Ahad, 2 Januari 2011

Padan Muka Siapa Tak Ikut Aku Pergi Sambut Tahun Baru 2011

Aku takde mood nak taip menaip. Siriyes. Oleh yang demikian, terima la entri paling skema aku pernah tulis. Ni cerita semalam. Walaupun tidak berlaku pada waktu malam, tapi cerita ni berlaku semalam. Okay okay. Aku sendiri pening. =.=


Aku keluar jalan jalan sempena merayakan tahun baru 2011. Erk. Dan dan mengaku merayakan tahun baru padahal hakikatnye dah bosan terperap kat rumah. Adeh. Aku keluar dengan dua orang lagi kawan baik aku daripada sekolah menengah dulu. Sebenarnye, geng kitorang empat orang. Nama geng kitorang sesuci lebaran. Erk. Okay. Fine. Aku tipu kau. Adeh. Kita kembali ke sri pentas, one of us tiba tiba ada hal pulak. So, dia tak dapat nak join la. So, padan muka la. ;P


Aktiviti pertama diisi dengan penuh berfaedah, iaitu karok. Berfaedah la sangat. Eh. Berfaedah apa? Mengasah bakat tu. Walaupun suara masing masing dah boleh buat alih suara untuk animasi seperti hagemaru. Haha. Kau gelakkan aku? Cis bedebah kau. =.=


Dah puas karok, kitorang lepak kat Johnny's Restaurant. Takde la lapar mana. Tapi, disebabkan duit yang berlebihan dalam dompet ni, kitorang dengan gumbiranye lalu mensedekahkan duit berkenaan kepada Johnny's Restaurant. Eh. It was my very first time gi makan kat situ. And should I say, ni pon dah boleh dianggap sebagai the last time aku makan kat situ. Adeh. Kenapa pulak aku kata macam tu, biar aku je yang tahu. Malas nak ingat balik. Hahahampeh. T.T


Sos sos sos. Tak tau nak tulis caption apa.


Nama dia Kmel. Dia ada degree sains bio marin. Dasat gile.


Nama dia Ejam. Dan periuk tu nampak menyelerakan. Diulangi, nampak.


Nak sikit? Sila jilat skrin. =.=


Sebagai gambar terakhir, tengok la muka aku secara besar-besaran. ;P


potpetpotpet : Esok nak hantar Una gi tadika.

33 ulasan:

Fariq berkata...

kawan pon penah skali makan kat johnny,, dan sampai sekarang tak dtg2 lagi,, tak tau sebab pe,, maybe takde sponsor.. heheh

Mra Mastura berkata...

sangat besar muka..
una tadika? hehe..mesti comel

IRAH HAJERAH AZMAN berkata...

aku pon pernah sekali ke johnny tu. sebab kenapa biar kite je yang tahu ~..~"

..hizamirahim.. berkata...

@Fariq

hehe.
really?
mungkin.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@Mra Mastura

yep.
dia nak gi tadika dah esok.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@IRAH HAJERAH AZMAN

sama sama la kita simpan rahsia ni.
haha.
XD

ika~~ berkata...

dlu suka g Johnnys.asal g jj je msti mkn situ.
tp baru2 ni taak daah..
ade org ckp Johnnys xhalal..and ade org email situ pkai logo halal palsu wuwuwu~

..hizamirahim.. berkata...

@ika~~

really?
=.=

zikeryhassan berkata...

to una,
all the best.
belajar rajin-rajin

princeduyong berkata...

wah...best...!

..hizamirahim.. berkata...

@zikeryhassan

baik la.
*aku taipkan untuk una

:P

..hizamirahim.. berkata...

@princeduyong

best gile lepak dgn kwn2.
XD

Imzainieyzulkipli berkata...

next time nak ikut lah
boleh x?

..hizamirahim.. berkata...

@Imzainieyzulkipli

boleh.
siriyes?

DanieL AdiE berkata...

pernah g..X SEDAP!

not my taste kot..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/arjuna-cipta.html

b a m b a m ' s berkata...

tapi saya suka suka sos kat johnny tuhhh! huhu..

..hizamirahim.. berkata...

@DanieL AdiE

haha.
and i said that it was going to be my last time to visit there.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@b a m b a m ' s

hehe.
sos je?
XD

tieha ismail berkata...

weh...x balik upsi ka ..??

mr.syazwan berkata...

tengok macam tak SEDAP je...

tapi bila tgk pic kawan kamu yg pakai

speck tu

cube tgk tgn dia??

ermm macam SEDAP lak di pelahap

hahahaha

;p

ayie berkata...

makan mahal2 minom air kosong je

..hizamirahim.. berkata...

@tieha ismail

tak.
dah habis dah.
nak praktikal lepas ni.
XD

..hizamirahim.. berkata...

@mr.syazwan

haha.
dia memang semua sedap.
=.=

..hizamirahim.. berkata...

@ayie

masa karok tu kitorang dah balun air bikarbonat.
jaga kesihatan beb.
tak larat nak minum air manis2 lagi.
=.=

ADfeez berkata...

sdpnya johnnys :D

zizidiazora berkata...

pasni zami praktikal kat ner?

najihah sahami berkata...

hahahaa..nape?what happen kat restoran pak cik johny tu??jeng jeng jeng!!

kembatolo™ berkata...

tak puas hati dengan johnny's restaurant.. haha

Nisa A. berkata...

waaa sambut new year dgn karok eyhhhh~
kita bila nak karok berdua nih? hahaha~

wahida berkata...

x pernah gi lg johnny's tu...huhuhu..x sedap ke weh? err, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

ardinihumaira berkata...

hoh...
nanti nak g sana...
pastu zami belanja...
agagaga


larikssssss

Oasis berkata...

sronok mkn ngan kwn2. jadi selamat thn baru lah buat bro ni.

My Prerogative berkata...

arghhhhhhhhhhhhhhh baruu je lepas mkn kt johnny ni. mmg tak sedapp! sotong kurita kenyal ngn daging cam buruk! eww!!! hate it! neeverrrr in my life mkn kt restoran ni lg! huhuhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com