Sabtu, 29 Januari 2011

Siapa Minat Korea? Wajib Tahu Lagu Lagu Hits Korea Sepanjang Januari 2011!

 
IU - Good Day





GD&TOP - High High





Secret - Shy Boy





Park Hyo Shin - I Promise You





Sistar - How Dare You




potpetpotpet : Sila dengar. XP

55 ulasan:

  1. nice one! :D thank youuu!!

    BalasPadam
  2. Suke! suke! like..nice one~ XD

    BalasPadam
  3. Saya meminati Korea Ballad yang leleh jiwang punyeerrr.. Ade tak encik hizami? Heee.. :)

    BalasPadam
  4. byk lgi lagu yg best..
    tvxq -keep your head down
    infinite- before the dawn
    g.na- black n white..
    emmmm byk la lgi.. hahaha...

    BalasPadam
  5. Best gak. Zami cuba dengar 'Again and Again from 2.00pm. video clip dia orang pun menarik.

    Loves korean songs...hehehe....

    BalasPadam
  6. sume x pnh dengar.. tp kalo lgu yg beat die fast.. sure akan suka.. heheh :D

    BalasPadam
  7. hoho . sume my feveret nie !!

    BalasPadam
  8. adehhhhhhhh

    dulu seiyes x minat lagu korea

    tpi sejak2 akhir2 ni terlanjur pulak

    haha

    Ya ya ya antara lagu menyunting untuk minat lagu korea

    huhu

    eh group secret- shy boy sweet gile muzik dia..

    (rasa nak berjoget je tgh2 mlm ni)

    =_=

    BalasPadam
  9. waahhh minat korea jugak ker..mcm mane nak minat korea ekk?? kwn2 sy semua minat korea tapi sy tidak..sebab mls nak bace subtitle bile tgk cter selain cter melayu n omputih!! hehe ;p

    BalasPadam
  10. CL minat !!!
    wahhh .. seronok la ..

    BalasPadam
  11. aku pun suka tgk wyg korea.

    tapi nyanyi tak tau la,tapi lagu doremon tau la sikit2 heeee

    BalasPadam
  12. byk2 lagu korea 2 lagu ni mmg feveret aku, winter sonata, dgn 1 lagu dlm theme song drama full house.

    10 MODEL KERETA KONSEP MASA DEPAN

    BalasPadam
  13. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....































    aku xsetuju.....

























    kenapa wondergirls dan snsd tade...



































    arghhhh..!!

    BalasPadam
  14. aku minat korea tapi semua lagu tu aku tak tahu.. aku suka dgr yang jiwang punya.. keh3..

    BalasPadam
  15. walau x kenal mereka semua..

    sya tetp suka awek2 korea..

    comel n cantik.. walau semua hanyalah plastik kannn...

    BalasPadam
  16. ouh korea. da lme x dgr lgu korea. :)

    btw, saya follower ke 2011! no cantik tuh. haha *tkde kaitan

    BalasPadam
  17. suke suke!! nice one! thx ye awak..:D

    BalasPadam
  18. Selalu dgr lagu shy boy tu kat music boy...cute song♥

    BalasPadam
  19. lagu terbaru Park Jung Min- Not Alone pun best gak..suka dgr bunyi biola dia...uhukk

    BalasPadam
  20. i adore kpop too! hehehe..gd! <3

    BalasPadam
  21. :) :) :)
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    BalasPadam
  22. Lagu DBSK - Album Keep your Head Down ada tak?

    http://cerytara.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. encik hizami minat korea ?
    hahaa . bagus gila :D

    boleh share2 pape ..

    BalasPadam
  24. IU!!!!! sgt ska dia...hahaha~

    BalasPadam
  25. wahhh...!!!!!!!
    sukeeeeeeeeeeeeeeeeee...
    pengsan jap......O.0....
    sukeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  26. erm...thumbs up... (")(^^,)(")

    BalasPadam
  27. wah! ghajinnya letak abis semua video tu..heehehe..best2... ni nk kasi org addict kt lagu korea ke ni..hihihih~

    BalasPadam
  28. suka tengok IU , dia comel woo . LOL

    BalasPadam
  29. huh..ko addicted gila dengan korea..semua lagu hits taw..hehe

    BalasPadam
  30. Amboi~ Ni dah jadi radio Korea ke? Ada carta lagu hits tu :P

    BalasPadam
  31. ye la...sume nye best2 blaka...tp btul gak ckp luffy,,..nape xde girlz generation ngn wonder girls xde...ape2 pun,,ade sistar ngn secret pun not bad lhaaa...
    waaaa...i love korean songz too






    movie meka pun awesome blaka...apatah lg kalau lop story..

    ape2 pown..flem msia tetap i sslute deh....:)

    BalasPadam
  32. wah...semua best!!suke2!!

    BalasPadam
  33. aku xminat sngt. sikit je. ehehe

    BalasPadam
  34. terima kaseh atas info. saya suke entri ini !!! hahahaha! boleh download banyak2. =DD

    BalasPadam
  35. best2...
    terima kasih share yer.. hehe

    BalasPadam
  36. ala wonder girls x der ;(

    BalasPadam
  37. ouhh peminat korea kah?bagus2.hehe

    BalasPadam
  38. nice!
    tersangat lah minat...
    xD

    BalasPadam
  39. wahhh. blogger ni minat korea laa.. hafal dah semua lagu ni.haha

    BalasPadam
  40. aku suke tgk citer korean jer :)

    BalasPadam
  41. mane pakwepakwe aku , 2pm ? naseb bek ade GD . ishish =='

    BalasPadam
  42. erkkk...
    zami minat korea??

    BalasPadam
  43. i hearts; kpop too! :D

    zami dengar la lagu why? (keep your head down) - TVXQ (HoMin)
    best giler. x)

    lagi satu, lagu tvxq jugak. ost drama athena - maximum

    tp yg memang meletup letup lagu why? keep your head down ni la.
    top dalam carta :)

    BalasPadam
  44. lagu mira suke xde pon?? :((

    BalasPadam
  45. err..kumpulan korea belah mana depa ni??xtau pun kewujudan tu. adeh. kesiannya..
    =P

    BalasPadam
  46. Tudia aih. Mantap ahh! Jarang jumpa laki yang minat babeng KPOP ni. Heheh.

    BalasPadam
  47. SUME KOREAN song saye suke!!HEHE , tapi,,,not from snsd la..HAHA sorry , saye bukan SONE!!nice one!1 big bang song the best ever!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com