Rabu, 12 Januari 2011

Para Artis Pijak Red Carpet. Para Bukan Artis Tengok Red Carpet.

Adeh. Tajuk nak comel je bunyi dia. Boleh? Hehe. Aku gi AJL Ke-25 kat Stadium Putra Bukit Jalil hari tu. Walaupun aku dah beritahu korang melalui entri sebelum ni, tapi aku tetap nak beritahu lagi sekali supaya entri ni ada banyak sikit perkataan. See? Dah banyak perkataan aku taip kan? Berkesan gile taktik ni. Nak cuba? Sila sila. =.=


Kalau dah nama para artis, sah sah la dorang kena pijak red carpet tu. Kata nak menayang baju masing masing kan? Lawo tak lawo tu belakang kira. Aku dengan kawan kawan lain pulak berdiri kat sebelah red carpet je. Nak lalu tak boleh pulak. Adeh. Tengok je la para artis menjalankan diri dorang kat red carpet tu. Lepas tu kitorang jadi macam bosan gile. So, kitorang decide jom beratur panjang panjang sebelum masuk stadium. Boleh? Secara kesimpulannya, beratur lagi best daripada tengok red carpet tu. Siriyes. :P


Fuh. Dah habis pon.


Seronok gile.


Aku malas nak bebel pasal keputusan AJL Ke-25 ni. Dah ramai sangat orang bercerita pasal ni. Lebih lebih lagi, bab bab tak puas hati. Ni semua gara-gara artis pilihan dorang tak menang. Aku macam ... Kalau artis pilihan korang menang pon, korang dapat apa? Pahala? Duit? Glemer? Beskot? Gula gula? Ayam masak kurma? Adeh. Tak dapat apa apa kan? So, nasihat aku, tak payah la nak meracau tak tentu pasal. Buat penat je beb. Relaksss sudah. =.=


Comel pulak bila tengok awek kat belakang tu. :)



potpetpotpet : Jangan disebut baris ayat keramat.

35 ulasan:

ayie berkata...

nak nom tepon awek tu.. serius comel..haha

Eazy Izzuddin berkata...

2 la...
ramai yg buat ulasan pasal AJL
uish
gadis belakang tu
cari dia
hehe
;)

Mknace berkata...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

nurfaiz shaidan berkata...

Benda dah lepas, takyah la nak ulas2 lagi kan? Dah takleh ubah pun. BTW, seronok gila dapat attend AJL T.T

Jeles, jeles.

kembatolo™ berkata...

kire ko ni artis belakang stage lah yer? hahaha.. comey gambar mung.. hakhak

Misshy Innz berkata...

aah lah, awek tuh comel ;p

cik-terompah berkata...

xde gamba len ke?

░♥si lampu neon♥░ berkata...

hehehe lawak jerr=)


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# HAPUSKAN RASA BENCI#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

zizidiazora berkata...

Next time takyah nak susah2 beratur zami, ko tumpang je red carpet tu untuk masuk dalam. Silap2 dapat glamer masuk surat kabau lagi hehe..

Patut tackel je awex tu mi, kulit dah sama tu...

mr.syazwan berkata...

kenapa saya xde dlm pic ini???

huhuhu

=_=

arep_lockermonth berkata...

fuh! mmg terbaik wok!

farhana berkata...

Tu lah, nak kutuk penyanyi yg menang tu, bukan dpt apa2 pun..
=D

SyahmiFikri berkata...

haha..

comel macam cik epal la gadis tuh..

by the way.. adat la kann.. kutuk2 nie.. muahhaha

rasa macam gamba ngan adie dah jd gambar wajib belog korg ber3 jer.. hehe

akmalhilmi berkata...

awek aku tu blkg..hahaha :p
lolz

Shag berkata...

Tolong remove kan gambar tu. <-- Ayat pemes sekarang! :P

Jambu gila mamat sebelah Zami tu! Bak sini nama nombor tepon! Kiki.

Syafiq Rosli berkata...

smgt AJL ni

Zala Wajik berkata...

kenapa muka dia macam pelakon farahdhiya?

mie berkata...

fuh!!
kena beratur panjang?
hehee

najihah sahami berkata...

hahhaa..zami ni artis belakang red carpet la ea..cehh...ehemm..ntah2 awek kat blakang tu mang awek zami. wat gimik la puji2 cam tu. hahahaha
:D

Mra Mastura berkata...

fewwit...
eh, tetibe nak kate jugak,
apsal muke awek tu mcm besfren mra?
-___-"

t tanye dye.. =P kalau ye, nak kenal?

Mra Mastura berkata...

hoho.. fewwit yg kat bukan artis ah!

eh eh,apsal mcm kwn mra gak muke dye? [tetibe kan]

t mra tanye2 k.. kalau ye, nak kenal x? =P

the GirL berkata...

girl kt belakang siyes mcm cik epal... ce tanye, ce tanye,,

::FAIZ FARISH:: berkata...

Korang pun dah macam Arts

momochan berkata...

girl belakang tu mcm cik epal la...HOHO

Oasis berkata...

dari duk tgk artis ambik gmbar, baik kita yg bergambar. Tak gitew?

DanieL AdiE berkata...

i love all the pictures!!!

sbb ade i dlm pic2 nie..hehe

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/dia-tak-perasan.html

Afendi Othman berkata...

pergh g bukit jalil tak ajak...

jijie berkata...

nape muka awek kat belakang tu nampak semacam? haha... ada sedikit scary

Nisa A. berkata...

wahhh best gilaaaa dapat tgk AJL kat bukit jalil.
best x?? best x??
:D

Qarl berkata...

eh eh Qarl ke tu. tibe2 hahaha

jom doa byk2 dpt msuk race sabtu ni

Cik Miera Aziz berkata...

awek kat blkg sekali tgk cam Cik Epal. Comel tol! :)

soffya cik bulan berkata...

amboiii minat habis ekkkk anna dia...

bilahatinakberkata berkata...

(^_^) follow pulak tau..
bru buat blog..

Siti Sifir berkata...

bestnye...
jeles2...
http://letsclick.me/xy

Haziq Yaacob berkata...

terbaikk :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com