Sabtu, 22 Januari 2011

Seorang Lelaki, 3 Orang Wanita Tak Pasal Pasal Kantoi

MELAKA: Seorang lelaki telah didakwa melayan 3 orang wanita serentak di rumah kediaman miliknya, di sini, sejak malam kelmarin. Lelaki tersebut dikatakan sanggup menghabiskan waktunya dengan melayan 3 orang wanita terbabit. Oh. Lupa pulak. Lelaki tu ada blog. Nama blog dia ialah Budak Lelaki Sebelah Pintu. Eh. Aku ke aku ke? Alamak. Kantoi pulak. Sorry ah beb. Aku tak sengaja. Siapa suruh dorang dasat habes gile merembes? Okay okay. Meh sini aku nak story. Aku dapat hadiah kemenangan lagi kau kena jeles. Kali ni album 3 Suara. Tahu ke suara siapa? Suara mak kau, suara nenek kau dan tak lupa jugak suara hatok kau!!! Hamboi hamboi kurang ajar nampak? Haha. Gurau la beb. Ni haaa ... Ning Baizura, Jaclyn Victor dan Shila Amzah. For me, album ni memang album wajib dimiliki bagi semua penggemar penggemar industri hiburan tempatan. Siriyes wa cakap sama lu. Kalau kau minat Justin Bibik, Miley Sirap, Selena Gomol dan mungkin Katy Petai, sila abaikan entri ni. So, kau boleh balik sekarang!!! Aku cakap balik!!! Tiba tiba je suruh balik. =.=








Thanks to?
Adi Luqman


Track pilihan?
Menari Dalam Hujan
Semua Isi Hatimu
Beribu Sesalan
Mengenangmu
Tomorrow's Calling



potpetpotpet : Layan.

46 ulasan:

  1. kan i dh ckp

    a MUST album to have in collection

    dgr pki headphone sgt gile layan sbb dgr dgn teliti music n vocal diorang

    my ranking;

    1. Semua Isi Hatimu
    2. Beribu Sesalan
    3. Menari Dalam Hujan
    4. Mengenangmu
    5. Teman
    6. Di Mana Di Mana
    7. Tomorrow's Calling

    eh eh i suke sume la

    lagi2 SHILA

    BalasPadam
  2. waaa untunglaaa zami dpt hadiah..
    hehehee..
    nak kena cari nih album nih :D

    BalasPadam
  3. ahahha...justin bibik..
    btw, im looking for a tshirt yg tulis F**K JUSTIN BIEBER...
    ada jumpa dimana2 x??ahhaha.. (to JB fans yg bc ni...im sori k..;p ) jgn touching taw...ngee~~

    BalasPadam
  4. ye lahh ye lahh . balik lah ni .
    *seret beg AF*

    ;p

    BalasPadam
  5. baru je nk tersentap bc tajuk.. hehe.. selamat melyan lagu2 di cd baru ye =)

    BalasPadam
  6. walawehhh cd free wehhhhh.....save duit huhuhuhu......

    new entry~http://arefiz-hafiz.blogspot.com/2011/01/meronggeng-kew-menonggeng.html

    BalasPadam
  7. saya sgt jeles!!! sekian!! T.T hahahaha

    BalasPadam
  8. layan jugak ko lagu ceni kan? haha

    BalasPadam
  9. suspen giler tajuk.ahakss!

    BalasPadam
  10. sudah memilikinya

    seiyes best kan!

    tak jemu mendengarnya

    Menari dalam hujan part ning time chorus mampu di buatnya

    hahaha

    SERIBU SESALAN OMG! stim dgr..

    haha

    =_=

    BalasPadam
  11. Wahhhhhh.. Komen Qarl menandakan dia sangat suke.. Hehe.. ;)

    Ade gak dengar kat radio.. Tapi satu lagu jek kot dorang selalu putar skarang..

    BalasPadam
  12. @Embun Pagi Kalau nak ko boleh buat sendir wording tu... murah je buat kat kedai...design la sendiri...haha

    BalasPadam
  13. Kalo aku dapat pun aku takda CD player...hehe download je la, pastu dengar gn hp...huhu

    Last entry:
    Keajaiban Kalimah ALLAH
    http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/kalimah-allah-keajaiban-wajib-try.html

    BalasPadam
  14. waahhh.. hebatnyer melayan CD.. :)

    BalasPadam
  15. lagu pe yg plg bes?
    lgu shila tu lagu ape..huhu

    BalasPadam
  16. Perghh..untungnyer zami asyik dapat bende free jer.

    apa2 pun tahniah ler zami, kira rezeki lah tu kan?

    Of course lagu2 dia memang best.

    BalasPadam
  17. Gua sesat kat sini bro! Gua tak minat Ning Baizura, Jaclyn Victor dan Shila Amzah. Nak balik, tapi gua jugak tak minta Justin Bibik, Miley Sirap, Selena Gomol dan Katy Petai. Jadi, gua cancel tiket terbang balik. Rasanya kena pergi mana eh?

    BalasPadam
  18. macam menarik!!! wohhhhooooo....

    BalasPadam
  19. wah 3 suara.... memang hero gadis ah nih.. hehehehe tapi lagu2 tu memang best pon






    Mari tengok Kedudukan Kelajuan Internet Dunia dan Malaysia

    BalasPadam
  20. ye nak balik la ni =.=

    BalasPadam
  21. tajuk yg sgt takley blah..hahaha

    BalasPadam
  22. Tittle nak gempak. Nak luruh jantung baca ada kes sorang laki layan 3 wanita kat Melaka. Dah lar i kat Melaka. Hahahah.

    BalasPadam
  23. dasat album nih..dua org artis yg vokal mmg mntap, n sowg vokal junior yg bru nk mntap

    BalasPadam
  24. uishhh, hadiah lagi? dasyat gila ko. haha.

    BalasPadam
  25. asyik menang aje zami nih! congrats~

    BalasPadam
  26. shila amzah tu org malaysia ke?xknal pon.huhu

    BalasPadam
  27. wah
    sangat jeles k
    haha, nanti nak pinjam ea,
    keke

    BalasPadam
  28. ok la aku balik skang

    BalasPadam
  29. suke Shila ! hahha ;D

    BalasPadam
  30. :) :) :)
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    BalasPadam
  31. comfirm kena carik balik ni
    dh sekat 2 minggu try search mp3 dimana dimana.
    tp haram x jumpa!

    BalasPadam
  32. ko ni suke eh beli album...layanzzz~~~

    BalasPadam
  33. 2 2 suara mantap2 nie..hehehe

    BalasPadam
  34. suka merapu rapu kalau cakap. macam org kena sawan. XP

    BalasPadam
  35. Sorry ganggu..=)


    Saya sudah follow blog awak..
    Awak bila nak follow blog saya..
    http://pangkahbulat.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. waaaa..kena beli gak nie..

    BalasPadam
  37. hey..thx for drop at my blog..
    btw,dtg na culik gamba..n i do wrote something bout you jgk..hope u dun mind.. =D

    BalasPadam
  38. untung la dpt hadiah..
    hehe

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com