Ahad, 2 Januari 2011

Padan Muka Siapa Tak Ikut Aku Pergi Sambut Tahun Baru 2011

Aku takde mood nak taip menaip. Siriyes. Oleh yang demikian, terima la entri paling skema aku pernah tulis. Ni cerita semalam. Walaupun tidak berlaku pada waktu malam, tapi cerita ni berlaku semalam. Okay okay. Aku sendiri pening. =.=


Aku keluar jalan jalan sempena merayakan tahun baru 2011. Erk. Dan dan mengaku merayakan tahun baru padahal hakikatnye dah bosan terperap kat rumah. Adeh. Aku keluar dengan dua orang lagi kawan baik aku daripada sekolah menengah dulu. Sebenarnye, geng kitorang empat orang. Nama geng kitorang sesuci lebaran. Erk. Okay. Fine. Aku tipu kau. Adeh. Kita kembali ke sri pentas, one of us tiba tiba ada hal pulak. So, dia tak dapat nak join la. So, padan muka la. ;P


Aktiviti pertama diisi dengan penuh berfaedah, iaitu karok. Berfaedah la sangat. Eh. Berfaedah apa? Mengasah bakat tu. Walaupun suara masing masing dah boleh buat alih suara untuk animasi seperti hagemaru. Haha. Kau gelakkan aku? Cis bedebah kau. =.=


Dah puas karok, kitorang lepak kat Johnny's Restaurant. Takde la lapar mana. Tapi, disebabkan duit yang berlebihan dalam dompet ni, kitorang dengan gumbiranye lalu mensedekahkan duit berkenaan kepada Johnny's Restaurant. Eh. It was my very first time gi makan kat situ. And should I say, ni pon dah boleh dianggap sebagai the last time aku makan kat situ. Adeh. Kenapa pulak aku kata macam tu, biar aku je yang tahu. Malas nak ingat balik. Hahahampeh. T.T


Sos sos sos. Tak tau nak tulis caption apa.


Nama dia Kmel. Dia ada degree sains bio marin. Dasat gile.


Nama dia Ejam. Dan periuk tu nampak menyelerakan. Diulangi, nampak.


Nak sikit? Sila jilat skrin. =.=


Sebagai gambar terakhir, tengok la muka aku secara besar-besaran. ;P


potpetpotpet : Esok nak hantar Una gi tadika.

33 ulasan:

  1. kawan pon penah skali makan kat johnny,, dan sampai sekarang tak dtg2 lagi,, tak tau sebab pe,, maybe takde sponsor.. heheh

    BalasPadam
  2. sangat besar muka..
    una tadika? hehe..mesti comel

    BalasPadam
  3. aku pon pernah sekali ke johnny tu. sebab kenapa biar kite je yang tahu ~..~"

    BalasPadam
  4. @IRAH HAJERAH AZMAN

    sama sama la kita simpan rahsia ni.
    haha.
    XD

    BalasPadam
  5. dlu suka g Johnnys.asal g jj je msti mkn situ.
    tp baru2 ni taak daah..
    ade org ckp Johnnys xhalal..and ade org email situ pkai logo halal palsu wuwuwu~

    BalasPadam
  6. to una,
    all the best.
    belajar rajin-rajin

    BalasPadam
  7. next time nak ikut lah
    boleh x?

    BalasPadam
  8. pernah g..X SEDAP!

    not my taste kot..

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/arjuna-cipta.html

    BalasPadam
  9. tapi saya suka suka sos kat johnny tuhhh! huhu..

    BalasPadam
  10. @DanieL AdiE

    haha.
    and i said that it was going to be my last time to visit there.
    =.=

    BalasPadam
  11. weh...x balik upsi ka ..??

    BalasPadam
  12. tengok macam tak SEDAP je...

    tapi bila tgk pic kawan kamu yg pakai

    speck tu

    cube tgk tgn dia??

    ermm macam SEDAP lak di pelahap

    hahahaha

    ;p

    BalasPadam
  13. makan mahal2 minom air kosong je

    BalasPadam
  14. @tieha ismail

    tak.
    dah habis dah.
    nak praktikal lepas ni.
    XD

    BalasPadam
  15. @ayie

    masa karok tu kitorang dah balun air bikarbonat.
    jaga kesihatan beb.
    tak larat nak minum air manis2 lagi.
    =.=

    BalasPadam
  16. pasni zami praktikal kat ner?

    BalasPadam
  17. hahahaa..nape?what happen kat restoran pak cik johny tu??jeng jeng jeng!!

    BalasPadam
  18. tak puas hati dengan johnny's restaurant.. haha

    BalasPadam
  19. waaa sambut new year dgn karok eyhhhh~
    kita bila nak karok berdua nih? hahaha~

    BalasPadam
  20. x pernah gi lg johnny's tu...huhuhu..x sedap ke weh? err, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

    BalasPadam
  21. hoh...
    nanti nak g sana...
    pastu zami belanja...
    agagaga


    larikssssss

    BalasPadam
  22. sronok mkn ngan kwn2. jadi selamat thn baru lah buat bro ni.

    BalasPadam
  23. arghhhhhhhhhhhhhhh baruu je lepas mkn kt johnny ni. mmg tak sedapp! sotong kurita kenyal ngn daging cam buruk! eww!!! hate it! neeverrrr in my life mkn kt restoran ni lg! huhuhu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com