Rabu, 26 Januari 2011

Tak Habis Habis Tukar Design Blog!



Mentang mentang cuti, setiap minggu nak tukar design blog la? Kata aku kepada diri sendiri. Eh. Terheboh kat korang pulak. Sori beb. Aku tak tahu nak buat apa tadi. Tak pasal pasal aku bertukar menjadi doktor pakar bedah kepada blog ni. Eh aku cakap bedah, bukan bedah nama perempuan tu! Ni bedah yang operate tu! =.=


Tahu tak? Blogger Template Designer ada banyak gile font yang baru lagi best! Cepat gi tengok sekarang! Aku cakap sekarang kan? Aku tak cakap lusa pon. Kau apahal baca lagi blog aku ni? Lempang nak lempang nak? Haha. Now, kau boleh pilih apa apa jenis font kat entri kau, kat gadget kau, kat header kau. Menarik menarik pulak tu. Siriyes beb. Sebelum ni, ada 7 jenis font je. Sekarang? Berjuta-juta lemon beb! Tak percaya? Lihat bukti dia kat sini. Lawo tak font yang digunakan? :P



potpetpotpet : Dah lama kot? Tapi aku baru tahu. So, kira baru la kan?

49 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Wahhhhhhh.. Leh jadi dokter pakar bedah tau cikgu ni.. Hihi.. :)

ciK mOt ©™ berkata...

eh yang lama tu lagi ensem kut...hahaha...erkkk...

||| PöJìé PööH ||| berkata...

Wahh gigih!
Meh tolong bedah blog Pojie skali meh..
Huhu

PojiePooh; Hanya Satu...

♥ηαβειια♥ berkata...

waahhh seriyusssssss semat! tema kaler sgt soft wei.

Mra Mastura berkata...

cehh,, bukti dye nak letak blog sendiri ekk.. hehe. leh la.. same la font kte.. hahax. =P smart kan kan XD

syAzAnA berkata...

kemas lah gak. cuma xcomel macam blog aku. keh2

Cz Aina berkata...

tolong bedah blog i bole..
i xde cuti .....
kohkohkoh...

Bulan berkata...

stylo abes header!muihihi

Fariq berkata...

wah,, rajin betul kau ye buat2 benda ni,, tlg buatkan aku punya skali ea.. boleh?

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

pergh! muka kt header tu cm nk mtk sign jerk! haha! xD
cntik douh font2 bru neyh.

Zuewairy berkata...

sama la kita.. tukar lg:)

Biela Sapine berkata...

Alaa dah tak hansome. Haha

Innanie | Ariffin berkata...

kalau nak template free.... meh datang blog sy!!! best tau!!!

http://coklateyes.blogspot.com/

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

klu cm tu ko wat kan kat aku 1 bole???? heheh....

aliesha kirana berkata...

dah terbiase dgn penukaran header mu..hahahaha.. ye ke font dh berjuta lemon? apsal Ak tatau eh..tehee~

ardinihumaira berkata...

hehe rajin zami ni :D

ishiko berkata...

tengok!!! kan betul header selalo lawa.. hehee.. biase la tu kalo da ngadap belog... siket2 mesty nk ubah..
ok..ok.. makin kemas.. >__<

Adil berkata...

ala x cantek2 fonts nyer..wu..
hahha XD

[z@ck] berkata...

lepas ni ko buleh buka bisnes buat header la weh. hehehe

Izzah | zulkifli berkata...

rjin nyew tuka header..btw,lawa kowt.. =D

d_tieah berkata...

A'ah, dulu sikit je font..
Sekarang giler kentang banyak owh..
Sampai tak tau nak pilih mana satu tau..

Latest entry : Sebab lelaki jadi GAY

cdah berkata...

lawa dah belog kamu tuh.. kami je mls nk tukar [-(

zikeryhassan berkata...

gigih sungguh kau kan zami

Anip™ berkata...

rajin kaw buat header yer..heheh. aku dah tak gune blogspot, sayangnyer..

BLOG GEMPAKZ SIOT

mr.syazwan berkata...

tukar2 design ni ibarat

macam tukar gf erk??

hahah

=_=

arep_lockermonth berkata...

chantek ah zami! jelous ma!

::FAIZ FARISH:: berkata...

boleh Tahan....

Syazwana berkata...

samalah..kite pon baru taw arituh masa godeh2 blog nih.hahaha

Nurul Afiqah berkata...

header abg zami menarik!

Puan Besar Shag Yahaya berkata...

Tak apa lah asik tukar. Tak lah Shag bosan mai :P

Notacomei :_) berkata...

Semakin hari semakin mencemburui 'header' blog ni, kira dah hampir tahap psikolah hihihihi :_)

iqbalhakimi berkata...

haha..header ni sempena ko p amek nenek ko r ek?.. =P

hans berkata...

awat hang rajin sangat tukaq header?
buat dkt aku satu lah cam nih
hehehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

cik ciput berkata...

waa..thanks bgi tau..hihi..baru kutahu ada font baru..hihik..

Nur Farah Hani berkata...

Tahu tak apa.. asyik tukar design blog mentang mentang ar cuti.. haha

btw asyik LELAKI SEBELAH PINTU jerk.. bila nak jadi dua pintu.. hehehe..:P

EIPUL berkata...

wah, haha menarik header baru ko

bila cik sri nak makeover blog ko? tak sabar nak tgk hasil nya, ehehe

touyakaruma berkata...

header dah okay ..cuma muka orang dalam header tu tak cukup hensem , klu letak muka aku .Okay lah kot.

Oh ?dah ada banyak font erk ?

http://touyakaruma.com/blog/

syima_chokie berkata...

santek + smart
mmg penuh gaya mutu keunggulan ^^,

adrinaqamarina berkata...

ni gambar time amek una dengan nenek ke? haha.

nak try usha laa.

GaDis eQa berkata...

rajin btol.huhu.org masih xsempat nk cntk kn blog.bz!tlg buatkn bole??haha LOL :D

taufiq helios berkata...

hah..rajin bonar ekau tuka header..meh wat kat fiq gak..haha

nk join kontes x?

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

aMya berkata...

design sblm ni lg cantik..sedap mata memandang..=p

Maizatul Akma berkata...

terujanye jumpe blogger emsem ;)
first visit here...nice belog :)

asybedazzle berkata...

stylo, tak pernah tau la pulak.

saouri berkata...

hahaha.... =) ce lempang ce lempang...haishhh....garang gyler..

Maria James berkata...

errrrkkk? ok slmat malam. hahahaah

sicomot-comel berkata...

wah,,dia garang giler..
same je ngn kite
hahahha

p/s: kena paksa tuh..huhuhu


latest entri : Sayang,Nak pegang Sikit bOleh??

ADfeez berkata...

heehhe... sy mmg guna yg nie je.. sng.. x yah nk coding2 mcm selalu tu :)

Liya Laa berkata...

aku tertipu okay.
bagi link salah.
HAHAHAHA :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com