Rabu, 12 Januari 2011

Para Artis Pijak Red Carpet. Para Bukan Artis Tengok Red Carpet.

Adeh. Tajuk nak comel je bunyi dia. Boleh? Hehe. Aku gi AJL Ke-25 kat Stadium Putra Bukit Jalil hari tu. Walaupun aku dah beritahu korang melalui entri sebelum ni, tapi aku tetap nak beritahu lagi sekali supaya entri ni ada banyak sikit perkataan. See? Dah banyak perkataan aku taip kan? Berkesan gile taktik ni. Nak cuba? Sila sila. =.=


Kalau dah nama para artis, sah sah la dorang kena pijak red carpet tu. Kata nak menayang baju masing masing kan? Lawo tak lawo tu belakang kira. Aku dengan kawan kawan lain pulak berdiri kat sebelah red carpet je. Nak lalu tak boleh pulak. Adeh. Tengok je la para artis menjalankan diri dorang kat red carpet tu. Lepas tu kitorang jadi macam bosan gile. So, kitorang decide jom beratur panjang panjang sebelum masuk stadium. Boleh? Secara kesimpulannya, beratur lagi best daripada tengok red carpet tu. Siriyes. :P


Fuh. Dah habis pon.


Seronok gile.


Aku malas nak bebel pasal keputusan AJL Ke-25 ni. Dah ramai sangat orang bercerita pasal ni. Lebih lebih lagi, bab bab tak puas hati. Ni semua gara-gara artis pilihan dorang tak menang. Aku macam ... Kalau artis pilihan korang menang pon, korang dapat apa? Pahala? Duit? Glemer? Beskot? Gula gula? Ayam masak kurma? Adeh. Tak dapat apa apa kan? So, nasihat aku, tak payah la nak meracau tak tentu pasal. Buat penat je beb. Relaksss sudah. =.=


Comel pulak bila tengok awek kat belakang tu. :)



potpetpotpet : Jangan disebut baris ayat keramat.

35 ulasan:

  1. nak nom tepon awek tu.. serius comel..haha

    BalasPadam
  2. 2 la...
    ramai yg buat ulasan pasal AJL
    uish
    gadis belakang tu
    cari dia
    hehe
    ;)

    BalasPadam
  3. :) :) :) terbaeekkk!!!!

    BalasPadam
  4. Benda dah lepas, takyah la nak ulas2 lagi kan? Dah takleh ubah pun. BTW, seronok gila dapat attend AJL T.T

    Jeles, jeles.

    BalasPadam
  5. kire ko ni artis belakang stage lah yer? hahaha.. comey gambar mung.. hakhak

    BalasPadam
  6. aah lah, awek tuh comel ;p

    BalasPadam
  7. Next time takyah nak susah2 beratur zami, ko tumpang je red carpet tu untuk masuk dalam. Silap2 dapat glamer masuk surat kabau lagi hehe..

    Patut tackel je awex tu mi, kulit dah sama tu...

    BalasPadam
  8. kenapa saya xde dlm pic ini???

    huhuhu

    =_=

    BalasPadam
  9. Tu lah, nak kutuk penyanyi yg menang tu, bukan dpt apa2 pun..
    =D

    BalasPadam
  10. haha..

    comel macam cik epal la gadis tuh..

    by the way.. adat la kann.. kutuk2 nie.. muahhaha

    rasa macam gamba ngan adie dah jd gambar wajib belog korg ber3 jer.. hehe

    BalasPadam
  11. awek aku tu blkg..hahaha :p
    lolz

    BalasPadam
  12. Tolong remove kan gambar tu. <-- Ayat pemes sekarang! :P

    Jambu gila mamat sebelah Zami tu! Bak sini nama nombor tepon! Kiki.

    BalasPadam
  13. kenapa muka dia macam pelakon farahdhiya?

    BalasPadam
  14. fuh!!
    kena beratur panjang?
    hehee

    BalasPadam
  15. hahhaa..zami ni artis belakang red carpet la ea..cehh...ehemm..ntah2 awek kat blakang tu mang awek zami. wat gimik la puji2 cam tu. hahahaha
    :D

    BalasPadam
  16. fewwit...
    eh, tetibe nak kate jugak,
    apsal muke awek tu mcm besfren mra?
    -___-"

    t tanye dye.. =P kalau ye, nak kenal?

    BalasPadam
  17. hoho.. fewwit yg kat bukan artis ah!

    eh eh,apsal mcm kwn mra gak muke dye? [tetibe kan]

    t mra tanye2 k.. kalau ye, nak kenal x? =P

    BalasPadam
  18. girl kt belakang siyes mcm cik epal... ce tanye, ce tanye,,

    BalasPadam
  19. girl belakang tu mcm cik epal la...HOHO

    BalasPadam
  20. dari duk tgk artis ambik gmbar, baik kita yg bergambar. Tak gitew?

    BalasPadam
  21. i love all the pictures!!!

    sbb ade i dlm pic2 nie..hehe

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/dia-tak-perasan.html

    BalasPadam
  22. pergh g bukit jalil tak ajak...

    BalasPadam
  23. nape muka awek kat belakang tu nampak semacam? haha... ada sedikit scary

    BalasPadam
  24. wahhh best gilaaaa dapat tgk AJL kat bukit jalil.
    best x?? best x??
    :D

    BalasPadam
  25. eh eh Qarl ke tu. tibe2 hahaha

    jom doa byk2 dpt msuk race sabtu ni

    BalasPadam
  26. awek kat blkg sekali tgk cam Cik Epal. Comel tol! :)

    BalasPadam
  27. amboiii minat habis ekkkk anna dia...

    BalasPadam
  28. (^_^) follow pulak tau..
    bru buat blog..

    BalasPadam
  29. bestnye...
    jeles2...
    http://letsclick.me/xy

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com