Selasa, 4 Januari 2011

Tips | Lima Langkah Mudah Untuk Merampas Teman Lelaki Popular



Pertama, sila like page beliau laju laju. Sila cari sampai dapat. Kalau tak jumpa, kau buat sendiri page tu. Lepas tu, like sorang sorang. =.=
Kedua, conteng kat wall dia dengan ayat puji-pujian seperti wah hebatnye awak dan wah dahsyatnye awak. Pandai pandai ah angkat bakul dia tu. Macam kau tak biasa. =.=
Ketiga, follow blog awek dia. Stalk awek dia habis-habisan. Ulangkaji semua entri dia. Kalau boleh, kau hafal setiap butir perkataan yang dia taip tanpa sebarang keraguan lagi. =.=
Keempat, curi satu gambar awek dia kat blog tadi. Nak buat apa pulak ni? Jeng jeng jeng.
Kelima, create a page pasal meluat dengan awek tu dengan menggunakan gambar yang telah kau curi daripada blog dia tapi kau tak perasan ada pulak kewujudan watermark blog dia kat gambar tu. Pulak dah. Takpe takpe. Kau bukan pandai sangat pon. =.=


Oh. Ni kira parody ah. Haha. Agak sarkastik mungkin? Adeh. Aku tak boleh tahan la. Tengok benda benda sengal berlaku ni. Tak faham ah. Siriyes. Boleh tak kau jangan mengada-ngada nak tunjuk bodoh? Sampai buat page entah apa apa entah, takde tujuan takde motif. Kelakar gile kot. =.=



potpetpotpet : Nasib page tu dah takde.

62 ulasan:

  1. ahaaaa ni sindir org yg buat page meluat kat awek khairul fahmi ke??
    ^^

    BalasPadam
  2. jgn layan zami

    tp bagus utk teguran ni

    u pandai jadi sarcastic kan!

    BalasPadam
  3. klu utk nk dpt awek popular
    kne wat mcm 2 jugak ke?


    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    BalasPadam
  4. bila baca step satu tu dah boleh agak! haha.

    zami ouh zami.

    BalasPadam
  5. bila baca step satu tu dah boleh agak! haha.

    zami ouh zami.

    BalasPadam
  6. aku nak try la tips kau ni...ehem2..

    BalasPadam
  7. hehe.. dah takde kerja la tu.. tu yang dok buat benda meraban tu..

    BalasPadam
  8. sy nak pakwe kacak jehh . haha xD

    BalasPadam
  9. haha. serius kelakar. :D
    nie mesti ada kena mengena dgn aimie harmelia. hehe.

    BalasPadam
  10. adakah anda pernah buat benda ini??

    haha

    =_=

    BalasPadam
  11. pandai2 . . .
    ahahahaha . . . ramai x terasa nih? ? ?

    BalasPadam
  12. Abes laa nanti orang wat kat awek zami lak.. Cikgu fofuler.. Jaga bakal awek anda elok-elok tau.. Kalau ade yang meluat sama dia, kasi fire.. Ekeke.. :p

    BalasPadam
  13. tu dia!!!!! pedas2!!! hahahaha.. =P

    BalasPadam
  14. ko mungkin kena ceni nanti zami. beringat!! haha

    BalasPadam
  15. err..ape ni zami??ishhh...hahaha..parody giler kot. lalala...

    zami sok datang blog mish kol 9 pagi. ade entry post sal zami. wakakakakaka~jangan lupa dan jangan marah ok. cool bebeh. hehehe

    BalasPadam
  16. ahahaha. oh. nampaknya saya kena jaga pakwe saya dgn lebih baik dan berhati2 dengan perempuan mahupun gay di sekeliling saya. =.=""

    BalasPadam
  17. whoaa. ape maen rampas2 ni. huu

    BalasPadam
  18. hahaha..gila sarcastic lah..hahahaha

    BalasPadam
  19. haha. dengki orang lagi. free-free je dapat malu sendiri. :)

    BalasPadam
  20. wakakka..
    hangpa jeles ka?
    kui3..
    tp mmg mencapub murahan btul org uh..maen meluat2 plak..
    hempuk pale karang!

    BalasPadam
  21. orang..memang macam2x... haaisshh...

    BalasPadam
  22. Rampas pakwe popular byk makan hati.... biar la dapat pakwe sederhana ..ye tak? salam singgah org AG hik3

    BalasPadam
  23. wahh..

    semagat jer kan org camtuh..

    haishh2.. tak suka gila org cmnie..

    tapi rampas merampas adat biasa.. LOL

    BalasPadam
  24. korg sume ni ckp pasal ape..?

    aku pura2 xpaham...

    ini seriyes!

    BalasPadam
  25. wahahaahaha. terasa diriku tertipu.ades

    BalasPadam
  26. BAGUS BIAR ORANG YANG BUAT PAGE TU RASE SIKITTTTTTT HAHAHAHA

    BalasPadam
  27. hahahah...sindiran tok sape2 yg hate awek KFCM....ngee...
    btol2...ckup2 la tu m'bnci org...nnti uols lak dibenci...bru pdn muka diorg tu....hehehe....
    klau awek fahmi bce n3 nie...msti dye t'haru...rmai yg skong dye...kekeke

    BalasPadam
  28. hahaha tips bernas dan terbaikkk...

    BalasPadam
  29. don't give a damn zami..biar je..

    cool tips!

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/my-header-contest.html

    BalasPadam
  30. coool, faham sindiran tuh. hahaha. sangat fhm

    BalasPadam
  31. perempuan yang takde keje kesimpulannye.

    BalasPadam
  32. adakah ini page yang benci gf keeper malaysia tu..
    heheheeee

    BalasPadam
  33. haha.. adoi..ade gak gile nak rampas kan kan.. =.=
    sebab utama xmo teman lelaki fofuler cenggini ah..ade je x suke.. T.T p/s:kalau x popular pn same aje..

    BalasPadam
  34. alamak xsmpt nk like page 2..wkaka...eh aku pon xkenal saper khairul fa...mi..disbbkan awek dia 2la baru aku kenal..see, ada good point gak

    BalasPadam
  35. ahaha...awal2 aku dah agak, ni mesti pasal kes KFCM nih....

    memang x patut la sape yg jadi haters tu....cukup2 la tu membenci sana sini...kang orang wat page hate dia plak, baru padan muka

    BalasPadam
  36. hahhaha...sengal..
    perli habis tuh...
    harapla sape yg buat tuh baca and terasa kawa2 punyer..hahaha

    jgn ada banned zami sudah la...muahahhaa

    BalasPadam
  37. hhaahahaha...gelak goling goling;p

    BalasPadam
  38. kesian elia
    aku rasa dia ok je ngan apex

    haha

    BalasPadam
  39. ecececeh. ko pon jeles ngn dorang ? Sabar2 :)

    Agak2 ko bagi tips perampas, aku bg tips saiko perampas.

    do come to my blog :)

    BalasPadam
  40. ahahah .
    bagus2.
    boleh cuba kalau terdesak.
    houhouhou

    BalasPadam
  41. kah kah kah!
    ni mmg kes perli bek punyaaa....
    lucu2...
    hahah

    BalasPadam
  42. hehe.mst kes fanpge meluat dgn awek khairul fahmi ni.haha.lawaks.sengal sape yg buat tuu.

    BalasPadam
  43. zamiiiii..jgn sampai kene batang idung sndiri sudah yeeek..ehh..ade awek ke??? lariiiiii......

    BalasPadam
  44. sgt xde motif..last2 blog awek beliau jugak feymes.. yg buat page meluat tu hape dapat? nan adoo!

    BalasPadam
  45. boleh cm2 ye...

    sy tag kmu...http://farhanasahri.blogspot.com/2011/01/jalan-jalan-cari-makan-terlebih-makan.html

    BalasPadam
  46. bodoh an orang yang buat fan page tu. tak paham kenape ade orang macam tu -,-

    BalasPadam
  47. hahahahaha
    sama la
    aku pun xfaham asal lah gigih diorang create group macam tu

    P/S : Contest Dari Proton! Menangi Hadiah Percutian Ke Monte Carlo Monaco!

    BalasPadam
  48. Usaha tangga kejayaan. Tp pelik. Usaha yang sorang ni tak membuahkan kejayaan pulak :P

    http://shagcomot.blogspot.com/

    BalasPadam
  49. cool tips!
    but about the picture,I knowed what happened surely see a faith healer..haha
    ZD

    BalasPadam
  50. hahaha sadis sungguh . camtu rupenye care 'like' org . ngeh3~

    BalasPadam
  51. sarcastic habes nih..hope admin yg create page 'bodoh' cm gitu sedar n cpt2 tutup la..buat maluu je..aigooo~

    BalasPadam
  52. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  53. cube tgoknni..bessshhh oooo


    http://www.youtube.com/watch?v=DOOJeIHyZR4

    BalasPadam
  54. Hahahhaa. Ni cam ditujukan kat org yg buat page meluat dgn Elia ni! Huhu.

    Meluat dgn mereka yg create page tu!

    BalasPadam
  55. aduhhh....rampas merampas ni bahaya gak sebenarnya.

    BalasPadam
  56. iniolang manyak sewel maa....

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com