Rabu, 26 Januari 2011

Tak Habis Habis Tukar Design Blog!



Mentang mentang cuti, setiap minggu nak tukar design blog la? Kata aku kepada diri sendiri. Eh. Terheboh kat korang pulak. Sori beb. Aku tak tahu nak buat apa tadi. Tak pasal pasal aku bertukar menjadi doktor pakar bedah kepada blog ni. Eh aku cakap bedah, bukan bedah nama perempuan tu! Ni bedah yang operate tu! =.=


Tahu tak? Blogger Template Designer ada banyak gile font yang baru lagi best! Cepat gi tengok sekarang! Aku cakap sekarang kan? Aku tak cakap lusa pon. Kau apahal baca lagi blog aku ni? Lempang nak lempang nak? Haha. Now, kau boleh pilih apa apa jenis font kat entri kau, kat gadget kau, kat header kau. Menarik menarik pulak tu. Siriyes beb. Sebelum ni, ada 7 jenis font je. Sekarang? Berjuta-juta lemon beb! Tak percaya? Lihat bukti dia kat sini. Lawo tak font yang digunakan? :P



potpetpotpet : Dah lama kot? Tapi aku baru tahu. So, kira baru la kan?

49 ulasan:

  1. Wahhhhhhh.. Leh jadi dokter pakar bedah tau cikgu ni.. Hihi.. :)

    BalasPadam
  2. eh yang lama tu lagi ensem kut...hahaha...erkkk...

    BalasPadam
  3. Wahh gigih!
    Meh tolong bedah blog Pojie skali meh..
    Huhu

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  4. waahhh seriyusssssss semat! tema kaler sgt soft wei.

    BalasPadam
  5. cehh,, bukti dye nak letak blog sendiri ekk.. hehe. leh la.. same la font kte.. hahax. =P smart kan kan XD

    BalasPadam
  6. kemas lah gak. cuma xcomel macam blog aku. keh2

    BalasPadam
  7. tolong bedah blog i bole..
    i xde cuti .....
    kohkohkoh...

    BalasPadam
  8. stylo abes header!muihihi

    BalasPadam
  9. wah,, rajin betul kau ye buat2 benda ni,, tlg buatkan aku punya skali ea.. boleh?

    BalasPadam
  10. pergh! muka kt header tu cm nk mtk sign jerk! haha! xD
    cntik douh font2 bru neyh.

    BalasPadam
  11. sama la kita.. tukar lg:)

    BalasPadam
  12. Alaa dah tak hansome. Haha

    BalasPadam
  13. kalau nak template free.... meh datang blog sy!!! best tau!!!

    http://coklateyes.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. klu cm tu ko wat kan kat aku 1 bole???? heheh....

    BalasPadam
  15. dah terbiase dgn penukaran header mu..hahahaha.. ye ke font dh berjuta lemon? apsal Ak tatau eh..tehee~

    BalasPadam
  16. tengok!!! kan betul header selalo lawa.. hehee.. biase la tu kalo da ngadap belog... siket2 mesty nk ubah..
    ok..ok.. makin kemas.. >__<

    BalasPadam
  17. ala x cantek2 fonts nyer..wu..
    hahha XD

    BalasPadam
  18. lepas ni ko buleh buka bisnes buat header la weh. hehehe

    BalasPadam
  19. rjin nyew tuka header..btw,lawa kowt.. =D

    BalasPadam
  20. A'ah, dulu sikit je font..
    Sekarang giler kentang banyak owh..
    Sampai tak tau nak pilih mana satu tau..

    Latest entry : Sebab lelaki jadi GAY

    BalasPadam
  21. lawa dah belog kamu tuh.. kami je mls nk tukar [-(

    BalasPadam
  22. gigih sungguh kau kan zami

    BalasPadam
  23. rajin kaw buat header yer..heheh. aku dah tak gune blogspot, sayangnyer..

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    BalasPadam
  24. tukar2 design ni ibarat

    macam tukar gf erk??

    hahah

    =_=

    BalasPadam
  25. samalah..kite pon baru taw arituh masa godeh2 blog nih.hahaha

    BalasPadam
  26. Tak apa lah asik tukar. Tak lah Shag bosan mai :P

    BalasPadam
  27. Semakin hari semakin mencemburui 'header' blog ni, kira dah hampir tahap psikolah hihihihi :_)

    BalasPadam
  28. haha..header ni sempena ko p amek nenek ko r ek?.. =P

    BalasPadam
  29. awat hang rajin sangat tukaq header?
    buat dkt aku satu lah cam nih
    hehehehehe

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    BalasPadam
  30. waa..thanks bgi tau..hihi..baru kutahu ada font baru..hihik..

    BalasPadam
  31. Tahu tak apa.. asyik tukar design blog mentang mentang ar cuti.. haha

    btw asyik LELAKI SEBELAH PINTU jerk.. bila nak jadi dua pintu.. hehehe..:P

    BalasPadam
  32. wah, haha menarik header baru ko

    bila cik sri nak makeover blog ko? tak sabar nak tgk hasil nya, ehehe

    BalasPadam
  33. header dah okay ..cuma muka orang dalam header tu tak cukup hensem , klu letak muka aku .Okay lah kot.

    Oh ?dah ada banyak font erk ?

    http://touyakaruma.com/blog/

    BalasPadam
  34. santek + smart
    mmg penuh gaya mutu keunggulan ^^,

    BalasPadam
  35. ni gambar time amek una dengan nenek ke? haha.

    nak try usha laa.

    BalasPadam
  36. rajin btol.huhu.org masih xsempat nk cntk kn blog.bz!tlg buatkn bole??haha LOL :D

    BalasPadam
  37. hah..rajin bonar ekau tuka header..meh wat kat fiq gak..haha

    nk join kontes x?

    http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/01/kontes-kenangan-silam.html

    BalasPadam
  38. design sblm ni lg cantik..sedap mata memandang..=p

    BalasPadam
  39. terujanye jumpe blogger emsem ;)
    first visit here...nice belog :)

    BalasPadam
  40. stylo, tak pernah tau la pulak.

    BalasPadam
  41. hahaha.... =) ce lempang ce lempang...haishhh....garang gyler..

    BalasPadam
  42. errrrkkk? ok slmat malam. hahahaah

    BalasPadam
  43. wah,,dia garang giler..
    same je ngn kite
    hahahha

    p/s: kena paksa tuh..huhuhu


    latest entri : Sayang,Nak pegang Sikit bOleh??

    BalasPadam
  44. heehhe... sy mmg guna yg nie je.. sng.. x yah nk coding2 mcm selalu tu :)

    BalasPadam
  45. aku tertipu okay.
    bagi link salah.
    HAHAHAHA :p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com