. εїз berkata...

ahahaha. oh. nampaknya saya kena jaga pakwe saya dgn lebih baik dan berhati2 dengan perempuan mahupun gay di sekeliling saya. =.=""

NuR 'aQiLaH berkata...

whoaa. ape maen rampas2 ni. huu

Haziq Yaacob berkata...

hahaha..gila sarcastic lah..hahahaha

Nadzirah berkata...

haha. dengki orang lagi. free-free je dapat malu sendiri. :)

sicomot-comel berkata...

wakakka..
hangpa jeles ka?
kui3..
tp mmg mencapub murahan btul org uh..maen meluat2 plak..
hempuk pale karang!

ishiko berkata...

orang..memang macam2x... haaisshh...

MANZARINA berkata...

Rampas pakwe popular byk makan hati.... biar la dapat pakwe sederhana ..ye tak? salam singgah org AG hik3

SyahmiFikri berkata...

wahh..

semagat jer kan org camtuh..

haishh2.. tak suka gila org cmnie..

tapi rampas merampas adat biasa.. LOL

zixol berkata...

korg sume ni ckp pasal ape..?

aku pura2 xpaham...

ini seriyes!

cik tomyam berkata...

wahahaahaha. terasa diriku tertipu.ades

syahidahfouat berkata...

BAGUS BIAR ORANG YANG BUAT PAGE TU RASE SIKITTTTTTT HAHAHAHA

mishylipcious berkata...

hahahah...sindiran tok sape2 yg hate awek KFCM....ngee...
btol2...ckup2 la tu m'bnci org...nnti uols lak dibenci...bru pdn muka diorg tu....hehehe....
klau awek fahmi bce n3 nie...msti dye t'haru...rmai yg skong dye...kekeke

Asrul "iLham" Sany berkata...

hahaha tips bernas dan terbaikkk...

DanieL AdiE berkata...

don't give a damn zami..biar je..

cool tips!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/my-header-contest.html

asybedazzle berkata...

coool, faham sindiran tuh. hahaha. sangat fhm

MingMing berkata...

perempuan yang takde keje kesimpulannye.

mie berkata...

adakah ini page yang benci gf keeper malaysia tu..
heheheeee

vampire's lovex berkata...

hahahahaha!!! sengal jek..

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

Mra Mastura berkata...

haha.. adoi..ade gak gile nak rampas kan kan.. =.=
sebab utama xmo teman lelaki fofuler cenggini ah..ade je x suke.. T.T p/s:kalau x popular pn same aje..

amirah berkata...

alamak xsmpt nk like page 2..wkaka...eh aku pon xkenal saper khairul fa...mi..disbbkan awek dia 2la baru aku kenal..see, ada good point gak

-sollehahn- berkata...

ahaha...awal2 aku dah agak, ni mesti pasal kes KFCM nih....

memang x patut la sape yg jadi haters tu....cukup2 la tu membenci sana sini...kang orang wat page hate dia plak, baru padan muka

Nur berkata...

hahhaha...sengal..
perli habis tuh...
harapla sape yg buat tuh baca and terasa kawa2 punyer..hahaha

jgn ada banned zami sudah la...muahahhaa

kechixx berkata...

hhaahahaha...gelak goling goling;p

EIPUL berkata...

kesian elia
aku rasa dia ok je ngan apex

haha

Liya Laa berkata...

ecececeh. ko pon jeles ngn dorang ? Sabar2 :)

Agak2 ko bagi tips perampas, aku bg tips saiko perampas.

do come to my blog :)

|| amira || berkata...

ahahah .
bagus2.
boleh cuba kalau terdesak.
houhouhou

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha.baik pny tips.. huhu

Dye Kronniesar berkata...

kah kah kah!
ni mmg kes perli bek punyaaa....
lucu2...
hahah

si gadis pink hussy berkata...

hehe.mst kes fanpge meluat dgn awek khairul fahmi ni.haha.lawaks.sengal sape yg buat tuu.

zizidiazora berkata...

zamiiiii..jgn sampai kene batang idung sndiri sudah yeeek..ehh..ade awek ke??? lariiiiii......

AyuE SurihanyOt berkata...

haha..terbaik ahh..

aliesha kirana berkata...

sgt xde motif..last2 blog awek beliau jugak feymes.. yg buat page meluat tu hape dapat? nan adoo!

Farhana Sahri berkata...

boleh cm2 ye...

sy tag kmu...http://farhanasahri.blogspot.com/2011/01/jalan-jalan-cari-makan-terlebih-makan.html

mardhiah ismail (: berkata...

bodoh an orang yang buat fan page tu. tak paham kenape ade orang macam tu -,-

hans berkata...

hahahahaha
sama la
aku pun xfaham asal lah gigih diorang create group macam tu

P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

Eazy Izzuddin berkata...

haha...
bagus tips2 itu..
xD

Shag berkata...

Usaha tangga kejayaan. Tp pelik. Usaha yang sorang ni tak membuahkan kejayaan pulak :P

http://shagcomot.blogspot.com/

nizam berkata...

cool tips!
but about the picture,I knowed what happened surely see a faith healer..haha
ZD

tomatokering :) berkata...

hahaha sadis sungguh . camtu rupenye care 'like' org . ngeh3~

alexa yussida berkata...

sarcastic habes nih..hope admin yg create page 'bodoh' cm gitu sedar n cpt2 tutup la..buat maluu je..aigooo~

aFiz iJoi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aFiz iJoi berkata...

cube tgoknni..bessshhh oooo


http://www.youtube.com/watch?v=DOOJeIHyZR4

Cik Miera Aziz berkata...

Hahahhaa. Ni cam ditujukan kat org yg buat page meluat dgn Elia ni! Huhu.

Meluat dgn mereka yg create page tu!

Oasis berkata...

aduhhh....rampas merampas ni bahaya gak sebenarnya.

mekdior tuss berkata...

iniolang manyak sewel maa....

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com